- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.181
ıyıce kafam karısıyo valla yaaa bi öyle bi böyle12 gun sonra ak mı kara mı bellı olcak artıkk canımm
Canım test çok güzel tam koyu çıkmış. Bilemedim ki şimdi ne desem. Tamamen senin kararın. Eğer 1 hafta da tedavin bitecekse free takılKızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
ama daha bugün pozitif çatlarsa yarın olur herhalde dollenirse mi sizce
ya ben bu yapmayız diye dişimi yaptiriyorum daha isim bitmedi biliyorsunuz sonra hafif mantar oluşumu hissettim dün bugün doktora gidip fitil yazdırdım ayrica spora yazılmıştım parayi bugün verecektim o zaman gitmeyiyim di mi ayyyyy ne yapacağım ben kafam karıştı
Kızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
ama daha bugün pozitif çatlarsa yarın olur herhalde dollenirse mi sizce
ya ben bu yapmayız diye dişimi yaptiriyorum daha isim bitmedi biliyorsunuz sonra hafif mantar oluşumu hissettim dün bugün doktora gidip fitil yazdırdım ayrica spora yazılmıştım parayi bugün verecektim o zaman gitmeyiyim di mi ayyyyy ne yapacağım ben kafam karıştı
Dişse emin değilim dişçiye sormam lazım bir kere daha anestezili işi var sonra gerek yok demiştiCanım test çok güzel tam koyu çıkmış. Bilemedim ki şimdi ne desem. Tamamen senin kararın. Eğer 1 hafta da tedavin bitecekse free takılHa yok daha uzun sürer diyorsan önümüzdeki aya kalacak. Yarın muhtemelen çatlama olacak.
Canım test çok güzel tam koyu çıkmış. Bilemedim ki şimdi ne desem. Tamamen senin kararın. Eğer 1 hafta da tedavin bitecekse free takılHa yok daha uzun sürer diyorsan önümüzdeki aya kalacak. Yarın muhtemelen çatlama olacak.
Ayyy ben çok şaşkınım doktora sorayım en iyisi daha doğrusu yumurta büyüklüğünü merak ediyorum gelişmiş mi diye
Senin hergün tutmuş çizgi sanki
Senin hergün tutmuş çizgi sankiO bebiş o göbüşe gelecek
Canım int de toplam adet sürenden 14 cıkınca yumurtlama günün yazıyo mesela 30 günse döngü 16.gün yumurtlama olur dio. Bu şekilde hesaplayan arkadaşlar var onlara yardımcı olmak için yazdım. Benim 28 gün döngüm yani baştan yada sondan saymam farketmiyo aynı güne denk geliyo benim 14.gün. O yüzden yazmak istedim
Hadi hayırlısıbugun sık sık sag tarafımda batma oluyo yaa
canım 5-6 günde başlıyorlar. 2-3 gün kala tam koyu oluyormuş.Kızlar ovu testini bata kaç gün kala yapmak lazm hamilelik var mı yok mu tahmin yürütmek için
canım yaaa sıkma canını, bizlerde elbet hayırlısıyla bebişlerimize kavuşucazKızlar yaaaa canım sıkkın cok
Az önce annem aradı 5 ay önce evlenen bi tanıdığımız vardi 3bucuk aylık hamileymis ya nasıl yapiyo bu insanlar oluyo hemen anlamıyorum sinirden oturdum ağlıyorum yaaa moralim bozuldu cok
canım bende pco luyum benim testlerimde 10-15 dk da doğru sonucu veriyor. seninde koyulaşmaya başlamış. hergün testleri yapmaya devam et canım
canım senin ovudan sonra hiç silikleşmemiş 18, günden sonra yani. başka bir topikte bi arkadaşında böyleydi ve hamişşşşş. ayyy inşaallahhh sende de öyle olurSon testimi Yaptım yapmicam daha. 13 gun kaldı zaten adetime
Bugün 19, gün ovulasyon testi hala çift olmadı...daha da yapmıyorum
canım senin ovudan sonra hiç silikleşmemiş 18, günden sonra yani. başka bir topikte bi arkadaşında böyleydi ve hamişşşşş. ayyy inşaallahhh sende de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?