Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bu arada tahlil sonuçların çıktı ayy doktor çok tatlı kadının sohbetine bayıldım çıkasım gelmedi yanından:)) hersey cok iyi dedi. Bende kansızlık ve B12 eksikliği vardı şuan gayet iyi durumdaymış. Herhangi bi eksik yada fazla söz konusu degil hersey olması gerektiği gbi dedi. Relaks ol tadını çıkar dedi:)) çok güldüm. İçim çok rahatladı:)

Kızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz dün çalışmıştık oylesine korunmamistik ama bugün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve teste bakar misiniz bugün 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum
ama daha bugün pozitif çatlarsa yarın olur herhalde dollenirse mi sizce
ya ben bu yapmayız diye dişimi yaptiriyorum daha isim bitmedi biliyorsunuz sonra hafif mantar oluşumu hissettim dün bugün doktora gidip fitil yazdırdım ayrica spora yazılmıştım parayi bugün verecektim o zaman gitmeyiyim di mi ayyyyy ne yapacağım ben kafam karıştı

Eklentiler

• 1428930532560-350493903.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 69
Canım test çok güzel tam koyu çıkmış. Bilemedim ki şimdi ne desem. Tamamen senin kararın. Eğer 1 hafta da tedavin bitecekse free takıl Ha yok daha uzun sürer diyorsan önümüzdeki aya kalacak. Yarın muhtemelen çatlama olacak.

Spordan şimdilik vazgeçmelisin. Hemen tutma ihtimali yüksek senin durumunda. Yani iki gebelik arka arkaya daha rahat oluyomuş. Dün geceki ilişkinin döllenme ihtimali var canım. Sanırım vücudda olan değişiklerden dolayı çizgi erken çıktı. Bende geçen ay 10.gün yumurtlamıştım testlerden biliyorum.

Yarında yap eğer silikleşirse diş tedavisi için yaptırdığın iğneleri dr görüş yani bebeğe etksi olmayan dozda iğneler vardr onları tercih et önlemini al.

Çünki çok kolay hamile kalabiliyosun sanırım. Yapcağın iki şey var ya tedavine ara ver sonucu bekle yada ertesi gün hapı alıp bebek olmasını engelleki aklında şüphe kalmasın. Ama bu kdr bebek isterken bence ikincisini yapma. Belki sağlıklı olur tutunur. Bilmeden iğne ilaç kullanan o kadar çok insan varki. İlla zarar vercek diye bi kural yok.

Dişse emin değilim dişçiye sormam lazım bir kere daha anestezili işi var sonra gerek yok demişti
mantar ise hafif derecede ben ilerleme den bitsin daha önce kadın dogumcunun verdiği hamilelik olsa bile kullanılabilecek bir fitil aynısını yazdırdım
Ayyy bilmiyorum en iyisi doktora gideyim de sorayım ne yapacağımi sorayim

yaa bi ben çizgiyi tutturamadımmmmm superisi_33

Hmm.. Anladim cnm saoL :)

canım yaaa sıkma canını, bizlerde elbet hayırlısıyla bebişlerimize kavuşucaz

Kızlar doktordan geliyorum yumurta goremedi Muhtemelen catlamistir dedi Hamilelik gerçekleşebilir tabii dedi
dişi çok geçmeden yaptir ya hep ya hiç kuralı gerçekleşir dedi
fitil için biz bunu hamile lere veriyoruz sıkıntı olmaz dedi ama ben bir kaç gün sonra sadece krem kullanacağım dedim
Siz bir ay sonra deneyin demiştiniz dedim Sana sıkıntı yaratmaz dedi
bekleyip göreceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…