- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.121
Bak bugünki de böyle, koyulaşma yok. Tutmadı benim de sanırım. Batı beklemekten başka çaremiz yok canımtamam canım seni takipteyim :) ben de dayanabildiğim kadar dayanıp test yapcam hatta dayanabilirsem adetim geçince yapcam.rahat olmaya çalışıyorum o ovü testi hevesimi çok kırdı küstüm testlere
yine benimkinden koyu ama yeterince koyu değil. ikimizin de olmadı demek ki ay. mayısta yine beraber bekleyeceğiz demek ki.benim de testler1 kocam2 aşırı moral bozuyolar. hamilelik belirtim var diyorum karnım ağrıyo diyorum bi senedir her ay hamilelik belirtin oldu hep adet oldun diyor. tamam dedim bu mantıkla bizim ömür boyu çocuğumuz olmaz dedim. kocam resmen sabrımı deniyo bu aralrBak bugünki de böyle, koyulaşma yok. Tutmadı benim de sanırım. Batı beklemekten başka çaremiz yok canım
Evet canım yeterince koyu değil, olsun mayıs ayı umut ayı diyelimyine benimkinden koyu ama yeterince koyu değil. ikimizin de olmadı demek ki ay. mayısta yine beraber bekleyeceğiz demek ki.benim de testler1 kocam2 aşırı moral bozuyolar. hamilelik belirtim var diyorum karnım ağrıyo diyorum bi senedir her ay hamilelik belirtin oldu hep adet oldun diyor. tamam dedim bu mantıkla bizim ömür boyu çocuğumuz olmaz dedim. kocam resmen sabrımı deniyo bu aralr
Evet canım yeterince koyu değil, olsun mayıs ayı umut ayı diyelim
Önümüzdeki ay ov. testi yapmak istemiyorum, sadece ateş ölçmeyle takip edeceğim bakalım. Bir de kafamıza çok takıyoruz bence.
Canım aşağıda verdiğim linkin ilk sayfasını baştan aşağıya oku mutlaka. Hergün sabah aynı saatte yapıyorsun.Ates olce isini nasil yapiyosunuz cnm yani gunden gune adete kadar artmasimi gerekiyo yoksa sabit yada dusmesimi gerekiyo
Bak bugünki de böyle, koyulaşma yok. Tutmadı benim de sanırım. Batı beklemekten başka çaremiz yok canım
Bak bugünki de böyle, koyulaşma yok. Tutmadı benim de sanırım. Batı beklemekten başka çaremiz yok canım
Koyulasma yok ama ikinci silik bi cizgi var
Evet ov. testi canımLHmis ben gebelik testi sandim :-/
Canım aşağıda verdiğim linkin ilk sayfasını baştan aşağıya oku mutlaka. Hergün sabah aynı saatte yapıyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/
Bende bu sefer hiç göğüs hassasiyeti yok. O akıntı yumurtlamadan beri hiç kesilmedi bende ve ahhh burnuma dediğin gibi değişik kokularda geliyor ama bu psikolojik olabilirAnladim cnm benim tam bi haftam kaldi bakalim ne oluucak bu arda bende asiri gogus hassasiyeti ve aci devam etmekte bide cok aferdersiniz koyu sut kivamli akinti var dunde tv izlerken birdenbire erik kokusu geldi burnumaaa bakalim sonuc ne olacak beynim ve vucudum yine kandirmiyosa benii :-D:-D
Bende bu sefer hiç göğüs hassasiyeti yok. O akıntı yumurtlamadan beri hiç kesilmedi bende ve ahhh burnuma dediğin gibi değişik kokularda geliyor ama bu psikolojik olabilir
Kızlar yaaaa canım sıkkın cok
Az önce annem aradı 5 ay önce evlenen bi tanıdığımız vardi 3bucuk aylık hamileymis ya nasıl yapiyo bu insanlar oluyo hemen anlamıyorum sinirden oturdum ağlıyorum yaaa moralim bozuldu cok
Hersey nasip kismet cnm once ona inanmak lazim uzulmeni gerektircek bi durumda yok ayrica sadece senin ve burada bebek isteyenlerin sanirim biraz daha zamani var Rabbim ne isterse o olur
cnm
dur bakalim batin gelmeden umutsuzluga kapilmaEtraftan duyunca boyle fazla takmaya başladım
dur bakalim batin gelmeden umutsuzluga kapilmabide sanirim senin bu ikinci ayin sanirsam
ben bu ay oluruna bırakacaktım ama akıntıdan anladım ovüyü yine oluruna bırakamadım.ya düşünüyorum da hamile olsam sabah da olsa ovülasyon testininin koyu çıkması lazımdı değil mi? ben öyle düşünmüştüm. bu ay benim için çok küçük ihtinal zaten boşverdim bu ayı gelecek aya bakacağız. bugün bi bebek gördüm tombul yanaklı 6aylık falan daha öpülmekten sıkılmaktan isilik olmuş yavrum ay öyle hoşuma gitti ki benim bile öpüp ısırasım geldi :) Allah hepimize nasip eder inşallahEvet canım yeterince koyu değil, olsun mayıs ayı umut ayı diyelim
Önümüzdeki ay ov. testi yapmak istemiyorum, sadece ateş ölçmeyle takip edeceğim bakalım. Bir de kafamıza çok takıyoruz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?