Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar yumurtlamadan sonra ilişki sıklığı nasıl oluyor sizde?
Atıyorum çatlama gününden beş altı gün sonra olan ilişkide gelen spermlee eğer önceden döllenmiş yumurta varsa onu etkiler mi tutunmasını falan. Ymtlamadan regle kadar ilişki olmasa daha mı iyi olur sanki aklım karışıyor

Atıyorum çatlama gününden beş altı gün sonra olan ilişkide gelen spermlee eğer önceden döllenmiş yumurta varsa onu etkiler mi tutunmasını falan. Ymtlamadan regle kadar ilişki olmasa daha mı iyi olur sanki aklım karışıyor
Benim eşim yoğun bir işte çalışıyor akşamları da olmuyor bazen pik ve çatlamayı değerlendiriyoruz ondan sonra haftada bir falan 😀 zaten diyorum sadece 2 gün sana ihtiyacım var 🤣

Selam kızlar bende geldim😊 15 ve 16 Nisan yumurtlama gördüm 17 sinde catladı 3 gün kadar değerlendirdik bugün çatlamanın 5.günü hiç bir belirtim yok ama sadece her ay yumurtlamayla birlikte başlayan göğüs ağrısı var o kadar

Regle 5 gün veya 1 hafta kalana kadar gün aşırı olması iyi bence canım. Öyle görmüştüm

En güzeli yumurtlamadan önce 5 gün ve yumurtlamayla beraber 3 gün o 5 günü bir gün durup bir gün degerlendirebilirsiniz. Chatgpt sorabilirsiniz güzel bilgiler veriyor ☺️😊🤲🏻

selamlar, bu ay ilk defa ovülasyon testine başladım. Pik görmüş müyüm sizce, hiç emin olamadım. Son testi 15.48 gibi yaptım. Dün gece de kasıklarımda ağrı vardı. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim 😊

IMG_8228.webp

Back
X