Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birdfamily5757

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
125
58
18
34
Merhabalar canım kadinlar kulübüm valla insanda bagimlilik yapiyor buralar ve ben her seyimi sizinle paylasmak istiyorum nedensizce. Hanimlar ben ilk defa bu ay ovulasyona basladim. 1 Nisan Sat tarihim. 28 gunde bir adet dongum 3 gun oluyorum. 4. Gun leke gibi gelir. Gecen ay 2 gun gecikmeli oldum. 7 nisanda ovulasyona basladim silikti. Sanirim 9. Gunumde baslamis oldum.yanlisim varsa duzeltin lutfen. Sonuc olarak ben hala o c cizgisinin t cizgisinden koyu oldugu testi yakalayamadim. Adet gunume 8 gun kaldi. Bu hic yumurtlamadim demek mi oluyor? Daha once boyle bir durum yasayan oldu mu? Fotograflarimi da ekliyorum. Tek cektigim bu gunku ovulasyon testim. Geri donusleriniz icin simdiden tesekkur ederim

Canım adetin bitince başlasan daha sağlıklı olur, hemen sonra yumurtlama da olmuş olabilir adete yakında olabilir, testlere devam etmeni öneririm. Bir de nasıl yapıyorsun

Canım adetin bitince başlasan daha sağlıklı olur, hemen sonra yumurtlama da olmuş olabilir adete yakında olabilir, testlere devam etmeni öneririm. Bir de nasıl yapıyorsun

Haklisin. Bilemedim. Bu ay olmazsa oyle denerim bir de. Kasiklarim da batiyor su an. Yumurtlayacagim sanirim diyorum kendimce. Ama kac gundur gormedim o net kirmiziyi. 8 gun sonra adet olacagim yumurtlamadan 14 gun sonra adet oldugumuzu okumustum burda. Benim 1 haftam kalfi. Nasil olacak anlamadim.

Benim de sat nisandı dün yumurtlama bugünde çatlama gördüm hayırlısı inşallah devam et tedte geç yumurtlama olabilir

Ah kuzum basin saolsun. Allah kucagimizi bos birakmasin bir daha yasatmasin. Ben de dogumdan sonra eylulde 43 gunluk bebegimi kaydettim. Ocaktan beri tekrat dusunuyoruz Allah nasip ederse. Benim o zaman da gec dollenmeydi dedigin gibi. Simdi animsadim. kizinbiri9

Senin de başın sağ olsun çok üzüldüm Allah sağlıklı bebekler nasip etsin

Amiinn canim benim. Insallah nerde isteyen varsa herkese saglikli bebekler nasip etsin bu arada test ornegin var mi pik goruntusu. Benimki ile karsilastirayim.
Bu canım senin de varmı resmi görebilir miyim

Eklentiler

• IMG_20200418_145047.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 33
Kaset test aldim. Laboquick marka. Keske aana gosterebilsem. Koyilasma var ama t ye gore koyu degil.. ama kasiklarimda da agri var. Batmalar var. Anlayamiyorum. kizinbiri9
Evet keşke görebilseydim ama değerlendir sen kaset testler tam pik olamayabiliyo herkeste kaçırmamak için değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…