Bende bu ayki testlerde böyle değişik çıktı ya bozuklar yada fazla mı az mı damlatıyoruz anlamadım canım ama galba bozuk gibi geldiMerhabalar şu an reglimin 48.günündeyim ve hala regl olmadım.Gebelik testlerim negatif,10 12 gündür kokusuz şeffaf akıntım var. Bugun ovulasyon testi yaptım ekledim test mi bozuk anlamadim.Çizgi koyu ama ince çıktıUzun zamandır ovulasyon testi kullanıyorum ve kullanma koşullarını biliyorum 3 damladan fazla damlatmam,sıvı alımına da dikkat ediyorum ki zaten orucluydum bugün.
Sormak istediğim soru şu aylardır yaptığım
ovulasyon testlerinde hiç böyle bir test ile karşılaşmadım daha önce sonucu böyle çıkan oldu mu bu test yumurtlama mı ve adet olmadan 2.yumurtlama gerçekleşir mi ?
Malesef kuzum yine kırmızıyı gördüm ne zaman olucak artık gerçekten sıkıldım son defa sipariş vericem denicem olmazsa bir daha ovulasyana parada vermek istemiyorumOyle deme canim insallah gerek kalmaz
Ben aylardır kullanıyorum hep 3 damla damlatıyorum canım hiç böyle bir test ile karşılaşmadımBende bu ayki testlerde böyle değişik çıktı ya bozuklar yada fazla mı az mı damlatıyoruz anlamadım canım ama galba bozuk gibi geldi
Canim ya bide ters pozusyondan bahsediyorlar yuzustu yatacakmissin denedinmi onu yumurtlama gununde o sekilde cok hamile kalan varmisMalesef kuzum yine kırmızıyı gördüm ne zaman olucak artık gerçekten sıkıldım son defa sipariş vericem denicem olmazsa bir daha ovulasyana parada vermek istemiyorum
Onu gördüm intagramda birgebenin günlüğünü takip ediyorum orda söyledi bu ay bakalım denicem onu test söyledim bakalım bu ay tutucak mıCanim ya bide ters pozusyondan bahsediyorlar yuzustu yatacakmissin denedinmi onu yumurtlama gununde o sekilde cok hamile kalan varmis
Yok canım sayılmaz ya T cizgisi C kadar koyu olucak yada daha koyu olucakKizlar testlerde t çizgisi c kadar koyu olmasada yumurtlama sayılır mi
Görebilirsin kuzum adetine kadar devam etKızlar benim 16. Gün hala pil göremedim sizce göremeyecek miyim bu ay
Görsel yok canım yüklenmedi heraldeBugünde bu şekilde çıktı
Evet bende onu diyorum dene bakalimOnu gördüm intagramda birgebenin günlüğünü takip ediyorum orda söyledi bu ay bakalım denicem onu test söyledim bakalım bu ay tutucak mı
Daha yok kuzum yumurtlamaİşte böyle canım
Canım valla bende oek anlamıyorum ama sanki tam koyu değilKızlar ovulasyon testim böyle çıkıyor 19u koyuydu ama tam köyü değil diye degerlendirmedim sizce?
Baya koyu duruyor kuzum ama fazla mı idrar damlattın acabaArkadslar yardımcı olur musunuz sizce bugün yumurtlama gunum mu
Bence pik degerlentir bunu yarin gene yaparsinArkadslar yardımcı olur musunuz sizce bugün yumurtlama gunum mu
Bunlar da pik gorunmuyor canim devam et yapmayaKızlar ovulasyon testim böyle çıkıyor 19u koyuydu ama tam köyü değil diye degerlendirmedim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?