Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Merhaba arkadaslar benim de BAT 9-10 nisan bu ay calismalara baslayacagiz cok heyecanliyim .. inşallah hepimizin tam da istedigi zamanda olur ;-)

ayyy inşaallaahh ablanda tez vakitte bebişine kavuşur. sen daha çookkk yolun başındasın ama Rabbim tez vakitte nasip eder inşaallaah.

ayyy inşaallaahh ablanda tez vakitte bebişine kavuşur. sen daha çookkk yolun başındasın ama Rabbim tez vakitte nasip eder inşaallaah.
Amin canım . bakalım her ay değişik taktikler uygulucam
Geçen ay çok çalıştık bu ay 2 gün arayla çalışıcam. bir dahaki ay olmazsa başka şeyler bulcaz artık

ovu testıde koyu cıkması lazım dıye bılıyorum canım ben ama inşşalahh vardır
Bende şimdi o konuya bakıyodum adetten 5-6 gün öncesi yapılan ve bata kadar tekrarlanan ovulasyon testi gün geçtikçe koyulaşırsa ve son iki gün kala aynı koyulukta olursa gebelik göstergesiymiş

Bende şimdi o konuya bakıyodum adetten 5-6 gün öncesi yapılan ve bata kadar tekrarlanan ovulasyon testi gün geçtikçe koyulaşırsa ve son iki gün kala aynı koyulukta olursa gebelik göstergesiymiş

Benim bugünü saymassak 1 haftam var dun ki ovu testim böyle cikti bu aksam nasıl cikicak bakim

Eklentiler

• image.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 117
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah tez zamanda bize hayırlı evlat lar nasip etsin. Kızlar bi dua topigi var hergün bir kişiye dua toplaniyo okumak isteyen ler bi bakın . Topigin adı '"ya vasi yer gök duası "' bi de HZ. ZEKERİYANIN DUASI bi DE HZ. İBRAHİM DUASI 3 Tane tipik ben hepsinde okuyorum geçen hafta buldum katıldım dünya dua üstüne kizlar Allak kabul eder inşallah bi çok kişi dua ediyor gelmek isterseniz bi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…