- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Sanmam olacağı varsa olurCanım inşallah öyledir 13 . Gün sabah saat8 buçukta ilişki oldu ama saat 1 den sonra bütün gün ayaktaydım sence olumsuz etkiler mi döllenmeyi
Teşekkür ediyorum canım, inşallah olurSanmam olacağı varsa olur
Bugün adetin kaçıncı günü senin ve kaç gün kaldı adet tarihineTeşekkür ediyorum canım, inşallah olur
Silik canım hamılelık olsa daha koyu olurduEki Görüntüle 2288895 benim böyle çıktı dün ve bugün ama adetimin 3 ve 4 günleri ama sanki üstüne görüyorum sanki 3gün sürdü bugün yok normalde 6 gün adetim
nasip artık canımSilik canım hamılelık olsa daha koyu olurdu
Canim bakarmisin bunlarda bnim testlerim 5 yazani bugun yaptim yani adete 5 gün varkenKızlar adete iki gün var testim pozitif örnek olsun diye ovulasyon da yaptım. Yumurtlamada bu kadar koyu çıkmamıştı inanın hatta ben yumurtlamıyor muyum acaba demiştim. Üstteki gebelik alttaki ovulasyon testim.
Bnimkine benziyor canım hamile olabilirsinCanim bakarmisin bunlarda bnim testlerim 5 yazani bugun yaptim yani adete 5 gün varken
Canim 8 gun varsa eger yine biraz belli ama genelikke dogru sonucu adete 2 3 kala veriyormus bu tesltlerdeBenimde 8 gün varken yaEki Görüntüle 2293671 pmıştım testi
2-3 gün kala yine yaparim o zaman canim.cok tesekkur ederim cevabin icin.beklemek cok zor ama bekleyecegiz artikCanim 8 gun varsa eger yine biraz belli ama genelikke dogru sonucu adete 2 3 kala veriyormus bu tesltlerde
Canim bence hemen bir kan testi yaptir.tabiki rabbim bilir ama bence hamilesin.darisi bizlerin basina insallah.bizlerede haber ver olur muTüm yorumları sayfaları okuyamadım ama ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı? Adetime bir hafta var ve ben üç gündür ovulasyon testi yapıyorum.t çizgisi hemen koyulaşıyor.bugün de c den daha koyu hatta.beklememe bile gerek kalmadı.ay ümit etmek istiyorum.olabilir mi ya da yanlış diyen var mı kızlar aranızda
Daha adet günüm ayın 4 ü amaCanim bence hemen bir kan testi yaptir.tabiki rabbim bilir ama bence hamilesin.darisi bizlerin basina insallah.bizlerede haber ver olur mu