- 9 Ocak 2020
- 125
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Birdfamily5757
Evet keşke görebilseydim ama değerlendir sen kaset testler tam pik olamayabiliyo herkeste kaçırmamak için değerlendir
Hadi ya. Ay insallah tarihi filan kavirmamisimdir pik goruru.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet keşke görebilseydim ama değerlendir sen kaset testler tam pik olamayabiliyo herkeste kaçırmamak için değerlendir
Yok kaçmamıştır inşallah değerlendir sen koyuysa koyudur zaten anlarsın sen olup olmadığını ama işte insan kendikine bakarken şaşı oluyorHadi ya. Ay insallah tarihi filan kavirmamisimdir pik goruru.aytik ilk Amanlarda oldu da kacirdim.mi.diye dusunmeye baslamistim
Yok kaçmamıştır inşallah değerlendir sen koyuysa koyudur zaten anlarsın sen olup olmadığını ama işte insan kendikine bakarken şaşı oluyor![]()
İnşAllah canım aminAy ne dogru dedin arkadasim yaa..Allahim tez zamanda saglikli bebekler nasib etsin ikimize de insallahh
![]()
İnşAllah canım amin❤
Yumurtlama dönemi leke görenler varmış ama acaba gerçekten ilk zamanlar damı yumurtlama oldu keşke foto yükleyebilsen gerçekten görmeden bişey demek çol zor belki pik olmuştur ama dışarıdan bi göz olmadan insan kendin de yanıltabilirKuzuumm.. adete son 6 gun kaldi ben hala pik gormedim. Gittikce koyulasma var testlerde , bu gun kahverengi akintim oldu cok az peceteye. Catlamis midir.. ya da bu nedir.. gittikce siliklesecek mi sonrasinda acaba. Keske foto yukleyebilsem![]()
Yumurtlama dönemi leke görenler varmış ama acaba gerçekten ilk zamanlar damı yumurtlama oldu keşke foto yükleyebilsen gerçekten görmeden bişey demek çol zor belki pik olmuştur ama dışarıdan bi göz olmadan insan kendin de yanıltabilir![]()
Muhtemelen yumurtlama oldu ama sen farkında değilsinAy ne kadar tuhaf bir sey. Kasiklarimda ogne batma gibi oluyor bazen agirlik hissediyorum aha oldu sanirim yumurtam filan diyorum. Artik dalga gecmeye basladim kendimle. Bu gun cok acik kahve sivi gibi akintim olunca aha catladi dedim ama yok. Az once yaptim bir oncekinden daha koyu kirmiziydi. Galiba ben yumurtlayamiyorum
![]()
Muhtemelen yumurtlama oldu ama sen farkında değilsin![]()
Herkes te t ve c esit olmayabilirmiş kaset testlerde bazen ondan yumurtlama yok diye mi düşündün acabaAy kiz deme kacirdim mi simdi.. ay saka gibi. . O zaman 2. Yjmurtam olusuyor sanirim. Onu kacirmayayim
hahahahah
Herkes te t ve c esit olmayabilirmiş kaset testlerde bazen ondan yumurtlama yok diye mi düşündün acabaama gün aşırı değerlendirme yap tutar Allahın izniyle
Özelden yazdımmmHadi yaa.. keske farkli alsaydim . Sen ne kullaniyorsun bir dahaki ay onu alayim.. ay bunlari gormeni istiyorum aslinda. Sence kac gun sonra olur ki bir sonraki. Bana ozelden mail adresini atabilir misin mail atsam sanabir kisi en azinda gorsun istiyorum . Yonlendirilmeyw ihtiyacim varr.
![]()
Kizlar merhabalar. Dilerim mesajimi gorursunuz ben normalde 30 ginde bir adet oluyordum. Gecen ay 3 gun gecikti 33. Gun adet oldum. Adetim 5 gun surdu 6. Gun ovulasyon testime basladim ancak cift cizgi diger gorduklerim kadar su zamana kadar hic koyi olmadi size testlerimi yukleyecegim ozellikle 15 nisan ve 23 nisana bakar misiniz mesela bugun yaptigim hic koyindegil ve 8 nisandan beri yapiyorum
Merhaba kizlar ben bu testleri yanlismi yapiyorum emin olmak istedim simdi bu yollayacagim testleri dün 1 + bugün öglen ve gece olmak üzere 2 tane yaptim simdi bunlar pik olmusmu ? Dün geceyi degerlendirdik bu geceyide degerlendirmeliyim ? Yani bu testleri bana bi yorumlarmisiniz ? En önemli zaman nezaman ? Kafam karistida
Yumurtlama henüz yok yapmaya devam etmelisinKizlar merhabalar. Dilerim mesajimi gorursunuz ben normalde 30 ginde bir adet oluyordum. Gecen ay 3 gun gecikti 33. Gun adet oldum. Adetim 5 gun surdu 6. Gun ovulasyon testime basladim ancak cift cizgi diger gorduklerim kadar su zamana kadar hic koyi olmadi size testlerimi yukleyecegim ozellikle 15 nisan ve 23 nisana bakar misiniz mesela bugun yaptigim hic koyindegil ve 8 nisandan beri yapiyorum
Hepsini sizin icin tekrar cektim nolir inceleyinEn koyu 8.günün canım 9.günün yok mu? En üst soldaki kaçıncı gün
Ama 22. Gun hala mi yokturYumurtlama henüz yok yapmaya devam etmelisin
Yumurtlaman yakın canım, pik olan gün önemli pik olan günü ve ertesi 3 günü değerlendirmen gerekMerhaba kizlar ben bu testleri yanlismi yapiyorum emin olmak istedim simdi bu yollayacagim testleri dün 1 + bugün öglen ve gece olmak üzere 2 tane yaptim simdi bunlar pik olmusmu ? Dün geceyi degerlendirdik bu geceyide degerlendirmeliyim ? Yani bu testleri bana bi yorumlarmisiniz ? En önemli zaman nezaman ? Kafam karistida