• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Amin canım . bakalım her ay değişik taktikler uygulucam :KK70:
Geçen ay çok çalıştık bu ay 2 gün arayla çalışıcam. bir dahaki ay olmazsa başka şeyler bulcaz artık :KK48:
canım en mantıklısı 2-3 günde bir birliktelik olmasıymış. sadece ovu günlerinde 2-3 defa üst üste yaparsın. gerçi sana akıl veriyorum ama kelin merhemi olsa başına sürermiş :confused::confused:

Benim bugünü saymassak 1 haftam var dun ki ovu testim böyle cikti bu aksam nasıl cikicak bakim
Canım çizgi koyulaşırsa gebelik var bak bişey buldum oku sende
image.jpg

canım en mantıklısı 2-3 günde bir birliktelik olmasıymış. sadece ovu günlerinde 2-3 defa üst üste yaparsın. gerçi sana akıl veriyorum ama kelin merhemi olsa başına sürermiş :confused::confused:
olsun canım fikir fikirdir :D evet öyleymişte biz coştuk şubatta :KK71:
yok bu ay üst üste yok. artık ne kadar olursa.

Canım çizgi koyulaşırsa gebelik var bak bişey buldum oku sendeEki Görüntüle 1453444

canım zaten benım yumurtlamanın uzerınden 8 gun gectı. yumurtlama gününden itibaren 7-12 gün içersinde düşüyomus rahme zaten canım. eger tutmussa suan vardır bıseyler tutmamıssa bosuna belırtı aramak olmaz :)

blueflower blueflower bebiş var çıksın bu ay bunların hepsini söylücem hatta kızın büyüdüğünde de hatırlatıcam teyzecim annen sana yok dedi öyle dedi böyle dedi diye bak gör sen :KK19:

hoşgeldin canım. Nasılsın ?

Alemsin valla, ben yok diyorum sen var diyorsun :KK70: Bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak :confused:

ay hadi bakalım, bana hala bunlar regl belirtileri gibi geliyor :110:

Hoşgeldin canım :KK68:

hosgeldın canım. nasıl oldun ?
iyi olmaya çalışıyorum kızlar Kendimi biraz daha toplarladım Çok zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın Çok ağladım çok üzüldüm ama bir şeye faydası olmuyor tabii adet kanamam bitti ama beta değerim hala sıfırlanmadı çarşamba günü hala 193 tü Gebelik belirtilerini çekiyorum ama hamile değilim ne yazık ki Hayırlısı böyleymiş demek ki
Yapılan araştırmalara göre kimyasal gebeliklerin %95 i kromozom bozukluklarından meydana geliyormuş ve vücut o yüzden atıyormuş Başta olması daha hayırlı tabii Çok şükür ki seçim yapmak zorunda kalmadım o daha zor ve kötü bir durum
Artık ilerleyen zamanlara bakacağız Şükür ki bebeğim doğal yollardan olabiliyor
sizler nasılsınız bir süre giremedim foruma Hamileler var mı aranızda

iyi olmaya çalışıyorum kızlar Kendimi biraz daha toplarladım Çok zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın Çok ağladım çok üzüldüm ama bir şeye faydası olmuyor tabii adet kanamam bitti ama beta değerim hala sıfırlanmadı çarşamba günü hala 193 tü Gebelik belirtilerini çekiyorum ama hamile değilim ne yazık ki Hayırlısı böyleymiş demek ki
Yapılan araştırmalara göre kimyasal gebeliklerin %95 i kromozom bozukluklarından meydana geliyormuş ve vücut o yüzden atıyormuş Başta olması daha hayırlı tabii Çok şükür ki seçim yapmak zorunda kalmadım o daha zor ve kötü bir durum

Allah inşallah sanada bizede bu duyguyu taddırrır canım.

bizlerde haber yok henüz sırayla bekliyoruzz bat tarihleri oluşturduk bakalım aramızdan kimler bu ayın şanslısı olucak :)

Canım ben de oğluma hamile kalmadan 2 ay önce boş gebelik geçirmiştim. Seni çok iyi anlıyorum, çok zor. Benim 8 haftalıktı, kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kese, hcg herşey haftasında ama bebek gelişememişti. Kürtajdan sonraki ay oğluma hamile kaldım. Gönlünü ferah tut, yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun :KK68:

çok geçmiş olsun canım atlatırsın üzülme bak sonuçta hamile kalabiliyormuşsun üzüntünü anlıyorum ama herşeyin başı sağlık biz sağlıklı olalı beynimiz rahat olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun bak ben 8 ay oldu hala kalamadım üstelik bu ay kistim bile oluştu adet sonrası kontrolüm var doğum kontrol hapı kullanabilirim napalım kaderimizde ne varsa o oluyo malesef

Kızlarr doktor kistin kaybolmamış dedi 2.5 cm bu ay doğum kontrol hapı verdi bi dahaki aya inşAllah peki ne zaman adet olcam dedim dupbaston kullandınya ondan böle bi damla gelir dedi fazla gelmez dedi bugün ilaca başla dedi

Back
X