- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Selam kızlar gecen adet donemimdede yazmıstıö buraya gecen ay ilk lh testini denemedeydim kendimi okadar kastımki hergun bır ıkı kere test yaptm sitres yaptım şaşmayan adetim şaştı geç yumurtlama oldu 7 gun gecikme ile hamileyim derken tam bir husrana ugradım bu ay dr gittim saglık problemim var olduguu dusundugumden korkydm bitane olsunda cocum dıyodum tam koca karı lafları evlenince bir iki sene cocuk dusunmuycem diyen ben milleti umrsamayan ben birde baktımkı resmen milletin dedikleri ile psikolojmı bozmusum bitane yap gec kalma ıste ilerde olmaz ve sayre bune ya siz rabbimden dahamı iy bileceksiniz neyse kısacası kendi kendime sorunlarımı halletm dr gittim cok saglıklsn hatta sol over den 3.4 gun sonra yumurtlycaksn dedi cok mutlu oldm gerisi Allaha kalms artk takmıycam dedim ve oylede yapıyorm bugun dr nin dedigi 3 gun test yaptım ve sanırım yarın flan catlayabilir gibi bugun adetimin 12 gunu yarın 13 olcak takvime gorede yarın yumurtluyorum dr nin dedigine gorede sitres yapmayın bu yumurtlamanızı etkiliyo bence ben buna inanıyorum artk hersyi planlı programlı yapmayın akısına bırakn tez zamanda hamile kalmanız duasıyla Allaha emanet olun :)