- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Silik gibi canim ama daha var bata az kala yapKızlar adetime 5 gün var testlerim bu şekilde sizce nasıl
Eki Görüntüle 2298868
Mrb kizlar iki gunde bir ovulasyon testi yapiyorum adete yakin bata 4 gun var sizce gebelik varmi
[/QUOTE
Pik değil canım benimde 4 gün var ve ben şimdi yine yaptım silik olmadı mı bu ay şimdi
Silik gibi canim ama daha var bata az kala yap
Senin de 4 gün var galibaErken olabilir demek istedim
Evet benimki koyumu senceSenin de 4 gün var galiba
Bence olabilir yarın tekrar denemelisin. Benimde böyle çıkıyodu bir anda koyulaştıEki Görüntüle 2298868
Mrb kizlar iki gunde bir ovulasyon testi yapiyorum adete yakin bata 4 gun var sizce gebelik varmi
Gercektenmi insallah vardirBence olabilir yarın tekrar denemelisin. Benimde böyle çıkıyodu bir anda koyulaştı
Peki hamilemisin cnm simdiBence olabilir yarın tekrar denemelisin. Benimde böyle çıkıyodu bir anda koyulaştı
Canım benimde bugün bir tane yaptım gayet koyu diğeri acayip silikPeki hamilemisin cnm simdi
Toplu olarak foto atsana canim bakiyimCanım benimde bugün bir tane yaptım gayet koyu diğeri acayip silik
Canım ben attım testleri şimdi memlekete gidiyorum bakalım son 4Toplu olarak foto atsana canim bakiyim
Bakalim yarinda test yapacam
Evet şuan hamileyim daha çok yeni 5+4Peki hamilemisin cnm simdi
Ne zaman ovülasyon pik yaptı canım peki kaç gün kala adeteEvet şuan hamileyim daha çok yeni 5+4Daha bu ay ilk ovülasyondan öğrenmiştim bende . Ama çift çizgiyi beklemekte zor sonra ilk 12 haftanın geçmesini beklemekte zaman geçmiyor acaba hersey yolundamı iyi gidecek mi demekten
Benim bugün adete 4 vardı ilk yaptığım çok koyuya yakındı sonra silik çizgi inçe çıktı anlamadımEvet şuan hamileyim daha çok yeni 5+4Daha bu ay ilk ovülasyondan öğrenmiştim bende . Ama çift çizgiyi beklemekte zor sonra ilk 12 haftanın geçmesini beklemekte zaman geçmiyor acaba hersey yolundamı iyi gidecek mi demekten
Ben 35 günde bir oluyorum 21. Günde pic yaptı sonra test silikleşmişti bat a 6 gün kala tekrar koyu cıkınca bende erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı canım testlerimi atmıştım 2 2 bucuk hafta önce isterseniz bakabilirsinizNe zaman ovülasyon pik yaptı canım peki kaç gün kala adete