Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar merhaba adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ne yapmalıyım ? Hiç tecrübem yok

Eklentiler

• 4A2CB0BD-4394-4F53-8E23-39B533E4E959.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 102
merhaba arkadaşlar ben en son haziran 6 regl oldum. Yumurtlamam ne zaman oluyor yumurtlama testlerin aldım ama pek anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• image.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar adetime 3 gün var ovülasyon testi yapayım dedim bu şekilde ovülasyon gebeliği de gösteriyor diyorlar benim böyle çıktı şimdi ben hamile değil miyim gebelik yapmayacağım gecikene kadar yorumlarsanız sevinirim
Bu arada ovülasyonu silik çıkıp hamile olan arkadaşlar var mı

Merhaba. Yeni uyeyim bir suredir takip ediyorum. Resim de yukledim lh az evvelki testim. Adet 6 temmuz olacakti 4 gun gecikti ama hcg testleri hala negatif. Erken hcg lerde cok silik cizgi 5 veya 6 gundur. Lh hep kiyu. Hcg koyulasmadi. Ne olabilir sizce bilen var mi? Tesekkurler. Iliski 21 hazirandan beri 5 defa denedik 4 temmuzdu biri de.

Canim gebelik var muhtemelen. Adetin gecikmediyse hcg testlerinin oyle cıkmasi normal kan ver istersen. Benim konuma bakarsan orada paylastim hem idrar hem de ovulasyon testimi

Canim gebelik var muhtemelen. Adetin gecikmediyse hcg testlerinin oyle cıkmasi normal kan ver istersen. Benim konuma bakarsan orada paylastim hem idrar hem de ovulasyon testimi
Adet 4 gun gecikti. 3 gun evvel de hafif bir agriyla kahverengi akinti vardi azicik. Ama erken tesyler bile henuz tam pozitif mi bilemedim. Erken testlerde cok silik cizgi..

Acaba hamilemizsiniz benim de aynı sıkıntılarda bu ay o yüzden kusura bakmayın

Arkadaşlar Benim için ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız? 9.11. Ve 13.gün ilşki oldu başka da olmadı.

Eklentiler

• image.jpg
    211,7 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…