Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım hadi gözün aydın :) test falan yaptınız mi? Esinde sperm testi yaptırdı mi ?
Yok canim. onu bugun yaptiramadim. Hafta ici sislide biyer varmis orda yaptircak.
Ben test yaptirmadm. Ocak ayinda kan testinde bakilmisti baya biseye. Gerek yok herseyin normal dedi.horman degerlrri de var o testte. Ole yani. Bakalim hayirlisi.

bu arada hormon tahlılı adetın 3.gunu yapılıyor bılıyorsun demı
Evet canim biliyorum bugün basladi benim. Pazartesiye randevu aldim 3.günüm oluyo. sadece hormon testi yaptircam dimi yani baska biseye baktirmaya gerek varmi? Gecen ay muayene oldugumda temiz cikmisti. Sormam gereken yada yaptirmam gereken baska bi test fln varmi canim? Biliyorsun die soruyorum kusura bakmiyosun insallah:)

tum hormon tahlıllerı de o yapar zaten fsh lh prolaktın bayagı bısı var adetım azaldı de cocugum olmuyor de eşimle aram bozuldu kaynana baskısı psıkolojım bozuldu yardım edın doktorrrr de ne demek canım bende cok bısı bılmıyorum ama aklımın yettıgınce yardımcı olmaya çalısıyorum

Kızlar sanırım gun bugun aksam koyu olcak gibime geliyo
Hadi gözün aydın canım
ben geldimmm . Dr a gittim.kizlar her sey normalmis. 2 aydir deniyoruz dedim. guldu kadin bana yumurta takibi yapalim istersen dedi. Dusunmekteyim isten dolayi 2 gunde 1 nasil giderim diye.
Şükür canım, aslında yumurta takibi yaptırırsan daha garanti olur işin
Senin tahililler de temiz çıkar inş. canım

çok güldüm yaaaa yalancı olduk çıktık vallahi

Esim bugün öyle demis. Evde hatunla kavga edip duruyoruz nie cocugumuz olmuyo die demis. :) yalanci dedim ne zaman ettik:)) bakmiyodu yoksa dedi. Erken diyip göndercekti dedi. Evet esim de test yaptirdi deyim onunki cok iyi cikti ben suclu pozisyonundayim olmiycak die korkuyorum baski görüyorum deyim:)) ayni hastane zaten esimin sonuclarida görebilir isterse:) dogruyu söyledim de ne oldu muayene yapti temiz daha cok erken dedi gönderdi böyle deneyim bide belki ilgilenirde bosuna zaman kaybetmeyiz. Her ay bi hayal kirikligi yasamaktan iyidir.

çok güldüm yaaaa yalancı olduk çıktık vallahi
ya canım oyle ama mecburen benım en yakın arkadasıma pko dedıler amelıyat su bu derken 2,5 sene ugrastırdılar en son esını cagırmıslar sperm hareketı yavaşmıs 2 kutu ılac bıtmeden hamıle kaldıkı arkadasıma sen tup bebek dene senın cocugun olmaz demıs doktor eee 1 sene ugras lan mal sen once yap bak bı dırek bı anormallık yoksa tamam varsa bana nıye 1 sene hayal kırıklıgı yasatıyorsun belkı erken teşhısle duzelecek bısı duzelmeyecek ama dımı kusura bakma ben bu konuda acayıp gıcıgım doktorlara

ya cıkmayınca kesın dıye bısı yok canım ama kafa rahat en azından rabbım vaktını beklıyor dersın ama dıger turlu ınsanın aklına herşey gelıyor yalan mı

ya cıkmayınca kesın dıye bısı yok canım ama kafa rahat en azından rabbım vaktını beklıyor dersın ama dıger turlu ınsanın aklına herşey gelıyor yalan mı

Cok haklisin. Gecen ay muayene oldugumda temiz dedi bu sefer acaba esimdemi bisey var olmiycak mi die düsünmeye basladik hersey geldi aklimiza. Simdi o da temiz cikti sükür. Hormon testide iyi cikarsa artik iyice rahatlariz. En azindan bi sorun yok sadece zamani var die bekleriz. Dedigin gbi 1 yil ugrasip sonra yok tedavi gerekiyo dediklerinde sabirda umutlarda tükenmis olur. Hic degilse yolun basinda alalim önlemimizi.

aynen oyle canım sakın olacaz inşallah ezanların hurmetıne yuzumuze baksın rabbım

İyi çalışmalar şimdiden
Bende bir değişiklik yok gibi. Yarın 4 gün kalmış olacak yapsam mı acaba erken gebelik testi

Bekle bekle biraz daha yaklassin günün heycanla beklemesi bile güzel. :) negatif görünce gicik oluyodum ben bat gecene kdr yapmadim. 1 gün gecti yapcaktim ki regl geldi.

İyi çalışmalar şimdiden
Bende bir değişiklik yok gibi. Yarın 4 gün kalmış olacak yapsam mı acaba erken gebelik testi
Canm dısarı cıkmstk bugün cevap yazamadm Size bugün ovu. Dan sonraki 12. Günüm adette 28. Gün normalde 30-31 günde adet olurum bakalm salı çarsamba sanrm beklemedeim kırmızıları görene kdar umudum var sende bekle bence insan üZülüo negatif görünce ya

Bekle bekle biraz daha yaklassin günün heycanla beklemesi bile güzel. :) negatif görünce gicik oluyodum ben bat gecene kdr yapmadim. 1 gün gecti yapcaktim ki regl geldi.
Ben de gıcık oluyorum ama varsa eğer erken öğrenmekte fena olmazdı hani
Benimde 16 sı bat. Ne bileyim erken yapacağım için o kadar üzülmem gibi geliyor. Çıkmazsa erken yaptım zaten derim Polyannacılık yaparım biraz =)
Yarın sabahki ruh halime göre bakacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…