- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
Amin canım inşallah isteyen herkese o duyguyu nasip etsinHayırlısı canım beklemekte zor zaman geçmiyor gibi geliyor insana..ama hiç belli olmaz iyi düşün iyi olsun Dr ların asla olmaz dedikleri bile normal yolla hamile kalıyor..belli mi olur belki de vardır bişeyler..Allah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş sana da isteyen herkese de ve tabi ki de bana da
Benimde bugün 4.gün hayırlısı olsun Allah sanada hayırlı evlat ve kolay doğum nasip etsin inşallahCanım güvenme aynı şey başıma geldi am üç gün sonra regl oldum hamile değildim
Canım ya gene yaptım test gene silik..ama az önce wc de yoğun bi şekilde yumurta kıvamı uzayan akıntı geldi..bu çatlama oldu anlamına mı geliyor yoksa olacağı anlamına mı geliyor..ama dediğim gibi test hala silik negatif..Olsun cnm yapmaya devam et az kalmış
Canım yeni gördüm ne za an oldu şimdi koyuyu gördüğün gün ve ertesi gün olduysa tutmuşturEki Görüntüle 2211245 Eki Görüntüle 2211246 Kızlar yorumlarınızı bekliyorum dün akşam çalışma oldu sizce yarını bekleyim mi yoksa bu akşamda bi deneme olsun mu ne dersiniz..
17/18 günlerde koyuydu cAnım...16 ve 18 günde oldu..19. Cu gün yani bugün test silikleşti (bugünde oldu)..artık gerisi bekleme zamanı sanırımCanım yeni gördüm ne za an oldu şimdi koyuyu gördüğün gün ve ertesi gün olduysa tutmuştur
Bilemedim ki canim Belki gec dollenme olduysa henuz idrara gecmemis olabilirBenim reglim düzensiz ama en fazla 40. Günü regl oldum suan 35.günüm ve ovulasyon testim bu şekil. Hcg testi negatif sonuç veriyor.
Hemen mi çıktı. Bekledikten sonra mı. Bir tane daha gebelik testi yap istersenEki Görüntüle 2215110 Benimde bat 15 kasim ustteki ovu testi alttaki gebelik...umarim test dogrudur..erkenden sevinmek istemiyorum
Dünki testim bu şekildeydi markası laboquick. Ama sabah negatif çıktıEki Görüntüle 2215110 Benimde bat 15 kasim ustteki ovu testi alttaki gebelik...umarim test dogrudur..erkenden sevinmek istemiyorum
Bir dakika icinde cikti hemenHemen mi çıktı. Bekledikten sonra mı. Bir tane daha gebelik testi yap istersen
Süper ozaman. Kan verinBir dakika icinde cikti hemen
Canım bu test pozitifDünki testim bu şekildeydi markası laboquick. Ama sabah negatif çıktı
Tebrik ederim canım çok sevindim :)Eki Görüntüle 2215110 Benimde bat 15 kasim ustteki ovu testi alttaki gebelik...umarim test dogrudur..erkenden sevinmek istemiyorum