- 3 Aralık 2019
- 61
- 46
- 3
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde denedim hiçbir çizgi çıkmadı ama bundan önceki günler silik silik çıkıyordu dün tam koyuydu bugün hiçbir çizgi çıkmadıBence pik degerlentir bunu yarin gene yaparsin
Değerlendirdim dün bugün yine yaptim test hiç bir çizgi çıkmadı normal mi ki buBence pik degerlentir bunu yarin gene yaparsin
Bunlar yumurtlamamı sizce kızlar
Cinsiyet önemli değilse yazmışsınız o nasıl oluyor acaba iliski gününe göre mi belli oluyor bilgi verir misiniz rica etsemOvulasyon testinde T cizgisi C den koyu olunca yani pik olunca catlama baslayacak demektir. Iliski olabilir. Ovuladyon testini her gun mutlaka ayni saatte yaomalisiniz. Mesela adetin 9. 10. Gunu baslayabilirsiniz . Sabah kalkip ilk idrari yaptiktan sonra yarim bardak su icip wc gitmeden 3 saat sonra testi yapabilirsiniz. Testler koyulasana kadar gunluk 1 tane yeter. Koyulasmaya basladigi gun 3 saatte bi tekrarlayabilirsiniz. Cinsiyet onemli degilse pik gordugunuz gun ve 2 gun daha degerlendirebilirsiniz. Az once gordugum testler de pik yok henuz. Bi fotograf atayim ornek olsun. Herkese bol sanslar dilerim. Allah isteyene herkese hayirli bebekler nasip etsin insallah
Bizim topik var erkek bebek isteyenler diye, erkek bebek olmasi icin ovulasyon testi ile catlama anini yakalayip o sekilde iliski yapiyoruz. Catlamadan once baslanirsa kiz bebek ihtimali yuksek oluyor. Ama catlamayi yakalarsak cok yuksek ihtimal erkek oluyor. Tabi Allahin takdiri ama bunlarda bi vesile belki. Ona gore alkali diyet falan yapiyoruz,Cinsiyet önemli değilse yazmışsınız o nasıl oluyor acaba iliski gününe göre mi belli oluyor bilgi verir misiniz rica etsem
Cizgi cikmadiysa catlamis bugun bugunude kacirmaDeğerlendirdim dün bugün yine yaptim test hiç bir çizgi çıkmadı normal mi ki bu
Degil canim devam etBunlar yumurtlamamı sizce kızlar
Evet canım26 koyulasri 27 silik yani çatladı dimi
1 gün sürmüş bnm 3 4 gün surenler varmisEvet canım
Evet cnm çatlamış herkesın vücudu farklı tabi mesela bende geç yumurtlarım 20 li 30 lu gunlerde1 gün sürmüş bnm 3 4 gün surenler varmis
Evet bnm 16.günde olduEvet cnm çatlamış herkesın vücudu farklı tabi mesela bende geç yumurtlarım 20 li 30 lu gunlerde
Çatlamami olduBuda benım bugunkı testımden
Yok cnm henüz yumurtlama olmadı daha varÇatlamami oldu
Cnm zaten 25 Mayıs’tan sonra silikleşmeye baslamıs catlamıs yumurtanSelam kızlar Şu testlerime bakar mısınız kafam karıştı 3 gündür pik görüyorum daha önce hiç böyle olmamıştı, 1 gün pik olur ertesi gün silikleşirdi.Böyle olması normal mi neden olmuş olabilir ?Eki Görüntüle 2640614
Yok canım ters bakıyorsun 26 Mayıs’taki koyu görünen t çizgisiCnm zaten 25 Mayıs’tan sonra silikleşmeye baslamıs catlamıs yumurtan