İdrar kesinlikle yapın geçmiştir varsa. T çizgisi C sen daha koyuAdetim 4 gun gecikti gecen ay asilama olmustum adetim erken gelmisti ondan beklemek istedim.burdaki yazilari okuyunca evde ovulsyn testi verdi hadi bi deniyim dedim pat hemen renkler belirdi bi heyecanlandim birazdan gebelik testi alicm bklm nolck bi haftadir goguslerim fena gergin agri var Eki Görüntüle 2216842
sonuc ne oldu..Adetim 4 gun gecikti gecen ay asilama olmustum adetim erken gelmisti ondan beklemek istedim.burdaki yazilari okuyunca evde ovulsyn testi verdi hadi bi deniyim dedim pat hemen renkler belirdi bi heyecanlandim birazdan gebelik testi alicm bklm nolck bi haftadir goguslerim fena gergin agri var Eki Görüntüle 2216842
Hamile misin acaba test yapsana
Cnm resmen pozitif..kan verdm bugun bklm sonuc ne olacak..sende yp bklm bnm adetim 3 gun geckince LH testiyle bktm net ciktisonuc ne oldu..
Merhaba canım gebelik le ilgisi henüz olmaz. Ve ilişkiden sonra da kasık agrısı ve akıntı çok normaldir. Yumurtlama gününden en az 10gün sonra test yap çıkarHerkese Merhaba, bu konuda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyorum. Yumurtlama döneminde ilişkiden sonra ertesi günü başlayan ve 4 gündür devam eden hafif kasık ağrısının gebelikle bir ilgisi olabilir mi sizce? Yoksa psikolojik mi bilemedim..( normalde sadece regle 1 gün kala kasık agrım başlardı.)
Merhaba canım gebelik le ilgisi henüz olmaz. Ve ilişkiden sonra da kasık agrısı ve akıntı çok normaldir. Yumurtlama gününden en az 10gün sonra test yap çıkar
Gebelikle ilgisi de olabilir tabi ama kesin diyemeyiz. Merak ettim naptınız acaba var mı gebelikCevabınız için teşekkür ederim. Suan bat a 5 gün var. Ama sağ kasık ağrısı çekiyorum şiddetli. Genellikle gebelikte hafif kasık ağrısı olur diye okumustum. Sizce gebelik olma ihtimali var mıdır?
Hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2222472 kızlar bakar mısınız
Ovu testi ne zaman koyulaşmaya başladı takip ettiniz miEki Görüntüle 2222472 kızlar bakar mısınız
Canım çok tşk ederimHayırlı olsun :)
Adete 6 gün kalmadan beri koyu ovumOvu testi ne zaman koyulaşmaya başladı takip ettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?