- 28 Mart 2019
- 392
- 193
Ayyyy inan bana çok mutlu oldum kese göründümü9gün geçti
Amin inşallahAyyyy inan bana çok mutlu oldum kese göründümüAyyyy rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Sonucu haber ver mutlaka merak ederimAmin inşallahdaha gitmedim ultrason için hangi hastaneye gideceğimi de bilmiyorum özele gideceğim ama nere olur bilmiyorum
Allah bir daha yaşatmaz inşallah sağ sağlım alırız kucağımıza bende 4aylık hamileyken kalbi durdu bebeğiminSonucu haber ver mutlaka merak ederimben çarşamba gidip 2. Kez kan verip yükselmesine baktırcam gerektiği kadar yükseldiyse keseyi görürüz inşallah gecen sene dış gebelik geçirdim korkuyorum
Allah bir daha yaşatmaz inşallah sağ sağlım alırız kucağımıza bende 4aylık hamileyken kalbi durdu bebeğimin
Ben görüyorum canım insallah vardir bat ne zamanKizlar bebim trste bakar misiniz? Adetime uygylamaya gore 6 gun var. Can sıkıntisindan test yapayim dedim. Laboquick testin adi. Teste 10 dk dan sonrasini dikkate almayin diyor. 7. Dk da baktim sanki hayalet bi cizgi gordum. Keske hic uygulamadan baksaydim belki de golgede cok isikta az da olsa cizgilerin yeri goruluyordur bilemedim. Pek umudum yok, yumurtlamayi degerlendiremedik kandildi. Simdi adetime kadar icimdeki kurtla oynar dururum. Gorebilecek misiniz bilmiyorum ekledim gorsele. Herhangi baska bir belirtimde yok!
16 haziran canım.Ben görüyorum canım insallah vardir bat ne zaman
Ben görüyorum canım insallah vardir bat ne zaman
Bende de kasik batmasi ve alt karın ağrısı var. Simdi kan vericem bakalim hayirlisi sonucu paylasirim bata safak 2ben adet olacağım sanırım. ağrım var. rahmim kasılıyor aynı adetliyken gibi. hayırlısı zaten bu ay pek umudum yoktu.
benm bat a 4. inş hamissindir canım :)Bende de kasik batmasi ve alt karın ağrısı var. Simdi kan vericem bakalim hayirlisi sonucu paylasirim bata safak 2
Ben çok çok silik 2.çizgiyi görebiliyorum ama kan verin isterseniz yada erken gebelik testi yapınKizlae aksam.eve oncesinde de 2 saat bise icmedim. Saat 17.45 idrariyla test yaptim. Erken gebelik degil. Test
Normal gebelik Ya kendimi kandirmak istemiyorum bat a4 gun var ama boyle cikti. Ya sizce nssil?
2 gun once erken gebelik testi yapmistim. Onda da silikti. Siparis vermistim erken gebelik ama gelmedi henuz.Ben çok çok silik 2.çizgiyi görebiliyorum ama kan verin isterseniz yada erken gebelik testi yapın
Hayırlısı olur inşallah bence gidip kan verin2 gun once erken gebelik testi yapmistim. Onda da silikti. Siparis vermistim erken gebelik ama gelmedi henuz.
hamile olabilirsiniz bence gebelik testi yapınKizlar uc gecti reglimin ustunden.gebelik testim olmadigi icin evdeki ovu testlerinden yaptim.dunden beri bu sekilde hemen c t den daha koyu cikiyo.ne diyorsunuz
Benim de böyleydi 2 sonra yine yaptım kıpkırmızı çıkmıştı bi gebelik testi yapın inşallah gönlünüzdeki olurMerhaba kızlar adetime dört gün Kala ovulasyon testi.umut varmı
Sağol canım sizin gebeliğinizde hayırlı olsun.allah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.ovulasyon testini bugün yaptım tekrar koyu çıktı adet günüm geçsin gebelik testi yapacağım.Benim de böyleydi 2 sonra yine yaptım kıpkırmızı çıkmıştı bi gebelik testi yapın inşallah gönlünüzdeki olur