• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn :KK49:

@gbbc bat 9 mart (olumsuz)
edosko edosko edosko edosko

@Musmutlu22 bat 15 mart
@egc bat 16 mart
@blueflower 17 mart
@BEBEGIMMMMMM bat 17 mart
@esmerim-ts 18 mart
@mutluuuuu bat 19 mart
@ilk heyecan bat 20 mart

prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 20-21 mart
@Ulytau bat 21 mart
K kanepecim bat 22-23
@yenibidunya bat 25 mart

sebnembrn sebnembrn bat 27 mart

Merhaba arkadaslar benim de BAT 9-10 nisan bu ay calismalara baslayacagiz cok heyecanliyim .. inşallah hepimizin tam da istedigi zamanda olur ;-)

her ikisi de canım. hemen ovuyla başladım ben. ablamdan tecrubelı oldugum ıcın :) ama pek ıse yaramadı. o ıkı kez ılk ayda hamıle kaldı :KK48: ( dusuk yaptı ama )
dün diyorum sana benzememısım. benzeme zaten tutamıyorum ben diyor. :KK73:

ayyy inşaallaahh ablanda tez vakitte bebişine kavuşur. sen daha çookkk yolun başındasın ama Rabbim tez vakitte nasip eder inşaallaah.

ayyy inşaallaahh ablanda tez vakitte bebişine kavuşur. sen daha çookkk yolun başındasın ama Rabbim tez vakitte nasip eder inşaallaah.
Amin canım . bakalım her ay değişik taktikler uygulucam :D
Geçen ay çok çalıştık bu ay 2 gün arayla çalışıcam. bir dahaki ay olmazsa başka şeyler bulcaz artık :KK48:

benım 7 günüm var ay bnımde cıksa keske boyle erkenden yaaa :KK54: canım hergun tekrarla testı koyulasma olucak mı bakalım
Evet canım her gün yapacagım belkide varsa erkenden ilk gören ben olurum herhalde inşallahta vardır şimdi ovulasyon testide yaptım ondada silik çıktı
image.jpg

ovu testıde koyu cıkması lazım dıye bılıyorum canım ben ama inşşalahh vardır
Bende şimdi o konuya bakıyodum adetten 5-6 gün öncesi yapılan ve bata kadar tekrarlanan ovulasyon testi gün geçtikçe koyulaşırsa ve son iki gün kala aynı koyulukta olursa gebelik göstergesiymiş

Bende şimdi o konuya bakıyodum adetten 5-6 gün öncesi yapılan ve bata kadar tekrarlanan ovulasyon testi gün geçtikçe koyulaşırsa ve son iki gün kala aynı koyulukta olursa gebelik göstergesiymiş

Benim bugünü saymassak 1 haftam var dun ki ovu testim böyle cikti bu aksam nasıl cikicak bakim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 117
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah tez zamanda bize hayırlı evlat lar nasip etsin. Kızlar bi dua topigi var hergün bir kişiye dua toplaniyo okumak isteyen ler bi bakın . Topigin adı '"ya vasi yer gök duası "' bi de HZ. ZEKERİYANIN DUASI bi DE HZ. İBRAHİM DUASI 3 Tane tipik ben hepsinde okuyorum geçen hafta buldum katıldım dünya dua üstüne kizlar Allak kabul eder inşallah bi çok kişi dua ediyor gelmek isterseniz bi bakin

Back
X