Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

galiba yumurtlarken yumurtlayamadım 12. gün hsg çekildim hala kahverengi akıntım var rahim içi falan hasar gördü sanırsam bu ay da umutsuz vakayım

Kızlar bende katılayım aranıza Benimde durum bu 7 ve 9 nisanda çalışma oldu bana nedersiniz?
İlk kez kullanıorum ovulasyonu acemiyim anlıcanız...

Eklentiler

• 11146249_1615882485290474_599853900615378038_n.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 64
Hemen hemen aynı gbi ama sıvıya dikkat etmedim diyosun. Bide bat'a daha çok var o yüzden umut var:) çünki son 2 gün kala genelde koyulaşıyo şuanki koyuluğu bence gayet iyi.
Ben bu ay bitircem ov. testlerini karar verdim, önümüzdeki ay free takılcam
Çok merak ediyorum canım koyulaşacak mı diye

Ben bu ay bitircem ov. testlerini karar verdim, önümüzdeki ay free takılcam
Çok merak ediyorum canım koyulaşacak mı diye

Ben yumoşa kadar yaptım bıraktım. Totem yaptım test yapmıyorum. En ufak bi belirtimde yok. Geçen hafta vardı regl çok sancılı geçer bnm ama şuan regl sancımda yok. Zaten regl olursam bidahaki ay test fln kullanmıcam. 2 ay da yaşlandırdı beni bu testler valla:))

Yarın tekrar yaparsın karşılaştırır yorum yaparız inşallah koyulaşır canım:) ama normalde bu kadar koyu çıkmıyosa yumoş günleri dışında umut vardr.

Ben de aynen canım bu ay 2. ayım tutmazsa önümüzdeki ay test mest yapmıycam. Geçen ay bata yakın silikleşme olunca bırakmıştım testleri. Bu sefer farklı gibi gelsi bana.
Ayy inş. toptan hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…