- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Canım kan tahlili yaptırsanaKızlar dün akşamki ve bu sabahki testlerim daha bata 11 gün varken neden pozitif gibi çıkarki yorumlarmısınız rica etsemEki Görüntüle 1453416
Ordada ince bi pembe çizgi var işyerindeyim ondan aydınlıkta çekemedim resimde pek gözükmüyo nedense
Kan tahlilini şimdi yapmazlar bata daha var çünküCanım kan tahlili yaptırsana
herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
@gbbc bat 9 mart (olumsuz)
edosko edosko
@Musmutlu22 bat 15 mart
@egc bat 16 mart
@blueflower 17 mart
@BEBEGIMMMMMM bat 17 mart
@esmerim-ts 18 mart
@mutluuuuu bat 19 mart
@ilk heyecan bat 20 mart
prensinin_prensesi bat 20-21 mart
@Ulytau bat 21 mart
K kanepecim bat 22-23
@yenibidunya bat 25 mart
sebnembrn bat 27 mart
Hiç hcg olmasa çıkmaz herhalde gebe olmayıpta pozitif yada silik çıkarmıki
Hadi bir tane test bozuk çıktı diyelim, diğeri neden böyle çıktı ki ? Farklı marka bir tesle daha dene. Ona göre kan testi yaptırmalısın. Hiç birşey yokken o çizgi öyle belirmez canımHiç hcg olmasa çıkmaz herhalde gebe olmayıpta pozitif yada silik çıkarmıki
Benim normalde 27 mart olacaktı ama bu ay dört gün erken yumurtlama oldukaç günün vardı canım adete senin ?
23 mart yada 22 mart oluyo bat o zaman yani daha 9-10 gün var adeteBenim normalde 27 mart olacaktı ama bu ay dört gün erken yumurtlama oldu
her ikisi de canım. hemen ovuyla başladım ben. ablamdan tecrubelı oldugum ıcın :) ama pek ıse yaramadı. o ıkı kez ılk ayda hamıle kaldı( dusuk yaptı ama )
dün diyorum sana benzememısım. benzeme zaten tutamıyorum ben diyor.
Hangi renk canim sari renkteyse hamilelikte olan akintiydu dimi??ben de de tuhaf degisiklikler war ama ya kendimi cok dinliyorum ilk defa ya psikolojik yada yada ay inşallah gerçek??baya bildiğin tuhaf bi akıntı var ...
Amin canım . bakalım her ay değişik taktikler uygulucamayyy inşaallaahh ablanda tez vakitte bebişine kavuşur. sen daha çookkk yolun başındasın ama Rabbim tez vakitte nasip eder inşaallaah.
Benim normalde 27 mart olacaktı ama bu ay dört gün erken yumurtlama oldu
Evet canım her gün yapacagım belkide varsa erkenden ilk gören ben olurum herhalde inşallahta vardır şimdi ovulasyon testide yaptım ondada silik çıktıbenım 7 günüm var ay bnımde cıksa keske boyle erkenden yaaacanım hergun tekrarla testı koyulasma olucak mı bakalım
Evet canım her gün yapacagım belkide varsa erkenden ilk gören ben olurum herhalde inşallahta vardır şimdi ovulasyon testide yaptım ondada silik çıktı Eki Görüntüle 1453434
Benim de 22 yada 23 sy kirmizilar gelmez inşallah yaaa23 mart yada 22 mart oluyo bat o zaman yani daha 9-10 gün var adete
İnşallah canım hrpimiz çok istiyoruz bizi daha çok bekletmeden gelsinler artıklkk
Benim de 22 yada 23 sy kirmizilar gelmez inşallah yaaayerine beneis gelir inşallah
Bende şimdi o konuya bakıyodum adetten 5-6 gün öncesi yapılan ve bata kadar tekrarlanan ovulasyon testi gün geçtikçe koyulaşırsa ve son iki gün kala aynı koyulukta olursa gebelik göstergesiymişovu testıde koyu cıkması lazım dıye bılıyorum canım ben ama inşşalahh vardır
Bende şimdi o konuya bakıyodum adetten 5-6 gün öncesi yapılan ve bata kadar tekrarlanan ovulasyon testi gün geçtikçe koyulaşırsa ve son iki gün kala aynı koyulukta olursa gebelik göstergesiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?