Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar ovu testini bata kaç gün kala yapmak lazm hamilelik var mı yok mu tahmin yürütmek için
3-4 gün kala koyulaşmaya başlıyormuş canım

Pozitif değil gibi canım daha
Canım bir yerde okudum yaşı küçük olan bayanların hamile kalma şansı daha çokmuş birden fazla sağlıklı yumurta olabiliyormuş
Ben bişey anlamadım bu testlerden tombikim. Silik çıkarken birisi hamile çıksa da umut olsa bizlere de

Rabbim sana bana ve isteyen herkeSe tez zamanda nasip eder insaAllah :)

tsk ederim canim beklemeye devam ozaman

tsk ederim canim beklemeye devam ozaman

Bende aynı şeyi dün duydum ben 6 aylık evliyim benden 1 hafta snra düğünü olan akrabam 5 aylık hamileymiş. Hiç zaman kaybetmemişler valla:) bende bunu duyunca stres yaptım. Ya ben muayene oldum gecen ay tertemiz dedi doktor. Dün regl olunca moralimiz çok bozuldu eşim bi gazla kalktı gitti tahlile. Doktor test sonucuna göre git keyfine bak ya demiş. Ya espirisini bile yapmış insanmısın sen ya dedi diyo ceket atsan hamile kalır eşin falan diye baya muhabbet etmişler çok iyiydi çok ilgilendi doktor diyo. Gerçektem intte karşılaştırdım milimde 20 milyon olması gereken 150 milyon gözüküyo totelde 450 milyon sperm gözüküyo hareketlilik %85 diyo. Ve nası oluyoda 1 tanesi bile tutmuyo çözebilmiş değiliz. Günaşırı yapıyoruz. Hergün bile yapsak bu spermle kalite düşmesi imkansz ama neden olmuyo. inadına herkes sormaya basladı bi anda ya. Her karşılaştığım daha bişey yokmu diyo anlaşmış gbi. İçimi boşalttım resmen şuan ama dokunsan ağlıcak moddayım

Ay canım sende bendensin valla ya . Bnde gecen ay doktora gittim bisey yok cok şükür bu ay adet olursam gidicem yine eşimde gidicek test yaptircak. Ya zamanı var cok stres yapıyoruz ben bide ilk 1 sene düşünmüyodum çocuk gezip tozup Evliliğin keyfini cikaricaktim ama gel Gör ki bi çocuk askı bende etrafımda görünce duyunca hemen olcak sandım hele bu forum sayfasına takıldıktan sonra dahada takmaya başladım eşim bilse cok kızar beni etkiliyor diye. Aman canım yaa Rabbim inşallah cok bekletmeden tez zamanda anne baba duygusunu yaşatır bizlere :)

Reactions: egc

Yazdiklarinin hepsi benim icinde gecerli valla düsünmezken 1 yil biansa aşka geldim ve cok etkileniyorum olmamasindan konusulanlardan. Esim sonuclari cok iyi bana tertemiz rahim yumurtaliklar dedi doktor. Ama iste buna ragmen olmamasi cok koyuyo. Avm deyim kafam dagilsin dedim sürekli bebek görüyorum iyice stres oldum. Düzenli regl oluyorum test yapiyorum yumurtlama hep ayni oluyo kacirma ihtimalim yok. Zaten sperm 3 gün rahat yasiycak kalitede ama denk gelmiyo iste. Esim test falan yapmiyosun bu ay dedi o stres yaptiriyo sana oluruna birakalim dedi. Zaten test yapmasamda ben yumos günümü simdiden biliyorum. İnsallah bu ay tutar yoksa jinekolog yerine psikolog aricam:))

Ben haziran 15 de 3 yıllık evli olacağım ağustosta 29 olacağım 4 ay önce bebek düşünmeye başladık öncesinde gezdik eğlendik bir de geçen ay kimyasal geçirdim Sen daha 6 aylık evliymişsin Bu ne stres böyle prensinin_prensesi bu sözüm sana da tabii ki bebiş isteğiniz de çoook güzel ama çok stres yapmayın Siz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten canlarım
ilk bebiş çalışmalarına başladığımda ben de öyleydim gece gündüzüm bebiş idi Sonra Rabbim verdi mucizemi ama sonu malum Başlarda çok kafaya takıyordum ama şimdi daha rahatım Olmuyorsa cidden bizim bilmediğimiz bir sebebi vardır Üzülmek yok Etraftan etkilenmek yok Sizin bebişiniz en özel zaman da gelecek yüzünüzü güldürecek

Yaaa iyi ki varsınız cok guzel motive ediyorsunuz raabbim sağlıklı hayırlısını versin zamanı var elbet sabirsizlaniyoruz biz hemencik olsun istiyoruz daha önce hic bilmediğim seyleri burda ögrendim. Eşim dışarı çıkardı sahilde falan dolaşıyoruz onada yansıtıyorum kızıyor . Bugun dedi ki çocuğumuz olmassa beni sevmicen mi ne bu surat diye HAKLI. Neyse ki bizlere destek olan eşlerimiz var . egc

Evet canim o konuda cok haklisin. Onlar sayesinde kendimizi daha iyi hissediyoruz valla. Bende burda bicok sey ögrendim burda destek alip burda cesaret buluyorum bi cok seye. Belki gereksiz stres yapiyoruz ama bu kadar isterkende heycan olmasi bunlari yasamamiz cok normal bence. İnsallah senin bebis tutunur bu ay bizde arkandan geliriz canim. Suan daha denemiyo bile olabilirdik yeni evliyiz sonucta. Sende galiba 6 aylik evliymissin ben gbi ve 2.denemen sanirim. Benimde öyle be yasimda 25 dr göre esimdede bndede olmamasi icin hicbi sebep yok. Dua edip dogru zamanin gelmesini bekleyelim evliligimiznde tadini cikaralim bence:) stres yaptikca en güzel günlerimizi kendimize dert ederek geciriyoruz.

Evet canım sizin ve kocisimin sayesinde morelim yerine geldi :)) 24 yaşındayım 8 aylık Evliyim canım Rabbim tez zamanda versin inşallah bize :))

Reactions: egc
Evet canım sizin ve kocisimin sayesinde morelim yerine geldi :)) 24 yaşındayım 8 aylık Evliyim canım Rabbim tez zamanda versin inşallah bize :))

Amin canim insallah:) benim kocis hamile olsam anca bu kdr ilgilenebilirdi benle:)) o kadar iyi davraniyo suan sirf üzülmeyim die:) Allah onlara ömür versin tez vakittede hepimize bebis nasip etsin. Aminn:)

Kizlar günaydin. Reglin 3.günü bugün ve dr geldim tahliller icin. Gün hesabi yapiyomusun dedi. Ve bilinenin aksine yumurtlama adetin sonundan geriye sayilmiyomus basladigi günden 14.gün dedi. 28 günde oluyorum desim sende ayni güne denk gelir ozmn dedi. Esimin sonuclari gösterdim hergün bile calisabilirsiniz hiz kalite cok iyi dedi. Ovu kitiyle takip ediyorum dedim yaniltabilir dedi. Bide int genel bilgi verir ama tamamen güvenme dedi. Yaniltir seni dedi . Özellikle yumurtlamanin oldugu gün birliktelik olsun dedi. Bana gün hesapladi bugünü kacirma bugün senin icin cok önemli dedi. Öncesi 3 gün ve sonraki 1 gün dene dedi. Ay boyu günasiri yapmana gerek yok 4 günlük bi zaman dilimi ve sadece yumosun catladigi gün birliktelik cok önemli dedi. Hergün olsun mu dedim spermde problem yok kacirmak istemiyosan hergün deneyebilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…