Rica ederim canimTamam canim anladim cok tsk ederimben yinede gun asiri calismalara devam edim saolasin
Ben c ve t çizgisini eşit görüyorum amaYani atilan fotograflarda pik gormedim
Bu dikkatimden kacmis cnm 6 mayista ki pik evetBen de şuraya yanaşayım bari .Ekimden beri test yapıyorum artık hobi olsun diye yapıyorum6 mayıs pikti ardındaki 3 günü değerlendirdik. Bat 22 Mayıs ✌
Cnm gozumden kacmis bmsenin testini gormemisim pik olmus evet. Allah g9nlune gore versin insallahBen c ve t çizgisini eşit görüyorum ama
Eğer bu pik değilse ben ekimden beri hiç yumurtlamadım çünkü hiç bundan koyusu olmadıYani atilan fotograflarda pik gormedim
Ayyy beni heyecanlandırdın canım yaCnm gozumden kacmis bmsenin testini gormemisim pik olmus evet. Allah g9nlune gore versin insallah
Ayy ask olsun lutfen kusura bakmaAyyy beni heyecanlandırdın canım yaağlayacaktım valla . Sağ ol inşallah
Canım saat kaç ta testleri yapiyorsnBirde benimkine bakarmisiniz rica etsem 11.12.13.14 degerlendirdik bugun mola verdik acikcasi istemedik
Helal olsun ne demek yeter ki biz yanılalım da olsun güzel şeylerAyy ask olsun lutfen kusura bakmafoto kucuk boyutta cikmis dikkatimden kacmis o yuzden hakkini helal et lutfen cnm
Insallah canim brnim hayirli sahurlarHelal olsun ne demek yeter ki biz yanılalım da olsun güzel şeylerhayırlı sahurlar
4-5.30 arasi yapiyorum canim bide 7 gibi yapmistimCanım saat kaç ta testleri yapiyorsn
Siliklestin sonra iki gun daha devam edin insallah bebisiniz tutunurSon bir şey daha sormak istiyorumdiyelim ki T koyu oldu yumurtamala oldu yani o zamandan başlayıp T silikleşene kadar mı ilişki olucak
T yi koyu gordugun gun dahil 3 gun birliktelik olabilirSon bir şey daha sormak istiyorumdiyelim ki T koyu oldu yumurtamala oldu yani o zamandan başlayıp T silikleşene kadar mı ilişki olucak
İnşallah canım 7 senedir bekliyoruz artık olur bu seferSiliklestin sonra iki gun daha devam edin insallah bebisiniz tutunur
Çok sağol canım bütün tavsiyelerine uygulucam allah razı olsunT yi koyu gordugun gun dahil 3 gun birliktelik olabilir
Silinmesinii beklemeye gerek yok
Yeter ki piki yakalayip degerlendirme yapilsin
Iliski oncesi esinize sert kahve icirin bolgesel ilik dus aldirin
Iliski sonrasi da 1 2 saat poponuzun altina ince bi yastik koyup ayaklar hava da uzanin kalkmadan. Mumkunse bi kac saat dus almayin
Cumlemizden canim rica ederimÇok sağol canım bütün tavsiyelerine uygulucam allah razı olsun
Acaba yumurtlama olmucak mı ki bu ayDiğerleride bunlar ben anlamadım neden böyle oldu geçen ay T çok kırmızı oldu hemse baya ama bu sefer hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?