Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Adetim 4 gun gecikti gecen ay asilama olmustum adetim erken gelmisti ondan beklemek istedim.burdaki yazilari okuyunca evde ovulsyn testi verdi hadi bi deniyim dedim pat hemen renkler belirdi bi heyecanlandim birazdan gebelik testi alicm bklm nolck bi haftadir goguslerim fena gergin agri var Eki Görüntüle 2216842
İdrar kesinlikle yapın geçmiştir varsa. T çizgisi C sen daha koyu :nazar::nazar:

4 gundur ovulasyon yapıyorum sılık cıkıyo bugun bırden koyuldu kıstım ıcın bakıyodum ben anlamadım 2 gun var reglıme bu ne demek sımdı .

bu .

Eklentiler

• B4F07D05-F675-4733-9B7B-2DCD3A410668.jpeg
    B4F07D05-F675-4733-9B7B-2DCD3A410668.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 176
Herkese Merhaba, bu konuda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyorum. Yumurtlama döneminde ilişkiden sonra ertesi günü başlayan ve 4 gündür devam eden hafif kasık ağrısının gebelikle bir ilgisi olabilir mi sizce? Yoksa psikolojik mi bilemedim..( normalde sadece regle 1 gün kala kasık agrım başlardı.)

Herkese Merhaba, bu konuda tecrübeli olanlara birşey danışmak istiyorum. Yumurtlama döneminde ilişkiden sonra ertesi günü başlayan ve 4 gündür devam eden hafif kasık ağrısının gebelikle bir ilgisi olabilir mi sizce? Yoksa psikolojik mi bilemedim..( normalde sadece regle 1 gün kala kasık agrım başlardı.)
Merhaba canım gebelik le ilgisi henüz olmaz. Ve ilişkiden sonra da kasık agrısı ve akıntı çok normaldir. Yumurtlama gününden en az 10gün sonra test yap çıkar

Benimde son adet tarihim 6aralik daydi 28 günde bir oluyorum , adet biter bitmez ovulasyon testi yaptım ve 14. gün koyu çift çizgiyi gibi gördüm 15. Gün silikleşti tekrar sanırım o gün yumurtladim aralığın 20siydi. Degerlendirdim öncesinide o gününde sonrasınida, ve 3 gün sonra aralığın 22sinde idrarda yanma kasiklarim ama çok yoğun bir ağrı vardı doktora gittim b HCG 0.4 çıktı idrardada enfeksiyon çıktı hamile değilsin dedi zaten 3 gün olmuştu ilaç verdi bende bir kere kullandım dahada kullanmadım 2gun sonra değer ikiye katladımi diye ilaç kullanmayın mi diye kana baktirdim ovulasyon dan sonra 5. Gündü 0.0 çıktı sonuç ve idrarda enfeksiyon hic yok dedi ayri ayri hastanelerde yaptirdim testi iki gundr enfeksiyon bukadar cabukmu gecti ,çok üzüldüm 0.4 çıkınca 3 günde hamile olucam sandım bugün 7. Gün ovulasyon dan sonra bat gününe 8 gün var ama 0.0 çıktı 5. Gün göğüs lerim çok ağrıyor el değince ,kasiklarim ağrıyor ama enfeksiyon varkende ağrıyordu onu anlamadım hiç ama ilk defa bu ay böyle bişey oldu psikolojik de olabilir ama göğüs ağrım çok belli bı sekilde ağrıyor ve biraz dolgun oldu önceye göre çok değil tabi sizce şimdi test yapsam yine 0.0mi çıkar ovulasyon testi silik çıkıyor normal gebelik testi 5 gün yaptım negatifti

Şimdi şöyle bu topikte arkadaşlar yazmış hamilelikte LH hormonu artıyor diye böyle birşey yok ben bir hamilelik geçirdim 5+4ken tüm tahlillerim yapılmıştı LH hormonuna da bakılmış 0.40 çıkmış yani gebelikte artmıyor. Büyük ihtimalle ovulasyon testleri de betahcg seviyesini ölçüyor hatta normal gebelik testine göre daha iyi olcuyor çünkü LH pik yaptığında 23-56 arasında bir değere ulaşıyor. Yanı yumurtlama sırasında gördüğümüz testin kopkoyu olan anında bile en fazla 56 filan oluyor. Betahcg 56 olduğunda ise ancak silik bir çizgi görebiliyoruz. LH ancak 56lara kadar yükseldiği için ben LH testlerinin daha hassas yapıldığını yani daha az değerle koyu çizgi çıkardığını dusunuyorum. Betahcg ve LH da yapısal olarak biribirine çok benzeyen hormonlar olduğu için bence LH testleri betahcg 20lere ulaşınca koyu çıkmaya başlıyor. Zaten internette de yazıyor hamilelerde LH değeri 1.5 altındadır diye. Bu nedenle adete 3-4 gün kala gebelik varsa LH testi pozitif oluyor

Merhaba canım gebelik le ilgisi henüz olmaz. Ve ilişkiden sonra da kasık agrısı ve akıntı çok normaldir. Yumurtlama gününden en az 10gün sonra test yap çıkar

Cevabınız için teşekkür ederim. Suan bat a 5 gün var. Ama sağ kasık ağrısı çekiyorum şiddetli. Genellikle gebelikte hafif kasık ağrısı olur diye okumustum. Sizce gebelik olma ihtimali var mıdır?

Cevabınız için teşekkür ederim. Suan bat a 5 gün var. Ama sağ kasık ağrısı çekiyorum şiddetli. Genellikle gebelikte hafif kasık ağrısı olur diye okumustum. Sizce gebelik olma ihtimali var mıdır?
Gebelikle ilgisi de olabilir tabi ama kesin diyemeyiz. Merak ettim naptınız acaba var mı gebelik

Beta hcg ve lh birbirlerine çok benzeyen hormonlar
Lh yani ovu testleri dusuk miktardaki hcg yi algiliyor
Dikkat ederseniz çatlama iğnesi hcg den oluşur
Çünkü o da çatlama için yükselmesi gereken lh hormonunu taklit eder
Benim de ovu testim köyü ise gebelik testinde silik çıkar hep
4. Gebeliğim ve insallah bu defa tutunacak bebişim bana

Bende gebelik testi yapip silik çıkınca ovulasyon testi yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı.
Hatta ilk gebeliğim kimyasal olmuştu bu şekilde öğrenmiştim. Su an da hamileyim bunu da ilk idrar testi yaptim cok silik çıktı sonra ovulasyon testi yaptım tam çift çizgi çıkmıştı :KK51:

X