- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.801
Canım henüz bi değişiklik yok bakalım. Akıntım arttı sadece, ateş ölçümüm de yükseliyor bakalım umarım düşmez. Sen nasılsın peki ?günaydın canım var mı sende bi değişiklik belirti falan?
heyecanlandırmadıedaaaa o test ne heyecanlandırmadı mı seni bir tane daha yapsana Sivilceleri boşver sen Ayyyy inşallah vardır
Canım çatlamadı mı acaba yumurtan ondan dolayı olabilir mi bu kadar koyuAyni yine bence testler arizali cunku batima 10 gun var
Canım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin yeter ki bebişin varsın bir ay sonra olsunayyyy ben yine kaldım bu ay Beklemeye karar verdim Diğer aya artık Vücudum iyice toparlansın ki tekrar aynı şeyler olmasın inşallah O kadar da heyecanlanmıştım başlıyorum yeniden diye Test yapmayı bile özledim diyebilirim Bir aralar o kadar çok yapıyordum ki...
Bence 15 te çatladı. Sen bu kadar geç yumurtlamıyordun sankiKızlar benim testlerin son durumu boyle bu ay hic bisey anlamadım ben bu isten
İnş. olmazsın canımSlm Kızlar
ya bende de regl olacakmışım gibi fena bi bel agrıdı basladı yumurtlamadan sonra 10. Günm bugün acaba erken gelir mi ki anlamadm ne agrısı bu
durmak yok devam :) ben hıssedıyorum koyulascak =)Kızlar benim testlerin son durumu boyle bu ay hic bisey anlamadım ben bu isten
Bence 15 te çatladı. Sen bu kadar geç yumurtlamıyordun sanki
sankı aksam koyulcak gıbııı :)durmak yok devam :) ben hıssedıyorum koyulascak =)
O zaman devam yapmaya canımbanada oyle geldı ama nıye cızgı belırgın cıkıyo hala o zaman yaaben gecen ay 17.gun oglen cıft cızgıyı yakalamıstım. bu ıkıncı ayım zaten canım
sankı aksam koyulcak gıbııı :)
bız yıne senle aynı gıdıyoruz :) benımde 11. gun. pek agrım olmadıgı ıcın bılmıyorumSlm Kızlar
ya bende de regl olacakmışım gibi fena bi bel agrıdı basladı yumurtlamadan sonra 10. Günm bugün acaba erken gelir mi ki anlamadm ne agrısı bu
O zaman devam yapmaya canım
Yeni yükledim tekrar =Dayyyy resiminiz cok seker yaaaaa
Yeni yükledim tekrar =D
Evet gencim yaş 33ayyy canım masallahhhh yaaa gençmissin baya oğlunda cok tatlı :)
bu yakısıklıdan ben de ıstıyorummmmmEvet gencim yaş 33Yaşımı göstermiyorum sadece
Allah hepinizin, içinde de benim gönlümüze göre versin canımbu yakısıklıdan ben de ıstıyorummmmmıkınıze de masallahhhh
bu yakısıklıdan ben de ıstıyorummmmmıkınıze de masallahhhh
Allah hepinizin, içinde de benim gönlümüze göre versin canımÇok teşekkür ederisss
Evet gencim yaş 33Yaşımı göstermiyorum sadece
sınopluyum :) başarılar dilerimnerelisiniz kızlaarrrr :)
Çıtır kızsın daha o zaman senayy ben 24 yasındayımm küçügümmm
sınopluyum :) başarılar dilerim
Çıtır kızsın daha o zaman sen
Ben de Samsun'luyum ama köken Selanik =) İzmirde oturuyorumnerelisiniz kızlaarrrr :)
Eneee hemşeri sayılırızbende selanik göçmeniyimmm
sosyal medyadan ekleyelım bırbırımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?