- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.861
Evet canm aynıyız, benim de bu sabaha kadar hiç bişeym yoktu ama bel agrısı başladı sabah yine kırmızı kartı görüp yedek klübeye alıncam sanırımbız yıne senle aynı gıdıyoruz :) benımde 11. gun. pek agrım olmadıgı ıcın bılmıyorum
ben de hıc umutlu degılımEvet canm aynıyız, benim de bu sabaha kadar hiç bişeym yoktu ama bel agrısı başladı sabah yine kırmızı kartı görüp yedek klübeye alıncam sanırım
İnşallah gelmez canm ya az kaldı beklemekten baska care yokİnşallah gelmez bebiş yerlesmesidir
aynen tatlımmmmmBazen karistirabiliyorum
bebişler bizimle olsun yeter
koyulasacak gibi gözüküyor cnm gün aşırıya devamKızlar bende katılayım aranızaBenimde durum bu 7 ve 9 nisanda çalışma oldu bana nedersiniz?
İlk kez kullanıorum ovulasyonu acemiyim anlıcanız...
Kızlar bi bakın aşağıdaki sayfaya bata 8 gün kaladan beri yapmış bir üye ve pozitifler var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...imizi-bekliyoruz.810491/page-45#post-40379107
Canım gebelik testi hepsiBat geçince koyulaşmış. Son 3 testi görmsem negatif derdim. Ayy ne şanslıymış:)
Canım gebelik testi hepsi
İlkinden itibaren silikte olsa çıkmış.
Kesinlikle büyük şans, bence erken yumurtlaması olmuşEvet tekrar bakınca farkettim:) ovuya o kadar alışmışım ki bakmıyorum bile ne testi olduğuna. :) 1 hafta kala belli olmuş valla ne şans
Kızlar dayanamadım sıvı alımına dikkat etmeden bugün de yaptım ov. testi
Koyulaşma var mı sizce ? @tommbik
Ben bu ay bitircem ov. testlerini karar verdim, önümüzdeki ay free takılcamHemen hemen aynı gbi ama sıvıya dikkat etmedim diyosun. Bide bat'a daha çok var o yüzden umut var:) çünki son 2 gün kala genelde koyulaşıyo şuanki koyuluğu bence gayet iyi.
Ben bu ay bitircem ov. testlerini karar verdim, önümüzdeki ay free takılcam
Çok merak ediyorum canım koyulaşacak mı diye
Ben de aynen canım bu ay 2. ayım tutmazsa önümüzdeki ay test mest yapmıycam. Geçen ay bata yakın silikleşme olunca bırakmıştım testleri. Bu sefer farklı gibi gelsi bana.Ben yumoşa kadar yaptım bıraktım. Totem yaptım test yapmıyorum. En ufak bi belirtimde yok. Geçen hafta vardı regl çok sancılı geçer bnm ama şuan regl sancımda yok. Zaten regl olursam bidahaki ay test fln kullanmıcam. 2 ay da yaşlandırdı beni bu testler valla:))
Yarın tekrar yaparsın karşılaştırır yorum yaparız inşallah koyulaşır canım:) ama normalde bu kadar koyu çıkmıyosa yumoş günleri dışında umut vardr.
Pozitif e doğru gidiyor canım baksanaKızlar dayanamadım sıvı alımına dikkat etmeden bugün de yaptım ov. testi
Ayy inşallah canım yaa, oyy sanki var gibi geliyor bana da bu ayPozitif e doğru gidiyor canım baksana
Kızlar dayanamadım sıvı alımına dikkat etmeden bugün de yaptım ov. testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?