- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle pazartesiye daha günümüz var Bak ben yaptım da ne oldu kar gibi bembeyaz gördümgebelik testi yapmaya korkuyorum yaa :/ birde tuvalet gitmeye ....
Bekle pazartesiye daha günümüz var Bak ben yaptım da ne oldu kar gibi bembeyaz gördüm
Ha şöylepeki ben büyük sözü dinlerim :)
Ha şöyle
her ikisi de canım. hemen ovuyla başladım ben. ablamdan tecrubelı oldugum ıcın :) ama pek ıse yaramadı. o ıkı kez ılk ayda hamıle kaldı ( dusuk yaptı ama )senin ovu ile denemende mi 2. ayın canım yoksa bebiş için çalışmalara başlayalı 2. ayın mı?
Hoşgeldinn
Günaydın kizceler bende hep akinti oluyo siz hangi akintidan bahsediosnuzz
Daha adete 5 gün var, bebiştir o bebişsümüksü ötesi olan akıntı hatta az evel 1 damla kanda vardı ya adet oluyorum yada adet oluyorum bilmedim
sümüksü ötesi olan akıntı hatta az evel 1 damla kanda vardı ya adet oluyorum yada adet oluyorum bilmedim
aranızda akıntısı olan varmı ?
Kızlar dün akşamki ve bu sabahki testlerim daha bata 11 gün varken neden pozitif gibi çıkarki yorumlarmısınız rica etsemEki Görüntüle 1453416
Ordada ince bi pembe çizgi var işyerindeyim ondan aydınlıkta çekemedim resimde pek gözükmüyo nedenseCanım alltaki fotoda güzüküyı çizgi ama üsttekinde göremedim bişey