• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

senin ovu ile denemende mi 2. ayın canım yoksa bebiş için çalışmalara başlayalı 2. ayın mı?
her ikisi de canım. hemen ovuyla başladım ben. ablamdan tecrubelı oldugum ıcın :) ama pek ıse yaramadı. o ıkı kez ılk ayda hamıle kaldı :KK48: ( dusuk yaptı ama )
dün diyorum sana benzememısım. benzeme zaten tutamıyorum ben diyor. :KK73:

sümüksü ötesi olan akıntı hatta az evel 1 damla kanda vardı ya adet oluyorum yada adet oluyorum bilmedim :KK43:

Mm hayirlisi be canm Allahtan umit kesilmez. Bende gecen ay bi kere oldu yumurta aki kivaminda heralde dedim yumurtlamq zamanim. Bu ay olmadi diger akintimda normal zaten sari renkli :63:

aranızda akıntısı olan varmı ?

Benim ovudan sonra hiç kesilmedi akıntı diğer topikte yazdım bikaç kere ama kokusuzsa zararsz dediler takmadım valla ama benimki beyazdı krem gibi. Şimdi arada sıvı oluyo ıslak hissediyorum bakıyorum aslında 1 damla falan.

Ama benim maalesef karnım çok ağrıyo belimde tabi yani regl belirtilerim başladı:(

Kızlar dün akşamki ve bu sabahki testlerim daha bata 11 gün varken neden pozitif gibi çıkarki yorumlarmısınız rica etsem
image.jpg

Back
X