Benimde son adet tarihim 6aralik daydi 28 günde bir oluyorum , adet biter bitmez ovulasyon testi yaptım ve 14. gün koyu çift çizgiyi gibi gördüm 15. Gün silikleşti tekrar sanırım o gün yumurtladim aralığın 20siydi. Degerlendirdim öncesinide o gününde sonrasınida, ve 3 gün sonra aralığın 22sinde idrarda yanma kasiklarim ama çok yoğun bir ağrı vardı doktora gittim b HCG 0.4 çıktı idrardada enfeksiyon çıktı hamile değilsin dedi zaten 3 gün olmuştu ilaç verdi bende bir kere kullandım dahada kullanmadım 2gun sonra değer ikiye katladımi diye ilaç kullanmayın mi diye kana baktirdim ovulasyon dan sonra 5. Gündü 0.0 çıktı sonuç ve idrarda enfeksiyon hic yok dedi ayri ayri hastanelerde yaptirdim testi iki gundr enfeksiyon bukadar cabukmu gecti ,çok üzüldüm 0.4 çıkınca 3 günde hamile olucam sandım bugün 7. Gün ovulasyon dan sonra bat gününe 8 gün var ama 0.0 çıktı 5. Gün göğüs lerim çok ağrıyor el değince ,kasiklarim ağrıyor ama enfeksiyon varkende ağrıyordu onu anlamadım hiç ama ilk defa bu ay böyle bişey oldu psikolojik de olabilir ama göğüs ağrım çok belli bı sekilde ağrıyor ve biraz dolgun oldu önceye göre çok değil tabi sizce şimdi test yapsam yine 0.0mi çıkar ovulasyon testi silik çıkıyor normal gebelik testi 5 gün yaptım negatifti