Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yapanlar testlerimizi takip edelim mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29-30 günde bir adet olan kişinin yumurtlaması tahmini 13-14 günler olur. Belki 1-2 gün gecikecektir. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz
Niyetliyim ama 11.12. gunu de yumurta aki kivami akinti da gelmisti sonrasi iste hep ayni sekil koyulukta

Ben de şuraya yanaşayım bari .Ekimden beri test yapıyorum artık hobi olsun diye yapıyorum 6 mayıs pikti ardındaki 3 günü değerlendirdik. Bat 22 Mayıs ✌

Eklentiler

• PhotoGrid_1589144388956.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 68
Ovulasyon testinde T cizgisi C den koyu olunca yani pik olunca catlama baslayacak demektir. Iliski olabilir. Ovuladyon testini her gun mutlaka ayni saatte yaomalisiniz. Mesela adetin 9. 10. Gunu baslayabilirsiniz . Sabah kalkip ilk idrari yaptiktan sonra yarim bardak su icip wc gitmeden 3 saat sonra testi yapabilirsiniz. Testler koyulasana kadar gunluk 1 tane yeter. Koyulasmaya basladigi gun 3 saatte bi tekrarlayabilirsiniz. Cinsiyet onemli degilse pik gordugunuz gun ve 2 gun daha degerlendirebilirsiniz. Az once gordugum testler de pik yok henuz. Bi fotograf atayim ornek olsun. Herkese bol sanslar dilerim. Allah isteyene herkese hayirli bebekler nasip etsin insallah

Burda 14.gun 18.30 ve 21.00 testi pik durumda mesela. Gece 00.00 da catlamis gorunuyor yumurta. Umarim yardimci olabilmisimdir

Ben de şuraya yanaşayım bari .Ekimden beri test yapıyorum artık hobi olsun diye yapıyorum 6 mayıs pikti ardındaki 3 günü değerlendirdik. Bat 22 Mayıs ✌
Bu sefer olur inşallah canım

Çok sağol canım benim elimde 4 tane test kaldı umarım çatlamayıda görürüm testler bitmeden
Adetlerin duzenli ise beklenen adet tarihinden 14 gun once yumurtlama okur muhtemelen. Yakalarsin insallah

Cin
cinsiyet onemli degilse dediniz ben o kismi anlamadim ilk cocuk icin deniyoruz erkek istiyorum ama tabii farketmez saglikli olsunda cinsiyeti nasil yapiyorsunuz birde benim testlerede bakabilirmisiniz rica etsem

Eklentiler

• F6CD5CD4-B88D-4786-A7D8-B344ABE91379.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 67
Cin

cinsiyet onemli degilse dediniz ben o kismi anlamadim ilk cocuk icin deniyoruz erkek istiyorum ama tabii farketmez saglikli olsunda cinsiyeti nasil yapiyorsunuz birde benim testlerede bakabilirmisiniz rica etsem
Erkek bebek icin cnm test pik oluyor ya. T C den koyu oluyor. O zaman 2 3 saatte bir test yapmaya devam ediyoruz. Kesinlikle sivi alimina dikkat ederek. T de en ufak bi silinme olmussa o an deneme yapiyoruz. Ne daha erken ne daha gec. Oncesinde alkali diyet yapiyoruz vucudun ph seviyesini yukseltmek icin. Ve 3 4 gunluk cinsel perhiz ile yumurtlama gunu tek iliski deniyoruz.

Cin

Testlerine de baktim eger siviya dikkat ederek yaptiysan henuz pik yok. Koyu okdugu gunler var ya o gunlerde kac test yaptin. 11.gun ve 12. Gun pik e yaklasmis ama devam etmemissin sanirim o 2 gun de kacmis olabilir. Cunku pik gunde bi tane testle cikmiyor. Sabah yapiyosun mesela normal koyulukta. 3 saat sonra yapiyosun biden pik olmus olabilir. O yuzden koyuluk basladiginda gunde 3 4 test yaomak lazim

Ben gordugunuz gibi teztlerim t cizgisi c den hic koyu olmadi sanirim 11.12 gun yumurtlama oldu o da belki zaten yumurta aki gibi akintim da olmustu ama catlama oldumu olmadimi orasini pek anlayamadim dusunup duruyorum

Canim gunde hep bir defa yaptim testleri iki uc tane yapsam ne ise yarayacak hem niyetliyim sivi almiyorum ama o gunleri akintim da olmustu bide 11.12.13.14 degerlendirdik dun ve bugun yapmadim devam mi degerlendirelim sizce

Canim gunde hep bir defa yaptim testleri iki uc tane yapsam ne ise yarayacak hem niyetliyim sivi almiyorum ama o gunleri akintim da olmustu bide 11.12.13.14 degerlendirdik dun ve bugun yapmadim devam mi degerlendirelim sizce
Canim benim pik dedigin sey bir anda olmuyor benim mesela pik oldugu gun sabah normal koyuluktaydi aksam 18.30 da pik oldu. O yuzden cinsiyet obemli degilse pik oldugu gun iliski olabilir dedim. Senin degerlendirme gunlerim guzel olmus. Yumurta akintisini gordugun gun zaten degerlendirme yapmissin. O yuzden gerek yok artik bence. Bi de orucluyken test yapmak daha garanti oluyor oyle dusunme daha net gosteriyor. Rabbim nasip etsin insallah bu ay

Saol canim ya ama catlama olmusmu orasini anlamadim bide su erkek cinsiyet olayini hala anlamis degilim kusura bakma cok soru soruyorum

Saol canim ya ama catlama olmusmu orasini anlamadim bide su erkek cinsiyet olayini hala anlamis degilim kusura bakma cok soru soruyorum
11 yada 12 gun catlama olmus bence teste devam etseydin piki gorurdun
Erkek bebek icin ise pik gordugun gun sıkı takip yapacaksin. T C den koyu olacak. 3 saatte bi test yapip T nin en ufak bi silinmesinde deneme yapacaksin. Buna ek olarak oncesinde 4 gun falan cinsel perhiz olacak. Bi de Vucudunun ph seviyesi yuksek olmali. Seni bizim sayfaya etiket yapayim takip et orayi da canim

Tamam canim anladim cok tsk ederim ben yinede gun asiri calismalara devam edim saolasin

Az önce gördüğünüz fotoğraflar benimkiler değil di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…