Amin Allahım isteyen herkese nasip etsinSağol canım sizin gebeliğinizde hayırlı olsun.allah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.ovulasyon testini bugün yaptım tekrar koyu çıktı adet günüm geçsin gebelik testi yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allahım isteyen herkese nasip etsinSağol canım sizin gebeliğinizde hayırlı olsun.allah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.ovulasyon testini bugün yaptım tekrar koyu çıktı adet günüm geçsin gebelik testi yapacağım.
Canım sonuç ne oldu senin Benimde beş gün kaldı silik senin gibiKızlar merhaba adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ne yapmalıyım ? Hiç tecrübem yok
?Kızlar merhaba adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ne yapmalıyım ? Hiç tecrübem yok
Canim gebelik var muhtemelen. Adetin gecikmediyse hcg testlerinin oyle cıkmasi normal kan ver istersen. Benim konuma bakarsan orada paylastim hem idrar hem de ovulasyon testimiMerhaba. Yeni uyeyim bir suredir takip ediyorum. Resim de yukledim lh az evvelki testim. Adet 6 temmuz olacakti 4 gun gecikti ama hcg testleri hala negatif. Erken hcg lerde cok silik cizgi 5 veya 6 gundur. Lh hep kiyu. Hcg koyulasmadi. Ne olabilir sizce bilen var mi? Tesekkurler. Iliski 21 hazirandan beri 5 defa denedik 4 temmuzdu biri de.Eki Görüntüle 2287428
Adet 4 gun gecikti. 3 gun evvel de hafif bir agriyla kahverengi akinti vardi azicik. Ama erken tesyler bile henuz tam pozitif mi bilemedim. Erken testlerde cok silik cizgi..Canim gebelik var muhtemelen. Adetin gecikmediyse hcg testlerinin oyle cıkmasi normal kan ver istersen. Benim konuma bakarsan orada paylastim hem idrar hem de ovulasyon testimi
Hımmm bilemedim o zaman erken gebelik testleri daha net vermeli gecikme olduysa belki yeni yerlesmistirAdet 4 gun gecikti. 3 gun evvel de hafif bir agriyla kahverengi akinti vardi azicik. Ama erken tesyler bile henuz tam pozitif mi bilemedim. Erken testlerde cok silik cizgi..
Acaba hamilemizsiniz benim de aynı sıkıntılarda bu ay o yüzden kusura bakmayınMerhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?
Bide zaten ovulasyon testlerimde de hemen adet bitimi suana göre daha belirgindi demek ki gervekten yumurtlamam olmus bitmiş.
Şimdi 17ve 18de yumurtlamışmı oluyosunuz ve hamilemisiniz acaba bende ovulasyon testlerine başlıcamEki Görüntüle 2264481 en sonki dunki yaptgm siliklesti ama bugunde yapsammi tam koyuyu goremeyecm sanirim
Sanırım öyle yumurtlamışım canım hamılelık yasadım ama. Kımyasal gebelıktı suan degerımın sıfırlnmasını beklıoeumŞimdi 17ve 18de yumurtlamışmı oluyosunuz ve hamilemisiniz acaba bende ovulasyon testlerine başlıcam
Yaptgın ovuları buraya at yorumlarım benŞimdi 17ve 18de yumurtlamışmı oluyosunuz ve hamilemisiniz acaba bende ovulasyon testlerine başlıcam
Yaptgın ovuları buraya at yorumlarım ben
Canım sanki 12.gün yumurtlamaArkadaşlar Benim için ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız? 9.11. Ve 13.gün ilşki oldu başka da olmadı.
Canım inşallah öyledir 13 . Gün sabah saat8 buçukta ilişki oldu ama saat 1 den sonra bütün gün ayaktaydım sence olumsuz etkiler mi döllenmeyiCanım sanki 12.gün yumurtlama