Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Merhaba sizinkide benimki gibiymis hamile oldugunuz kesinlestimi bebis varmi peki.. ben kan ve idrar testinde negatif ciktim cok mutsuzum..1.5 yıl oldu deniyorum olmuyor..
Evet ben dün silik çizgiyi görünce gidip kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim şuan inşallah allah sana da nasip eder koyulaşır testin 🙏🏼 Bende bir buçuk senedir deniyodum doktorada gitmiştim hiç bir sorun yokken olmuyordu stres diye düşünüyorum

Evet ben dün silik çizgiyi görünce gidip kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim şuan inşallah allah sana da nasip eder koyulaşır testin 🙏🏼 Bende bir buçuk senedir deniyodum doktorada gitmiştim hiç bir sorun yokken olmuyordu stres diye düşünüyorum
Oncelikle tesekkur ederim.. bugün kan testini yaptırinca moralim cok bozuldu..35 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..insan korkuyor olmiycak diye.. olmana cok sevindim ve duymak iyi geldi

Merhaba sizinkide benimki gibiymis hamile oldugunuz kesinlestimi bebis varmi peki.. ben kan ve idrar testinde negatif ciktim cok mutsuzum..1.5 yıl oldu deniyorum olmuyor..
Ovülasyon adetime 5 gün kala şuan böyle çıkıyor hamileyken

Eklentiler

• 74F1983E-2D59-401B-B52B-BB4B79FA6891.jpeg
    74F1983E-2D59-401B-B52B-BB4B79FA6891.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 127
Doktora gittin mi hiç herhangi birşey varmı
Doktora gittim yumurtalarimda sorun yok hersey fazlasiyla yolunda dedi.. reglim duzenlidir.. her hangi kist vs bi sorun yok..eşin baktirsin dedi onu göturemiyorum:) bi turlu.. bi de tuplerine bakariz bi ara ama dr denemeye devam dedi :KK66: bu arada benim de ovulas testi seninki gibi amadedim gibi kanda cikmadi 3 gun sonra regl olmam gerek bakalm..işin tuhafi kasiklarim cok agriyor gaz var ve basim donuyor midem bulaniyor bu yuzden bu kadar tedirgin oldm

Doktora gittim yumurtalarimda sorun yok hersey fazlasiyla yolunda dedi.. reglim duzenlidir.. her hangi kist vs bi sorun yok..eşin baktirsin dedi onu göturemiyorum:) bi turlu.. bi de tuplerine bakariz bi ara ama dr denemeye devam dedi :KK66: bu arada benim de ovulas testi seninki gibi amadedim gibi kanda cikmadi 3 gun sonra regl olmam gerek bakalm..işin tuhafi kasiklarim cok agriyor gaz var ve basim donuyor midem bulaniyor bu yuzden bu kadar tedirgin oldm
Biz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve preferf jel kullandım artık hangisi işe yaradı bilmiyorum 😅

Biz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve preferf jel kullandım artık hangisi işe yaradı bilmiyorum 😅
Tebrik ederim hayirlisiylA kucagina alirsin dilerim

Biz eşimle bütün testleri yaptırmıştık hiç bir sorun yoktu ama olmuyodu sonra aşılamaya kadar gidicekti doktor bir kaç ay ara verelim dedi bende bu ay incir+havuc kürü denedim ve prefert jel denedim artık hangisi işe yaradı bilmiyorum😅 hiç bir belirtin yok ne kasık agrısı ne göğüs ağrısı ne şişlik gaz hatta yine olmadı sanmıştım

Ayy benimkine de bakabilir misiniz bata 5 gun var 3 unude peşpeşe yaptım gebelik var mıdır 🤔

Eklentiler

• 15652642543986459654720478584357.jpg
    15652642543986459654720478584357.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar merhaba benim reglime 8 gün kala ve 3 gün kala yaptığım ovülasyon testleri. Kafam çok karıştı 2.kez mi yumurtladm koyu olan 3.gün tsti
78B0975E-AD67-431E-98EB-ABCC187323EF.png
33C0C360-CFBF-40BE-B957-F12CA0EF5D4A.jpeg
sizce?

preferf jel nedir canım ne işe yarıyor

Prefert kadının salgılaması gereken sıvıyla birebir aynı ph da olan bir jel almanyada üretilmiş spermlerin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde yumurtaya ulaşmasını sağlıyo yani bizdeki aşılamaya eşdeğer birşey. Banada doktor aşılamaya gidicez dediği için bir kullanim dedim bu ay ve oldu😊🙏🏼

X