- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.621
yanı bılmıyorum. umarım bısey yoktur. varsa da halledılebılır bır seydırSen kendini iyi taniyosun tabi canım :) Allah Allah iki aydır değişik taktik uyguluyorsun niye olmuyo miama dur bakalım 2-3 güne ısın rengi ortaya çıkar
canim 8. Gun pozzitif 9. Gun catlamis gorunuyo sen erken yumurtlamissin galiba ben de bu ay stres yapmiycaktim guya bende de senin tersine gec yumurtlama oluyo ve esimin musait olmayacagi gunlere geliyo ufff yaa kafayi yicemmmmmKızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaaEki Görüntüle 1485544
ay pardon canim 8. Gunu sabah pozitif aksami siliklesmis yani 8. Gun aksam catlamis yumurtan dikkatli bakmamisim simdi farkettimKızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaaEki Görüntüle 1485544
biz de ersoy hastanesinde yaptırmıştık canım bi de kart al girişten %10 indirim yapıyorlar. orası iyi herşeyine bakıyor. ben de istanbul anadolu yakasındayım
Kızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaaEki Görüntüle 1485544
InşAllah çatlamıştır işte bendede yumurta çatlamıyo daha òceki doktorum öyle söylemişti ama şimdi gittiğim doktor da dediki hamile kalmak için en az bir defa kist olması şart dedi bende şaşırdım kaldımcanim 8. Gun pozzitif 9. Gun catlamis gorunuyo sen erken yumurtlamissin galiba ben de bu ay stres yapmiycaktim guya bende de senin tersine gec yumurtlama oluyo ve esimin musait olmayacagi gunlere geliyo ufff yaa kafayi yicemmmmm
Evet canım ya galiba öyle olcak banada öyle geldi ben şimdi bu akşamda çalışma yapayımmı dün akşam olduEvet canım çatlamış gozukuo bence sen bu ay iki defa yumurtlican gibi 8 cok erken geldi bana
8.gun ilişki oldu mu canımEvet canım ya galiba öyle olcak banada öyle geldi ben şimdi bu akşamda çalışma yapayımmı dün akşam oldu
Evet oldu canım8.gun ilişki oldu mu canım
Allah bagislasin canim benim masallah kardes istiyorsan kardes gelir insllah tsk ederim yardimlarin icinBen de pko luyum canım 5 buçuk yaşında oğlum var. Olmayacak diye birşey yok tatlım
Kızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaaEki Görüntüle 1485544
Belki benimkiler bozuktur canım yaaCnm dun bende yuklemistim testlerimin resmini senin testinde t ler daha silik c ler normal gorunuyo benim testlerde tam tersi durum varbenin testlermi bozuk aceebaa
Hadi inşAllah kop koyu olur canım :)Kızlar benim ov. testi tekrar koyulaşmaya başladı. 8 gün var bata.
Gün gün takip edeceğim bakalım koyulaşma olacak mı diye
bence etme takip. bu koyulasma degıl canım. sen tabı umutlu olda teste baglama kendınıKızlar benim ov. testi tekrar koyulaşmaya başladı. 8 gün var bata.
Gün gün takip edeceğim bakalım koyulaşma olacak mı diye
İnşallah canımHadi inşAllah kop koyu olur canım :)
Ayy edoş içim içimi yiyor yaabence etme takip. bu koyulasma degıl canım. sen tabı umutlu olda teste baglama kendınıcok stres oluyor ınsan kendımden bılıyorum
İnşallah canım
Ayy edoş içim içimi yiyor yaaBu ay takiip edeyim diyorum önümüzdeki ay ov. testini de yapmayacağım söz
Geçen ay benim hep silik çıkmıştı, ondan heyecanlandımetme bence .
cunku ovu testı adet gunu koyu oluyor. ıstersen 3 gun sonra yap. ama hergun etme sonra testlerden mıden bulanıyor
bak ben gecen ay adete kadar yapmıstım. bu ay sadece ovu zamanı. bıdahakı ay hıckuscam cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?