- 21 Kasım 2018
- 92
- 55
- 42
Ovu testinin gebelik öncesi daha koyu olması gerekiyor canım senin o kadar koyu değil..silik çizgi ovu testlerin de hep oluyor zTen..kan kesin sonuç verir hayırlısı inş vardır bebişinbende kan verdim bulantı halsizlik gebeliğe dair herşey var baklm kan sonuç ne cıkıcak
Selam canım..ben hala devam ovu testine hala silik.bugün 16 gün ama hiç koyulaşma yok testlerde silikliği hep aynı şekilde çıkıyor..Kızlar herkese merhaba var mı gelişmeler
Kaç gün geçti adetin genelde ovu testi bu kadar koyu olduğunda hamileliğini öğrenenler varArkadaşlar merhaba benim adet günüm geçti gebelik testi negatif ovulasyon testlerim hep böyle kendimi adet olacak gibi hissetmiyorum ama hamile gibide hissetmiyorum
En son 28 ekimde adet olmuştum hep öne atıyor 26 kasım olmam lazımdıKaç gün geçti adetin genelde ovu testi bu kadar koyu olduğunda hamileliğini öğrenenler var
Bilemedim canım bazen gebelik testleri geç sonuç verebiliyor kan versene bi..ovu testinin bu kadar koyu olması bence var sanki bişeylerEn son 28 ekimde adet olmuştum hep öne atıyor 26 kasım olmam lazımdı
Benim fsh yüksek amh düşük ama düzenli adet oluyorum doktor tüp bebek dedi biraz bana normal yolla imkansiz gibi geldigi icin kan testi yaptırmaya cesaretim yok bi kaç gün daha bekleyip gidicemBilemedim canım bazen gebelik testleri geç sonuç verebiliyor kan versene bi..ovu testinin bu kadar koyu olması bence var sanki bişeyler
Hayırlısı canım beklemekte zor zaman geçmiyor gibi geliyor insana..ama hiç belli olmaz iyi düşün iyi olsun Dr ların asla olmaz dedikleri bile normal yolla hamile kalıyor..belli mi olur belki de vardır bişeyler..Allah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş sana da isteyen herkese de ve tabi ki de bana daBenim fsh yüksek amh düşük ama düzenli adet oluyorum doktor tüp bebek dedi biraz bana normal yolla imkansiz gibi geldigi icin kan testi yaptırmaya cesaretim yok bi kaç gün daha bekleyip gidicem
Olsun cnm yapmaya devam et az kalmışSelam canım..ben hala devam ovu testine hala silik.bugün 16 gün ama hiç koyulaşma yok testlerde silikliği hep aynı şekilde çıkıyor..
Canım güvenme aynı şey başıma geldi am üç gün sonra regl oldum hamile değildimArkadaşlar merhaba benim adet günüm geçti gebelik testi negatif ovulasyon testlerim hep böyle kendimi adet olacak gibi hissetmiyorum ama hamile gibide hissetmiyorum