Evet ben dün silik çizgiyi görünce gidip kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim şuan inşallah allah sana da nasip eder koyulaşır testin
Merhaba sizinkide benimki gibiymis hamile oldugunuz kesinlestimi bebis varmi peki.. ben kan ve idrar testinde negatif ciktim cok mutsuzum..1.5 yıl oldu deniyorum olmuyor..
Oncelikle tesekkur ederim.. bugün kan testini yaptırinca moralim cok bozuldu..35 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..insan korkuyor olmiycak diye.. olmana cok sevindim ve duymak iyi geldiEvet ben dün silik çizgiyi görünce gidip kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim şuan inşallah allah sana da nasip eder koyulaşır testinBende bir buçuk senedir deniyodum doktorada gitmiştim hiç bir sorun yokken olmuyordu stres diye düşünüyorum
Ovülasyon adetime 5 gün kala şuan böyle çıkıyor hamileyken
Merhaba sizinkide benimki gibiymis hamile oldugunuz kesinlestimi bebis varmi peki.. ben kan ve idrar testinde negatif ciktim cok mutsuzum..1.5 yıl oldu deniyorum olmuyor..
Doktora gittin mi hiç herhangi birşey varmıOncelikle tesekkur ederim.. bugün kan testini yaptırinca moralim cok bozuldu..35 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..insan korkuyor olmiycak diye.. olmana cok sevindim ve duymak iyi geldi
Doktora gittim yumurtalarimda sorun yok hersey fazlasiyla yolunda dedi.. reglim duzenlidir.. her hangi kist vs bi sorun yok..eşin baktirsin dedi onu göturemiyorum:) bi turlu.. bi de tuplerine bakariz bi ara ama dr denemeye devam dediDoktora gittin mi hiç herhangi birşey varmı
Biz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve preferf jel kullandım artık hangisi işe yaradı bilmiyorumDoktora gittim yumurtalarimda sorun yok hersey fazlasiyla yolunda dedi.. reglim duzenlidir.. her hangi kist vs bi sorun yok..eşin baktirsin dedi onu göturemiyorum:) bi turlu.. bi de tuplerine bakariz bi ara ama dr denemeye devam dedibu arada benim de ovulas testi seninki gibi amadedim gibi kanda cikmadi 3 gun sonra regl olmam gerek bakalm..işin tuhafi kasiklarim cok agriyor gaz var ve basim donuyor midem bulaniyor bu yuzden bu kadar tedirgin oldm
Tebrik ederim hayirlisiylA kucagina alirsin dilerimBiz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve preferf jel kullandım artık hangisi işe yaradı bilmiyorum
Biz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve prefert jel denedim artık hangisi işe yaradı bilmiyorumDoktora gittim yumurtalarimda sorun yok hersey fazlasiyla yolunda dedi.. reglim duzenlidir.. her hangi kist vs bi sorun yok..eşin baktirsin dedi onu göturemiyorum:) bi turlu.. bi de tuplerine bakariz bi ara ama dr denemeye devam dedibu arada benim de ovulas testi seninki gibi amadedim gibi kanda cikmadi 3 gun sonra regl olmam gerek bakalm..işin tuhafi kasiklarim cok agriyor gaz var ve basim donuyor midem bulaniyor bu yuzden bu kadar tedirgin oldm
Amin çok teşekkür ederim umarım seninde bu ay hayırlı haberlerin olur bebiş gelirTebrik ederim hayirlisiylA kucagina alirsin dilerim
Birsey daha sorabilirmiyim tuplere film cektirdin mi gerekli biseymi buAmin çok teşekkür ederim umarım seninde bu ay hayırlı haberlerin olur bebiş gelir
Evet cektirdim doktor yumurtada spermde bir sorun olmayınca tüpler için de film istediBirsey daha sorabilirmiyim tuplere film cektirdin mi gerekli biseymi bu
Ortadaki teste göre koyuşalabilir ama diğer iki test cok silik cıkmışAyy benimkine de bakabilir misiniz bata 5 gun var 3 unude peşpeşe yaptım gebelik var mıdır
Yani aslinda en alttakini yaptim ilk once t cizgisi belirdi pesine ortadakini yaptım oda aynı sekilde belirdi en ustteeki 1 dkk sonra falan oyle oldu bende anlam veremedimOrtadaki teste göre koyuşalabilir ama diğer iki test cok silik cıkmış
Yaaa üzülme gelecek ay inşallah gelir bebişinBugün regl oldum yani yalan oldum yine hüsranhayirlisi
Tekrar yumurtlama değildir ama daha cok koyulaşırsa gebelik olabilirKızlar merhaba benim reglime 8 gün kala ve 3 gün kala yaptığım ovülasyon testleri. Kafam çok karıştı 2.kez mi yumurtladm koyu olan 3.gün tstiEki Görüntüle 2298084 Eki Görüntüle 2298085 sizce?
preferf jel nedir canım ne işe yarıyorBiz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve preferf jel kullandım artık hangisi işe yaradı bilmiyorum