- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Birdfamily5757
-
Maalesef canım henüz yumurtlama yok yapamaya devam etHepsini sizin icin tekrar cektim nolir inceleyin
Tek olarak attigim uzerinde bir sey olmayan 15 nisan
Ama 22. Gun hala mi yoktur
Artık ben kullana kullana aşina oldum bunları canım, muhtemelen geç yumurtluyorsun test yapmaya devam et ben adetimin 30. Günü yumurtluyorum mesela örnek de atayım bak istersen geçen ay bu şekildeydi meselaAma 22. Gun hala mi yoktur
Hayır maalesef, bende sadece görüntü olarak pko varmış hormonlarımda kilomda bir sıkıntı YÖK bekliyorum bakalım ne zaman olucakOyle mi peki su an hamile misiniz
Allah razı olsunBu gece size dua edecegim orucumu acarken dilerim tez elden anne olursunuz saglikla ❤
tabiki de ederim bu mübarek günlerde edilen dualar geri çevrilmez, dualarımdasınızTesekkur ederim. Ben de bu ay olmasini hayirla cok istiyorum. Siz de bana dua ederseniz cok mutlu olurum. InsAllah tutmustur. Sevgiler.
Hepsini sizin icin tekrar cektim nolir inceleyin
Tek olarak attigim uzerinde bir sey olmayan 15 nisan
Bu testlerde cok koyu cikmayip ama hamile olan var mi
Ben gördüm burda bi bayan vardı 1-2 sene falan oluyo çok koyu değilmiş testi o ay hamile kalmış
Yumurtlama başlamış mııııEn koyu günün 8 , ya o gün oldu ya da olmadı ama adet günü bile yumurtlayanlar oluyor sen devam et canım belli olmaz bunlar adet döngün kaç normalde?
Yumurtlama başlamış mıııı
Gözün aydın başlamışkaçıncı gün
2 günde bir mi değerlendirdin bu ay? Bende 14 aydır istiyorum geçen sene hamileydim ama kürtaj oldum mayısta 1 sene olacakAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
[/QUOTdün sahurda gördüm kardeşim. Bu ay değerlendirdiklerimi atsam sana ağlarsın mahfoldum artık sence yumurtlamada her gün mü değerlenditim
İnşAllah rabbim hemen tattırsın sağlıklaaaaaGözün aydın başlamışkaçıncı gün
2 günde bir mi değerlendirdin bu ay? Bende 14 aydır istiyorum geçen sene hamileydim ama kürtaj oldum mayısta 1 sene olacakAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Gözün aydın başlamışkaçıncı gün
Sence her gün mü yapayım arayla mı risk olur muuu
Ben pik olduğu günden itibaren hergün deniyodum hep ama bu ay 2 günde 1 denicem istersen sende bide böyle dene
Bekledikçe sperm kalitesi hani artıyorya
Tablonda ne nedir bişey anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?