Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Aaa bunu ilk kez duydum :)))

Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim ovulasyon testinde adetin 23. gün aynı koyulukta çift çizgi 24. t c den koyu çizgi oldu 25. gün akıntıyı da gördüm ve çizgi silikti. Yani yumurtladım. Bu arayı değerlendirdik.Yumurtladığım gün 1 şubat oluyor. Ben dün yani 8, gün laboquick erken gebelik testi yaptım. 2. çizgi çıkmadı. erken mi ne zaman yapmalıyım yoksa hamile değil miyim. Bir düşük yaşadım bebeğimin kalbi karnımda durdu. Kürtaj oldum. Lütfen yardımcı olun.

Hayırlı Akşamlar ..

Ben aranıza yeni katıldım ekte ovulasyon testlerim mevcut yorumlarınızı almak istedim

Son adet 17 Ocak beklenen adet 10 şubat

3 Ağustos’ta düşüğe bağlı kürtaj oldum inşAllah hayırlı haberler almak nasib olur ...

benim adet tarihime 4 gün kaldı
ovulasyon testi yaptım bugün,
çizgi hiç belirmedi bile
yani hamilelik yok değilmi kızlar ?

Merhaba arkadaşlar bn 6aylık evliyim eşimle çocuk istiyoruz doktora gittim bir şeyin yok dedi erken olduğunu biliyorum ama her ay adet olduğumda moralim çok bozuluyır ne yapmalıyım

Snde sabret inşallah bir gün hayırlı ve sağlıklı bebeğimizi kucağımıza alırız

Ben hamileyim su an canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte nasip eder inşallah. Ben 4 senelik evliyim 3senedir istiyorduk. Benim eşimde sorun vardı ama şükür nasip etti Rabbim doğal yolla.

Darısı isteyenlerin başına hayırlısıyla sanada dünyalar güzeli hayırlı bir evlat nasip etsin

Minnnk aminn canım amin inşallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
2aylik hamileyim henüz

Ya kızlar bugün adet olmam lazım olmayınca elimde ovulasyon tesi vardı yaptım böyle çıktı korkuyorum acaba hamilemiyim

Eklentiler

• image.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 118
Valla durdukça bu hale gelmiş bir buçuk saat önce yapmıştım

Eklentiler

• image.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 110
Simdi ne desem yalan olur canım başta fazla gelmiş gibi duruyor dudurdukca düzelmiş. Yanıltıcı bir yanıt vermek istemem fakat bende hamileligimde bu sekilde görmüştüm ama direk çıkmıştı benim sanki ovulasyon zamanı gibi.
Varsa elinizde tekrar etmenizi oneririm.

Bekleyim adetim gelmez se yarın yapayım inşallah gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…