Bende gebelik testi yapip silik çıkınca ovulasyon testi yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı.
Hatta ilk gebeliğim kimyasal olmuştu bu şekilde öğrenmiştim. Su an da hamileyim bunu da ilk idrar testi yaptim cok silik çıktı sonra ovulasyon testi yaptım tam çift çizgi çıkmıştı
Aaa bunu ilk kez duydum :)))
benim adet tarihime 4 gün kaldı
ovulasyon testi yaptım bugün,
çizgi hiç belirmedi bile
yani hamilelik yok değilmi kızlar ?
Snde sabret inşallah bir gün hayırlı ve sağlıklı bebeğimizi kucağımıza alırızTeste göre yok canım ama Rabbim büyük.
Snde sabret inşallah bir gün hayırlı ve sağlıklı bebeğimizi kucağımıza alırız
Darısı isteyenlerin başına hayırlısıyla sanada dünyalar güzeli hayırlı bir evlat nasip etsinBen hamileyim su an canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte nasip eder inşallah. Ben 4 senelik evliyim 3senedir istiyorduk. Benim eşimde sorun vardı ama şükür nasip etti Rabbim doğal yolla.
Kaç aylık hamilesinDarısı isteyenlerin başına hayırlısıyla sanada dünyalar güzeli hayırlı bir evlat nasip etsin
Canim fazla mi idrar damlattin dağılmış varsa tekrar yap.Ya kızlar bugün adet olmam lazım olmayınca elimde ovulasyon tesi vardı yaptım böyle çıktı korkuyorum acaba hamilemiyim
Bekleyim adetim gelmez se yarın yapayım inşallah gelirSimdi ne desem yalan olur canım başta fazla gelmiş gibi duruyor dudurdukca düzelmiş. Yanıltıcı bir yanıt vermek istemem fakat bende hamileligimde bu sekilde görmüştüm ama direk çıkmıştı benim sanki ovulasyon zamanı gibi.
Varsa elinizde tekrar etmenizi oneririm.
Istemiyor musunuz bebek olmasını?Bekleyim adetim gelmez se yarın yapayım inşallah gelir
İki oğlum var Canım çok şükür ilerde belki ama şuan çok zor olur benim için Tabi Rabbim ne yazdı bilemem Pko luyum yumurtlama günüm 30ocaktı akıntı dan anladım bugün olmam lazım ama olmadım henüzIstemiyor musunuz bebek olmasını?