• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya. Ay insallah tarihi filan kavirmamisimdir pik goruru. 🙏🙏🙏 aytik ilk Amanlarda oldu da kacirdim.mi.diye dusunmeye baslamistim
Yok kaçmamıştır inşallah değerlendir sen koyuysa koyudur zaten anlarsın sen olup olmadığını ama işte insan kendikine bakarken şaşı oluyor😣😥

Kuzuumm.. adete son 6 gun kaldi ben hala pik gormedim. Gittikce koyulasma var testlerde , bu gun kahverengi akintim oldu cok az peceteye. Catlamis midir.. ya da bu nedir.. gittikce siliklesecek mi sonrasinda acaba. Keske foto yukleyebilsem 🤦‍♀️
Yumurtlama dönemi leke görenler varmış ama acaba gerçekten ilk zamanlar damı yumurtlama oldu keşke foto yükleyebilsen gerçekten görmeden bişey demek çol zor belki pik olmuştur ama dışarıdan bi göz olmadan insan kendin de yanıltabilir 😮

Yumurtlama dönemi leke görenler varmış ama acaba gerçekten ilk zamanlar damı yumurtlama oldu keşke foto yükleyebilsen gerçekten görmeden bişey demek çol zor belki pik olmuştur ama dışarıdan bi göz olmadan insan kendin de yanıltabilir 😮

Ay ne kadar tuhaf bir sey. Kasiklarimda ogne batma gibi oluyor bazen agirlik hissediyorum aha oldu sanirim yumurtam filan diyorum. Artik dalga gecmeye basladim kendimle 😂. Bu gun cok acik kahve sivi gibi akintim olunca aha catladi dedim ama yok. Az once yaptim bir oncekinden daha koyu kirmiziydi. Galiba ben yumurtlayamiyorum 😂

Ay ne kadar tuhaf bir sey. Kasiklarimda ogne batma gibi oluyor bazen agirlik hissediyorum aha oldu sanirim yumurtam filan diyorum. Artik dalga gecmeye basladim kendimle 😂. Bu gun cok acik kahve sivi gibi akintim olunca aha catladi dedim ama yok. Az once yaptim bir oncekinden daha koyu kirmiziydi. Galiba ben yumurtlayamiyorum 😂
Muhtemelen yumurtlama oldu ama sen farkında değilsin 🤣

Ay kiz deme kacirdim mi simdi 🤦‍♀️🤦‍♀️ .. ay saka gibi. . O zaman 2. Yjmurtam olusuyor sanirim. Onu kacirmayayim 😂 hahahahah
Herkes te t ve c esit olmayabilirmiş kaset testlerde bazen ondan yumurtlama yok diye mi düşündün acaba😮😮ama gün aşırı değerlendirme yap tutar Allahın izniyle

Herkes te t ve c esit olmayabilirmiş kaset testlerde bazen ondan yumurtlama yok diye mi düşündün acaba😮😮ama gün aşırı değerlendirme yap tutar Allahın izniyle

Hadi yaa.. keske farkli alsaydim . Sen ne kullaniyorsun bir dahaki ay onu alayim.. ay bunlari gormeni istiyorum aslinda. Sence kac gun sonra olur ki bir sonraki. Bana ozelden mail adresini atabilir misin mail atsam sana 🙄 bir kisi en azinda gorsun istiyorum . Yonlendirilmeyw ihtiyacim varr. :KK43:

Hadi yaa.. keske farkli alsaydim . Sen ne kullaniyorsun bir dahaki ay onu alayim.. ay bunlari gormeni istiyorum aslinda. Sence kac gun sonra olur ki bir sonraki. Bana ozelden mail adresini atabilir misin mail atsam sana 🙄 bir kisi en azinda gorsun istiyorum . Yonlendirilmeyw ihtiyacim varr. :KK43:
Özelden yazdımmm

Merhaba kizlar ben bu testleri yanlismi yapiyorum emin olmak istedim simdi bu yollayacagim testleri dün 1 + bugün öglen ve gece olmak üzere 2 tane yaptim simdi bunlar pik olmusmu ? Dün geceyi degerlendirdik bu geceyide degerlendirmeliyim ? Yani bu testleri bana bi yorumlarmisiniz ? En önemli zaman nezaman ? Kafam karistida

Eklentiler

• 5FB1BF59-0CDA-4C4C-987B-22D1B2C2EF54.jpeg
    5FB1BF59-0CDA-4C4C-987B-22D1B2C2EF54.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar merhabalar. Dilerim mesajimi gorursunuz ben normalde 30 ginde bir adet oluyordum. Gecen ay 3 gun gecikti 33. Gun adet oldum. Adetim 5 gun surdu 6. Gun ovulasyon testime basladim ancak cift cizgi diger gorduklerim kadar su zamana kadar hic koyi olmadi size testlerimi yukleyecegim ozellikle 15 nisan ve 23 nisana bakar misiniz mesela bugun yaptigim hic koyindegil ve 8 nisandan beri yapiyorum

Eklentiler

• 6603AF62-F960-4E52-A062-CCD99C5D953D.jpeg
    6603AF62-F960-4E52-A062-CCD99C5D953D.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 74587570-E23D-4275-9B70-34D1AD0E192E.jpeg
    74587570-E23D-4275-9B70-34D1AD0E192E.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 26
  • E7E4BD32-4ADA-4935-B780-66EAD14D2537.jpeg
    E7E4BD32-4ADA-4935-B780-66EAD14D2537.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 27
  • DA3843CE-F8AB-431A-9389-96968C65BB73.jpeg
    DA3843CE-F8AB-431A-9389-96968C65BB73.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar merhabalar. Dilerim mesajimi gorursunuz ben normalde 30 ginde bir adet oluyordum. Gecen ay 3 gun gecikti 33. Gun adet oldum. Adetim 5 gun surdu 6. Gun ovulasyon testime basladim ancak cift cizgi diger gorduklerim kadar su zamana kadar hic koyi olmadi size testlerimi yukleyecegim ozellikle 15 nisan ve 23 nisana bakar misiniz mesela bugun yaptigim hic koyindegil ve 8 nisandan beri yapiyorum

En koyu 8.günün canım 9.günün yok mu? En üst soldaki kaçıncı gün

Merhaba kizlar ben bu testleri yanlismi yapiyorum emin olmak istedim simdi bu yollayacagim testleri dün 1 + bugün öglen ve gece olmak üzere 2 tane yaptim simdi bunlar pik olmusmu ? Dün geceyi degerlendirdik bu geceyide degerlendirmeliyim ? Yani bu testleri bana bi yorumlarmisiniz ? En önemli zaman nezaman ? Kafam karistida

En alttaki pik canım bugünkü testin nasıl çıktı? T çizgisinin en koyu olduğu gün yumurtlamaya en yakın zaman demek oluyo
Doktor mesela bana çatlatma iğnesi vurulduğum gün 3 gün üstüste değerlendirmemi söylemişti gerçi tutmadı ama o 3-4 gün değerlendirilirse iyi olur takdir Allah'tan

Yumurtlama henüz yok yapmaya devam etmelisin

Eklentiler

• 38674B8B-7EE6-4B76-A91F-FAF3A2A6319A.jpeg
    38674B8B-7EE6-4B76-A91F-FAF3A2A6319A.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 26
  • D0867951-8648-42C3-AE10-D5A10A1EB3E2.jpeg
    D0867951-8648-42C3-AE10-D5A10A1EB3E2.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 39
Yumurtlaman yakın canım, pik olan gün önemli pik olan günü ve ertesi 3 günü değerlendirmen gerek

Back