- 7 Şubat 2025
- 235
- 132
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
- #1.101
23 Nisan sabahı24ünde yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapacaksınız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 Nisan sabahı24ünde yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapacaksınız?
Benim eşim yoğun bir işte çalışıyor akşamları da olmuyor bazen pik ve çatlamayı değerlendiriyoruz ondan sonra haftada bir falanKızlar yumurtlamadan sonra ilişki sıklığı nasıl oluyor sizde?
Atıyorum çatlama gününden beş altı gün sonra olan ilişkide gelen spermlee eğer önceden döllenmiş yumurta varsa onu etkiler mi tutunmasını falan. Ymtlamadan regle kadar ilişki olmasa daha mı iyi olur sanki aklım karışıyor
Regle 5 gün veya 1 hafta kalana kadar gün aşırı olması iyi bence canım. Öyle görmüştümKızlar yumurtlamadan sonra ilişki sıklığı nasıl oluyor sizde?
Atıyorum çatlama gününden beş altı gün sonra olan ilişkide gelen spermlee eğer önceden döllenmiş yumurta varsa onu etkiler mi tutunmasını falan. Ymtlamadan regle kadar ilişki olmasa daha mı iyi olur sanki aklım karışıyor
Benimde 19 unda çatladııı hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırızOvülasyon günlerimiz aynıymış benim de 18 inde çatladı beklemedeyim inşallah pozitifleri görürüz ay sonunda![]()
Ben de böyleyim vallaBenim eşim yoğun bir işte çalışıyor akşamları da olmuyor bazen pik ve çatlamayı değerlendiriyoruz ondan sonra haftada bir falanzaten diyorum sadece 2 gün sana ihtiyacım var
![]()
O da çatlama gününü bilmeyenler için belki denk gelie diyedir benceRegle 5 gün veya 1 hafta kalana kadar gün aşırı olması iyi bence canım. Öyle görmüştüm
Belki de canım. Keyfine kalmışO da çatlama gününü bilmeyenler için belki denk gelie diyedir bence
En güzeli yumurtlamadan önce 5 gün ve yumurtlamayla beraber 3 gün o 5 günü bir gün durup bir gün degerlendirebilirsiniz. Chatgpt sorabilirsiniz güzel bilgiler veriyorKızlar yumurtlamadan sonra ilişki sıklığı nasıl oluyor sizde?
İnşallahh kaçıncı gün yumurtlama oldu sizin benim bu ay geç oldu normalde 12 14 gün arası olurdu bu ay17. Günde yumurtlama gördümBenimde 19 unda çatladııı hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız![]()
Benimde 16.gün pik oldu 17.gün çatladı normalde 15 pik 16 çatlama olurdu.İnşallahh kaçıncı gün yumurtlama oldu sizin benim bu ay geç oldu normalde 12 14 gün arası olurdu bu ay17. Günde yumurtlama gördüm
Bu ay herkesin çatlaması gecikmiş ya benim de üç gün gecikti havadan mı artıkİnşallahh kaçıncı gün yumurtlama oldu sizin benim bu ay geç oldu normalde 12 14 gün arası olurdu bu ay17. Günde yumurtlama gördüm
belirtin var mı ? Benim bugün 2 kez süt beyazı akıntım geldi ama enfeksiyonda olabilir diye düşünüyorum23 Nisan sabahı![]()
Yok canım, sadece göğüslerim hassas o da dokumunca yanibelirtin var mı ? Benim bugün 2 kez süt beyazı akıntım geldi ama enfeksiyonda olabilir diye düşünüyorum
Çok merak ediyorum sonuç ne olacak içimde hiç hamileyim diye his yokYok canım, sadece göğüslerim hassas o da dokumunca yani
Aynı ben de gerçekten. Zaman geçse de öğrensek. Hiç o his yok ama daha doğrusu belirti vs.arayıp da sonradan üzülmek istemiyorum o yüzden hiç şu bar bu var diye odaklanmıyorumÇok merak ediyorum sonuç ne olacak içimde hiç hamileyim diye his yok
Evet pikselamlar, bu ay ilk defa ovülasyon testine başladım. Pik görmüş müyüm sizce, hiç emin olamadım. Son testi 15.48 gibi yaptım. Dün gece de kasıklarımda ağrı vardı. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 3580402
Çok teşekkür ederim. Dün de böyle koyuydu emin olamamıştım ama biraz bekleyince bugünkü test çizgisi daha da koyu çıktıEvet pik