Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar bişey sorabilir miyim ? Bu ovülasyon testi ile gebelik öğrenen arkadaşlar acaba adetten önce ovülasyon testi yaptınız mı gittikçe mi koyulaştı benim adetime 7 gün var bakar mısınız

Eklentiler

• 6298940B-F041-4A1C-AD3A-2E04B1B6DDEA.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar bata 8gün var.akşam öylesine lh testi yapayım dedim.lütfen anlayan birileri cevap verebilir mi hamile miyim acaba?

Eklentiler

• 15642596908029001749637937260881.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 71
Nolur anlayan birileri yorum yapsin.bata 8 gun var.24 günde bir adet oluyorum ve bugün 17. gün.sizce hamile miyim.lh testi ekte.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Kızlar adete iki gün var testim pozitif örnek olsun diye ovulasyon da yaptım. Yumurtlamada bu kadar koyu çıkmamıştı inanın hatta ben yumurtlamıyor muyum acaba demiştim. Üstteki gebelik alttaki ovulasyon testim.

Eklentiler

• IMG_1958.JPG
    122,8 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_1963.JPG
    179,9 KB · Görüntüleme: 175
Kızlar adete iki gün var testim pozitif örnek olsun diye ovulasyon da yaptım. Yumurtlamada bu kadar koyu çıkmamıştı inanın hatta ben yumurtlamıyor muyum acaba demiştim. Üstteki gebelik alttaki ovulasyon testim.
Canim bakarmisin bunlarda bnim testlerim 5 yazani bugun yaptim yani adete 5 gün varken

Eklentiler

• 20190729_170736.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 165
Tüm yorumları sayfaları okuyamadım ama ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı? Adetime bir hafta var ve ben üç gündür ovulasyon testi yapıyorum.t çizgisi hemen koyulaşıyor.bugün de c den daha koyu hatta.beklememe bile gerek kalmadı.ay ümit etmek istiyorum.olabilir mi ya da yanlış diyen var mı kızlar aranızda

Canim bence hemen bir kan testi yaptir.tabiki rabbim bilir ama bence hamilesin.darisi bizlerin basina insallah.bizlerede haber ver olur mu

Canim bence hemen bir kan testi yaptir.tabiki rabbim bilir ama bence hamilesin.darisi bizlerin basina insallah.bizlerede haber ver olur mu
Daha adet günüm ayın 4 ü ama erken mi umitlenmem için.tekrardan yumurtlama oluyor olabilir mi düşüncesi de var.ay çok kararsızım.ama eğer hamile olursam yazarım buraya.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…