- 9 Ocak 2020
- 125
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Birdfamily5757
-
Canım adetin bitince başlasan daha sağlıklı olur, hemen sonra yumurtlama da olmuş olabilir adete yakında olabilir, testlere devam etmeni öneririm. Bir de nasıl yapıyorsun
Benim de sat nisandı dün yumurtlama bugünde çatlama gördüm hayırlısı inşallah devam et tedte geç yumurtlama olabilirMerhabalar canım kadinlar kulübümvalla insanda bagimlilik yapiyor buralar ve ben her seyimi sizinle paylasmak istiyorum nedensizce. Hanimlar ben ilk defa bu ay ovulasyona basladim. 1 Nisan Sat tarihim. 28 gunde bir adet dongum 3 gun oluyorum. 4. Gun leke gibi gelir. Gecen ay 2 gun gecikmeli oldum. 7 nisanda ovulasyona basladim silikti. Sanirim 9. Gunumde baslamis oldum.yanlisim varsa duzeltin lutfen. Sonuc olarak ben hala o c cizgisinin t cizgisinden koyu oldugu testi yakalayamadim. Adet gunume 8 gun kaldi. Bu hic yumurtlamadim demek mi oluyor? Daha once boyle bir durum yasayan oldu mu? Fotograflarimi da ekliyorum. Tek cektigim bu gunku ovulasyon testim. Geri donusleriniz icin simdiden tesekkur ederim
Kişiden kişiye değişiyor, takipte olbenim de 16. Gün oluyor genellikle döngüm 31 gün
Benim de sat nisandı dün yumurtlama bugünde çatlama gördüm hayırlısı inşallah devam et tedte geç yumurtlama olabilir
Bende daha önceki takiplerimde çok geç adete bir hafta varken yumurtlamıştım kaybettiğim bebeğimde geö döllenme olmuştuAy ne guzel valla darisi benim basimabu kadar gec yumurtladigimi bilmiyordum. keske ilk zamanlar baslasaydim.
Senin de başın sağ olsun çok üzüldüm Allah sağlıklı bebekler nasip etsinAh kuzum basin saolsun.Allah kucagimizi bos birakmasin bir daha yasatmasin. Ben de dogumdan sonra eylulde 43 gunluk bebegimi kaydettim. Ocaktan beri tekrat dusunuyoruz Allah nasip ederse. Benim o zaman da gec dollenmeydi dedigin gibi. Simdi animsadim. kizinbiri9
Senin de başın sağ olsun çok üzüldüm Allah sağlıklı bebekler nasip etsin
Bu canım senin de varmı resmi görebilir miyimAmiinn canim benim. Insallah nerde isteyen varsa herkese saglikli bebekler nasip etsinbu arada test ornegin var mi pik goruntusu. Benimki ile karsilastirayim.
Bu canım senin de varmı resmi görebilir miyim
Denedim aimdi yine olmadiAy resmen net ayni renk . Maaallah kizdarisi benim basima. Ya konu acarken de paylasmaya calistim bir turlu paylasamiyorum hata veriyor ben de anlamadim ki.simdi yine yuklemeye calistim olmadk direkt sana atmayi deneyeyim bir de
Uygulama dan giriyorsan olmaz Google üzerinden girDenedim aimdi yine olmadi
Bide resim büyükse kırp küçültüp deneUygulama dan giriyorsan olmaz Google üzerinden gir
Uygulama dan giriyorsan olmaz Google üzerinden gir
Neyse ozaman olmicak demekAa.. saka gibi. Dosya ekle kismi var ya. O aktiflesmiyor. Googleden girmeye calistigimda da cerezler yuklu degil filan diyor kabul et diyorum o da olmuyor. Cok tuhaf
Evet keşke görebilseydim ama değerlendir sen kaset testler tam pik olamayabiliyo herkeste kaçırmamak için değerlendirKaset test aldim. Laboquick marka. Keske aana gosterebilsem. Koyilasma var ama t ye gore koyu degil.. ama kasiklarimda da agri var. Batmalar var. Anlayamiyorum.kizinbiri9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?