• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın canım :)
Burda Çogu kisi genelde aksam üstü yapiyo 5-6 gibi falan. Ama ben bi kac kisi oglen bi tane 12-1 arası aksam bi tane de 6 gibi falan yapıyoruz yani ben bu sayede yakalamıştım çizgiyi gecen ay ama sonuç hüsran :KK70:
o zaman en güzeli bende iş çıkışı eve gelince yapayım beş buçuk gibi :KK16: hakkımızda hayırlısı :KK45: bu ay yakalarız belki dur bakalım :KK24:

kizlar selaminaleykum oncelikle Allah size tez zamanda bebis nasip eylesin insallah..bana yardimci olur musunuz ovula adinda test siparis ettim ben pkoluyum ostrojen hormonumda eksik buarada..bu testi gelince nasi degerlendirebilirim testi ne zaman yapayim gunde bi adet yapmam yeterli mi bide eger cift cizgi gorursen o gun mu birlikte olunacak ne zamanlar olunacak bana yardimci olur musunuz bide kizlar benide araniza alir misniz adetimin baslangic tarihi 28martti 2gun surdu pcoluyum o yuzden bat i tahmin edemiyorum buyuk ihtimal nisan sonu mayis basi ama

kizlar selaminaleykum oncelikle Allah size tez zamanda bebis nasip eylesin insallah..bana yardimci olur musunuz ovula adinda test siparis ettim ben pkoluyum ostrojen hormonumda eksik buarada..bu testi gelince nasi degerlendirebilirim testi ne zaman yapayim gunde bi adet yapmam yeterli mi bide eger cift cizgi gorursen o gun mu birlikte olunacak ne zamanlar olunacak bana yardimci olur musunuz bide kizlar benide araniza alir misniz adetimin baslangic tarihi 28martti 2gun surdu pcoluyum o yuzden bat i tahmin edemiyorum buyuk ihtimal nisan sonu mayis basi ama
Hemen başla testlere canım. Hergün aynı saatte 4 saat sıvı alımını azaltıp idrara sıkışık olarak yap testleri. Günaşırı ilişkiyi ihmal etme. Çift çizgi tam koyu olduktan 12-36 saat içinde yumurta çatlıyor. Eşinde problem yoksa çift çizgi ve ertesi gün ilişki olabilir.

Aynen canım bende olmassa gidicem. Esim icinde olan testi sorucam ne kadara yapiyolar falan senin bilgin var mi canım ?
bılmıyorum ama 150 fılan dıye okumustum. tabı yapıldıgı yere göre degısıyordur. bızım burda hızmet hastanesı var ben oraya gıtmek ıstıyorum. esım saglıkcı aslında bır sordurayım bakim. fıyat alalım ? yazarım

Hemen başla testlere canım. Hergün aynı saatte 4 saat sıvı alımını azaltıp idrara sıkışık olarak yap testleri. Günaşırı ilişkiyi ihmal etme. Çift çizgi tam koyu olduktan 12-36 saat içinde yumurta çatlıyor. Eşinde problem yoksa çift çizgi ve ertesi gün ilişki olabilir.
tesekkur ederim canim bugun gelcek testlerim ben 2aydir evliyim 2aydirda bebek istiyoruz kismet olmadi zaten doktorumda pkoluyum die hemen biraz zor oldugunu soledi ama ben yine ovulasyn testi alayim dedim gunasiri iliski diye hesaplayamiyrm o yuzden canim yani yeni evliyiz ya :( cok tsk eduyorum ins hepimizin isteyen herkesin tez zamanda olur

Evet canim İstanbul Anadolu yakası. Bende simdi sordum özel hastane Ersoy hastanesi 64 TL dedi cok iyimis ya 2-3 gun icinde sonuç çıkar dedi . Ben kesin gidiyorum önümüzde ki ay :KK70: olumsuz olursa bu ay
ee cok ıyıymıs. ben avrupa yakasındayım. soledım arastırcam dedı. tabı sırkette nasıl arasın :KK48: öğle arası kuytu bır yerde arar herhalde :) bende arayamam burdan.

ya benım bugun 29. gunum. ama gec yumurtladım dıye 3 gun beklıyorum ama. erken de olabılır gıbı. cunku malum beyaz akıntımda var adetten 1-2 gun once gelen. sıvılcelerımde hosbuldular :) o yuzden hemencık arastırayım kı bugun yarın olursam 2. gunu gıderız bırlıkte. cumartesı mısal gıdebılrm.

ee cok ıyıymıs. ben avrupa yakasındayım. soledım arastırcam dedı. tabı sırkette nasıl arasın :KK48: öğle arası kuytu bır yerde arar herhalde :) bende arayamam burdan.

ya benım bugun 29. gunum. ama gec yumurtladım dıye 3 gun beklıyorum ama. erken de olabılır gıbı. cunku malum beyaz akıntımda var adetten 1-2 gun once gelen. sıvılcelerımde hosbuldular :) o yuzden hemencık arastırayım kı bugun yarın olursam 2. gunu gıderız bırlıkte. cumartesı mısal gıdebılrm.

Normalde günün bugün yani dımı ya sen adet olurken belirtinde olmuyo ki diyim ağrın falan var mi diye. Ya yapsana bi test cok umutlu değilsin zaten bakalım bi

Normalde günün bugün yani dımı ya sen adet olurken belirtinde olmuyo ki diyim ağrın falan var mi diye. Ya yapsana bi test cok umutlu değilsin zaten bakalım bi
ovu testım yokkı kalmadı :) gebelıkte evde. umudum yok birde. adette sancım olmuyor evet. son ıkı aydır takıp ettıgım 1-2 gun kala akıntı krem gıbı o var. sıvılcemde hep olur. hep sıkarımda 10 gun ıyılesmez :) meshurdur kas ortası domdom sıvılcem o da var. :) suphem yok yani :(

ovu testım yokkı kalmadı :) gebelıkte evde. umudum yok birde. adette sancım olmuyor evet. son ıkı aydır takıp ettıgım 1-2 gun kala akıntı krem gıbı o var. sıvılcemde hep olur. hep sıkarımda 10 gun ıyılesmez :) meshurdur kas ortası domdom sıvılcem o da var. :) suphem yok yani :KK43:

Sen kendini iyi taniyosun tabi canım :) Allah Allah iki aydır değişik taktik uyguluyorsun niye olmuyo mi :( ama dur bakalım 2-3 güne ısın rengi ortaya çıkar

Canım biz ilkkez gittik doktora anlamıyorum hiçbişekilde. Ilgin için tşk ederim. Yorum yapabilir msnz kızlar
canım telefondan okuyamamıştım kusura bakma bilgisayardan gayet ne görünüyo. 18 milyon sperm var bunun %20si hızlı hareket, %15i normal hareketli . durum çok kötü değil. bir de morfolojiye baktırın bir dahaki testte. bir de keçiboynuzu kürüne hemen başlayın. durum hiç de kötü değil morfoloji iyi çıkarsa sorun yok

canım telefondan okuyamamıştım kusura bakma bilgisayardan gayet ne görünüyo. 18 milyon sperm var bunun %20si hızlı hareket, %15i normal hareketli . durum çok kötü değil. bir de morfolojiye baktırın bir dahaki testte. bir de keçiboynuzu kürüne hemen başlayın. durum hiç de kötü değil morfoloji iyi çıkarsa sorun yok
Peki canım haftaya için iyi bi doktordan randevu alıp gidicez inşallah ii şeyler söyler doktor.. Arginin max ilacı kullancak eşim bende keçi boybuzu kürü uygulatıcam inşallah işe yarar bunlar canm çok sağol

tesekkur ederim canim bugun gelcek testlerim ben 2aydir evliyim 2aydirda bebek istiyoruz kismet olmadi zaten doktorumda pkoluyum die hemen biraz zor oldugunu soledi ama ben yine ovulasyn testi alayim dedim gunasiri iliski diye hesaplayamiyrm o yuzden canim yani yeni evliyiz ya :KK43: cok tsk eduyorum ins hepimizin isteyen herkesin tez zamanda olur
Ben de pko luyum canım 5 buçuk yaşında oğlum var. Olmayacak diye birşey yok tatlım ;)

Evet canim İstanbul Anadolu yakası. Bende simdi sordum özel hastane Ersoy hastanesi 64 TL dedi cok iyimis ya 2-3 gun icinde sonuç çıkar dedi . Ben kesin gidiyorum önümüzde ki ay :KK70: olumsuz olursa bu ay
biz de ersoy hastanesinde yaptırmıştık canım bi de kart al girişten %10 indirim yapıyorlar. orası iyi herşeyine bakıyor. ben de istanbul anadolu yakasındayım

Back