Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Adetime 1 hafta kadar var yeniden koyulaşmaya başlıyor sizce gebelik varmı ? Yumurtlama ğzerinden 10 gün geçti

Eklentiler

• 7B5F55EB-E868-4924-8908-7526CE8D7530.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba arkadaşlar
Pic günüm 21. Gündü. 2 gün sonra tekrar koyu çıktı acaba tekrar mı yumurtlama oluyor

Eklentiler

• 72B32251-7D7C-4854-8A57-24359938044F.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 99
Günaydın kızlar bu sabah bende ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatıf , ovulasyon testı yapıyorum cıft cıgı cıkıyor anlamadım gıttı, herhalde gebelik yok zate yumurtlama uzerınden 8 gun gectı daha 2 gun sonrada normalde adet günüm

Ovulasyon testinde hamileliği, tıpkı yumurtladığın günlerdeki gibi t bölgesi çok koyu olunca anlarsın.

Bunun gibi 5 tane yaptim en acik bu cikmisti ilk cektigim ama dedigim gibi adetime 3 gun var ve kan testinde negatif sanirim en dogrusu kan

Merhaba ovulasyon cift cizgi cikti adete 3 gun var ama kan ve idrar gebelik testi negatif
Canım bende bu ay ovülsyo testiyle yumurta takibi yaptım önce pic oldu silikleşti sonra tekrar hafif hafif koyulaşmaya başladı adetime 5 gün var dün bir tekrar ovülasyon testi yapim dedim anında koyulaştı inanamadım hemen erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi ama hala doktora gitmedim beklemedeyim bence seninkide koyulaşabilit bir kaç konusma geride benim testim var ordan bakabilirsin benimde böyleydi bir anda koyulaştı

Ben kan testi yaptirdim onda cikmadi bilmiyorum kendimce butun belirtiler var ..ama gebelik testi kan negatif

Merhaba sizinkide benimki gibiymis hamile oldugunuz kesinlestimi bebis varmi peki.. ben kan ve idrar testinde negatif ciktim cok mutsuzum..1.5 yıl oldu deniyorum olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…