- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Evwt canım 27 sinde catlamış inşallah güzel haberlerini alırız26 koyulasri 27 silik yani çatladı dimi
26 sinde çatlamış zaten kuzum inşallah güzel haberlerini alırızSelam kızlarŞu testlerime bakar mısınız kafam karıştı 3 gündür pik görüyorum daha önce hiç böyle olmamıştı, 1 gün pik olur ertesi gün silikleşirdi.Böyle olması normal mi neden olmuş olabilir ?Eki Görüntüle 2640614
Bende çok anlamıyorum ama galba biraz daha koyulaşması lazım kuzum T çizgisininMerhaba kizlar bugun 22.gunum dunki ve bugunki twstlerim sizce?
Tesekkurler devam edeyim testlere yalniz adetim yaklasti yumurtlamam gecikti sanirimBende çok anlamıyorum ama galba biraz daha koyulaşması lazım kuzum T çizgisinin
Diğer gğnlere göre baya koyulaşmış kuzum baya ya geçenlerde intagramdan gördüm ebru Ceylan diye bir kadın birgebeningünlüğü intagram adı ona bak o ovulasyonla ve bir çok bilgi paylaşıyor o dediki bir kadın her ay yumurta üretir ama her zaman yumurta çatlıcak kıvama kadar büyümez adet olur dedi yani her ay illa yumurta çok büyüyüp çatlamazmışİyi aksamlar herkese bugünki ovu testim kızlar
Evet canim o ismi cok duydum bakarim.. bugünkü testim de böyle çatladik sonundaDiğer gğnlere göre baya koyulaşmış kuzum baya ya geçenlerde intagramdan gördüm ebru Ceylan diye bir kadın birgebeningünlüğü intagram adı ona bak o ovulasyonla ve bir çok bilgi paylaşıyor o dediki bir kadın her ay yumurta üretir ama her zaman yumurta çatlıcak kıvama kadar büyümez adet olur dedi yani her ay illa yumurta çok büyüyüp çatlamazmış
Ay iyi hadi çok şükür canım umarım tutmuşturEvet canim o ismi cok duydum bakarim.. bugünkü testim de böyle çatladik sonunda
Hayla olmamış canımBenimkine de bir bakar mısınız hala yumurtlama olmamış mı
Ovulasyon testinde hamileler cıkarmı bilmiyorum ama normal gebelik testinde var gözüküyor canımÇok merak ediyorum. Kan tahlili yapmadılar corona sebebi ile. Hastaneye almadılar
Kaç gün geçti adetinden canımÇok merak ediyorum. Kan tahlili yapmadılar corona sebebi ile. Hastaneye almadılar
BEtam 46.0 çıktı. Gebelik testim bugün çok belirgin çıkmıştı. Adetim gecikmedi dahaKaç gün geçti adetinden canım
Ayy çok sevindim canım hayırlı olsunBEtam 46.0 çıktı. Gebelik testim bugün çok belirgin çıkmıştı. Adetim gecikmedi daha
Bende çok çok iyi anlamıyorum canım ama 1 ve 2. Testte pik günü 3 teste çatlamış duruyor çünkü T çizgisi silikleşmeye başlamışMerhaba kızlar kulüpte yeniyim. Resimde pik günü ve çatlama günü hangileri söyleyebilecek olan var mı?
Adetinize kaç gün kala öğrendiniz hamile olduğunuzuBEtam 46.0 çıktı. Gebelik testim bugün çok belirgin çıkmıştı. Adetim gecikmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?