Canım ben takvme baktm notlrm flanda var orda döngünün 17 günü ov testi koyulasmaya basladıgı gun degerlendirildi 18 pik oldu iki koyu cizgi görüldü degerlendirildi aksam sabah 19.20 degerlendirildi ... ama nasip degilmis ayrıca adet oldugum gün yumrtlamadan sonra 13 ncü gün degil tam yumurtlamadan snra 14 ncü gün adet oldum buda labaquık ovulasyon testinin nekadar kaliteli bir test oldugunu gosterdi bana yumrtlama gunumu tam tespit ettigine bir kere daha emin oldum biz tutturamadık o ayrı mesele
Ay artk bende alstm sanırım uzulmyrm artk belli bi sureden sonra dini inancım isteklerimi bastırmama sebep oldu ben olmasını isteyince degil rabbim ol deyince olur bir kere daha bu gerck beynime dank etti yemin ederm adetimle birlikte bütün takıntılarım sitreslermde benden gitti sanki rabbim bir ferahlık verdi icime
Mevlam neyler neylerse guzel eyler kalın saglıcakla cümleten hayırlı geceler
BENİM GİBİ COK TAKAN COK UZULEN VARSA SON BİRSEY SOYLEMEK ISTIYORUM ONLARA OLMASADA SUKREDİN BİR BİLDİGİ VARDIR EN YÜCENİN NASIL Kİ BİZ DOGMADAN DOGACAGIMIZ GUNU SAATİ ANA BABAMIZIN KADERİNE YAZDIYSA NASILKİ BİZ DOGMADAN EVLENECEGİMİZ İNSANI ANLINIMIZA YAZDIYSA EVLADIMIZIN GELECEGİ GÜNDE BİZ DOGMADAN YAZILDI KADERİMİZE OYUZDEN BÖYLE SEYLERLE YIPRATMAYIN KENDİNİZİ ben her üzüldügümde inancımı Aklıma getirerek takıntımdan kurtldum umrım benim gibi takntı haline getirenlerde biran once bundan kurtulur ve hayırlısıyla ogün o saat geldiginde evlatlarını kucaklarına alırlar