Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

1542983720065334926660.jpg

adwtım 1 gun gecıktı ovulasyon testım gebelık testı negatıf bugun kahverengı lekelenmem oldu baskada bısey yok bakalım bekleyıp gorcez .

Eklentiler

• 594BC04E-253C-445C-8584-3045F927CF40.jpeg
    594BC04E-253C-445C-8584-3045F927CF40.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 117
bende kan verdim bulantı halsizlik gebeliğe dair herşey var baklm kan sonuç ne cıkıcak
Ovu testinin gebelik öncesi daha koyu olması gerekiyor canım senin o kadar koyu değil..silik çizgi ovu testlerin de hep oluyor zTen..kan kesin sonuç verir hayırlısı inş vardır bebişin

Kızlar Benim de sorum olacak size..30/37 arası regl olan birinin ovulasyonu 9 yada 10 gün olması mümkünmüdür sizce..8.günün gecesi öylesine bi yapayım dedim hemen hemen c ye yakın sayılırdı t çizgisi 9 gün biraz daha silik..10. Gün yani bugün Yok denecek kadar silik çıktı..ve ben de daha zamanı değil diye bi çalışmaya başlamadım maalesef..ama dediğim gibi reglim 30 dan önce olma

Arkadaşlar merhaba benim adet günüm geçti gebelik testi negatif ovulasyon testlerim hep böyle kendimi adet olacak gibi hissetmiyorum ama hamile gibide hissetmiyorum

Eklentiler

• 20181125_231203.jpg
    20181125_231203.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 186
Bilemedim canım bazen gebelik testleri geç sonuç verebiliyor kan versene bi..ovu testinin bu kadar koyu olması bence var sanki bişeyler
Benim fsh yüksek amh düşük ama düzenli adet oluyorum doktor tüp bebek dedi biraz bana normal yolla imkansiz gibi geldigi icin kan testi yaptırmaya cesaretim yok bi kaç gün daha bekleyip gidicem

Benim fsh yüksek amh düşük ama düzenli adet oluyorum doktor tüp bebek dedi biraz bana normal yolla imkansiz gibi geldigi icin kan testi yaptırmaya cesaretim yok bi kaç gün daha bekleyip gidicem
Hayırlısı canım beklemekte zor zaman geçmiyor gibi geliyor insana..ama hiç belli olmaz iyi düşün iyi olsun Dr ların asla olmaz dedikleri bile normal yolla hamile kalıyor..belli mi olur belki de vardır bişeyler..Allah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş sana da isteyen herkese de ve tabi ki de bana da:KK49:

X