- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
İnsaallah koyulasmaya devam.eder canm. Benm de biray 5 6 gun kala boyle koyuydu sonra son iki gun kala yine siliklesti. Birkac gün arayla devam et bakalm insaallah silinmez.Eki Görüntüle 1977864 Eki Görüntüle 1977865 kızlar bu da benim ovulasyon testim ama yumurtlama için sormayacam çünkü yumurtlama zamanım geçti. Bata 9 gün var 7 gün önce ovulasyon testi yaptigimda nerdeyse ikinci cizgi yoktu ve yumurtamin catladigini anladım. Bugün yaptim koyulasmis daha 9 gün var koyululasmasi umut oldu bana
İnşallah canım ya hep bi umut icindeyiz cuma günü bi daha yapacam çok sağol yorumun için :)İnsaallah koyulasmaya devam.eder canm. Benm de biray 5 6 gun kala boyle koyuydu sonra son iki gun kala yine siliklesti. Birkac gün arayla devam et bakalm insaallah silinmez.
Canim benimki de boleydi. Ama moralini bozmak istemem. . Ovulasyon testleri yanıltiyor güvenmeİnşallah canım ya hep bi umut icindeyiz cuma günü bi daha yapacam çok sağol yorumun için :)
Biliyorum canım burdaki yazilanlari okuyunca yapmak istedim bat yaklaştıkça sabırsızlanıyorumCanim benimki de boleydi. Ama moralini bozmak istemem. . Ovulasyon testleri yanıltiyor güvenme
Olsn canm Allahtan umut kesilmez sen umut etmeye devam et. Ben bugune kadar bitek bunu yaşadım. O bile insani mutlu ediyor. Onun dışında ne bir belirti ne bir gecikme hic yaşamadım. Bu daha kötü oldu. İnsaallah koyulasmaya devam eder ve mutlu sona ulasirsin.Biliyorum canım burdaki yazilanlari okuyunca yapmak istedim bat yaklaştıkça sabırsızlanıyorum
İkisinin dé aynı koyulukta olmaşı gerekio bencede . 1 .resim hamisken ki ovu testim. 2 si bugün yaptım bat geti sanırım . Bi bakr misn . Parkenin ustundeki bugunSupelenmek için ikisininde aynı koyulukta olması lazım. Okadar çok yorum okudum ki
Oyuzden benimde umudum yok. Kan testinde negatif cikip sonraki günlerde pozitif olanlar bile var. Herşey bir umut işte.
İkisinin dé aynı koyulukta olmaşı gerekio bencede . 1 .resim hamisken ki ovu testim. 2 si bugün yaptım bat geti sanırım . Bi bakr misn . Parkenin ustundeki bugunEki Görüntüle 1978119 Eki Görüntüle 1978120
Ovulasyon testinin markası nedir acaba ben laboquick marka kullanıyorum ikinci çizgi hiç bir zaman net çıkmıyor çizginin yarisi koyu yarısı açık renk oluyor sanırım bendekiler bozukAyyy foto yu atınca fark ettim t çok koyu. Aman yarebbbbiiiii. Hiç Böyle olmamıştı.
Benim de laboquick canım. Ben de ilk defa böyle t gördüm. . Acaba bendé ki mi bozukkiOvulasyon testinin markası nedir acaba ben laboquick marka kullanıyorum ikinci çizgi hiç bir zaman net çıkmıyor çizginin yarisi koyu yarısı açık renk oluyor sanırım bendekiler bozuk
Ayy valla mi Dion . Kız umarım değilimdir ayy benim bebem 10 aylık dahaCanım bence hamilesin. Hemen test yap umarım yanilmiyorumdur.
2.resimde evet t cok koyu olmuş ama zannetmem seninki bozuk olsun. Bak benim ki bu şekil hatta bu en net hali beklemiş haliBenim de laboquick canım. Ben de ilk defa böyle t gördüm. . Acaba bendé ki mi bozukki
Bak benim hamisken ki eskiler de aynı seninki gibj. Bat günüydü bunlar . Hiç Böyle t gormedim2.resimde evet t cok koyu olmuş ama zannetmem seninki bozuk olsun. Bak benim ki bu şekil hatta bu en net hali beklemiş hali
Evet şimdi ki gerçekten cok koyu sizin hamile olabilirsiniz o zaman ilk defa bu kadar koyu ikinci çizgi görüyorumBak benim hamisken ki eskiler de aynı seninki gibj. Bat günüydü bunlar . Hiç Böyle t gormedimEki Görüntüle 1978155
C T yi yanlış koymuşlar dir belki kız. Ouyyuu .aklımda kurt. Napsam gidip bi hcg testi mi alsam. PuffffEvet şimdi ki gerçekten cok koyu sizin hamile olabilirsiniz o zaman ilk defa bu kadar koyu ikinci çizgi görüyorum
Hiç zannetmiyorum yanlış koyacaklarını :) Bence bi hcg testi yapmalisinizC T yi yanlış koymuşlar dir belki kız. Ouyyuu .aklımda kurt. Napsam gidip bi hcg testi mi alsam. Puffff
Benim adetim gecikti bugün 8.gün hcg testi yaptım negatifBak benim hamisken ki eskiler de aynı seninki gibj. Bat günüydü bunlar . Hiç Böyle t gormedimEki Görüntüle 1978155
Benim attigim testlere baktinmi canim benimm bata daha 9 gün varken böyle çıktı 9 güne göre koyuluk iyi ama dahada koyulasirmi ki acaba bu arada senin testin de baya koyu gebelik testi yap istersenİkisinin dé aynı koyulukta olmaşı gerekio bencede . 1 .resim hamisken ki ovu testim. 2 si bugün yaptım bat geti sanırım . Bi bakr misn . Parkenin ustundeki bugunEki Görüntüle 1978119 Eki Görüntüle 1978120
İnşallah canım benim ikimizde en kısa zamanda güzel haberi alırız inşallahOlsn canm Allahtan umut kesilmez sen umut etmeye devam et. Ben bugune kadar bitek bunu yaşadım. O bile insani mutlu ediyor. Onun dışında ne bir belirti ne bir gecikme hic yaşamadım. Bu daha kötü oldu. İnsaallah koyulasmaya devam eder ve mutlu sona ulasirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?