Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bide kızlar doktorum tekrardan söyledi hamile kalman icin bi tane kist yapmamız lazım dedi ama o kisti çok buyütmememiz lazım dedi kist olucak ki onun içindede bebek olsun dedi çok şaşırdım yaa

Allah allah ne demekmiş o ya kisti olmayan hamile kalamıyomuymus. ayy her doktor farklı bısey soyluyo ne yapcagımızı sasırdık. peki yumurta buyuklugu ne lkdr olmus ne zaman catlarmıs canım

Sen devam et canim bakmissin bir anda koyulaşmış daha negatif seninkiler zaten bir dolu bir boş yapıyorsun içim rahat olsun dersen doktora git yumurta buyuklugüne baktir

aynen canım gün aşırı yaptıgımız ıcın ıcım rahat gıbı doktora gıtme taraftarı degılım zaten bu ay olmassa onumuzdekı ay eşimle birlikle gidip test yaptırcaz canım

Valla bilmiyorum canım yaa benim ilk gittiğim doktor kist var doğum kontrol hapı kullan deyip yolluyodu bu doktoruda netten bazı sitelerden çok önerdiler bende 1 ay oldu herhalde başlayalı bu doktora ama gelenlerin çoğu uzun süredir bebeği olmuyomuş bu doktor sayasinde hamileler maşAllah inşAllah bende bu ay olurum yaa

Bu arada doktordan geldim kızlar benim yumurtalar çatlamamış doktora soyledim ovulasyon testini ona güvenme çok yanıltıyo dedi
Ovulasyon testini duyunca doktorlar sinir oluyor ama işe yarıyor Birçoğuna göre bir yıl boyunca bir dolu bir boş denemeye devam etmeli ve teste tahlil e gerek yok İnsanların yipranmasini düşünen yok Yumurta takibine gerek yok Hatta kiziyorlar söyleyince Acele niye diyorlar Bizde ne yapalım yani Ovulasyon testlerinden yararlaniyoruz Bir nebze olsun faydası oluyor

Allah allah ne demekmiş o ya kisti olmayan hamile kalamıyomuymus. ayy her doktor farklı bısey soyluyo ne yapcagımızı sasırdık. peki yumurta buyuklugu ne lkdr olmus ne zaman catlarmıs canım
Salı günü gidicem tekrar bakıcak eğer olumlu olursa çatlatma iğnesi vurucak canım

İnşallah canm yine görmek istemıorm o kırmızıları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…