- 30 Mart 2017
- 28
- 7
- 1
- 30
kizlar merhaba ben bu topigi cok onceden okuyordm bugun kaydoldum benim durumum cok karisik ben 12 gun once yumurtladm sonra ogunleri surekli degerlendirdik ogunden beri akintm hic kesilmedi dun acayip kasik agrim bel agrim ve gaz siskinligim vardi ve ovulasyon testi aldim cift cizgi cikti ne demek bu adetime 4 gun var
12 gün önce yumurtladıysan 2 gün sonra adet olman gerekiyor normalde ama adete yakın çift çizgi çıkmıyor bildiğim kadarıyla, hamile olabilirsin en temizi kan testi yaptırmakbunlarda benim ovulasyon testlerim varmidir sizce biseyler
Evet geç dollenme olduysa çıkmayabilir ama çift çizgi çıkmasına rağmen hamile olmayan arkadaşlar da vardı, özellikle ilaç kullananlarda lh değeri yüksek çıkabiliyor, çok kaptirmaman için söylüyorum bunu üzülmeni istemem, inşallah hamilesindir adet günü biraz geçsin ondan sonra kan testi yaptır bence canim5 gun once yaptirdim kanda cikmadi cnm gebelik neden acaba daha cok yeni diyemi
Durumun cok da karışık durmuyor canim :) bir iki gun daha sabredip test yapabilirsin. Ovulasyona da devam et bence.kizlar merhaba ben bu topigi cok onceden okuyordm bugun kaydoldum benim durumum cok karisik ben 12 gun once yumurtladm sonra ogunleri surekli degerlendirdik ogunden beri akintm hic kesilmedi dun acayip kasik agrim bel agrim ve gaz siskinligim vardi ve ovulasyon testi aldim cift cizgi cikti ne demek bu adetime 4 gun var
Gebelik silik ciktiysa ihtimal yülsek. Kanda tekrarla bence.Merhaba benimde adete 7 gün kaldı.Ovitrelle vurundum 7 gün önce evde gebelik testi ve ovülasyon testi vardı yaptım silik çıktı aceba olabilir mi gebelik yaşayanlar var mı?
Testte çıkar mı sizce ? Bende bugün olmadım.test yaptım ama negatif ( normal test yaptım ovulasyon değil)Eki Görüntüle 1976219 Kızlar ovulasyon testinde hamile kaldığını öğrenen var mı? Benim adetim bugün olması gerekiyordu hala gelen olmadı, evdede test yoktu ovulasyona bakayım dedim. Ama adet ağrılarım feci. Yardımcı olurdanız sevinirim, çok hafif bir çizgi var ama emin olamadım
Eki Görüntüle 1976219 Kızlar ovulasyon testinde hamile kaldığını öğrenen var mı? Benim adetim bugün olması gerekiyordu hala gelen olmadı, evdede test yoktu ovulasyona bakayım dedim. Ama adet ağrılarım feci. Yardımcı olurdanız sevinirim, çok hafif bir çizgi var ama emin olamadım
Cesaretim yok test yapmaya artık hep hüsran çıkıyorGebelik silik ciktiysa ihtimal yülsek. Kanda tekrarla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?