cnm sen gün aşırı devam et yarın büyük ihtimal koyulaşır ertesi günde çatlar gibiSivi tuketmemem gerekiyor dimi canim bi iki saat suresince? Ya ilk defa yaptigim icin cahilligime verin valla bir suru soru sorasim geliyorbu 7. Ayimiz olacak bebek istiyoruz. Reglim 1 hafta suruyor 8. 9. 10. gunler cogu zaman calisma yapmadigimiz oluyordu hemen yumurtlama olmaz diye acaba o yuzden mi bu zamana kadar tutturamadik bilemedim.
Dun gece calismalara baslamistik eger yumurtlama gunumse bu aksamla yarinida degerlendirmek gerekiyor sanirim degilmi?
Cok tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin. Rabbim bu mubarek gecede yuzumuze guler insallahcnm sen gün aşırı devam et yarın büyük ihtimal koyulaşır ertesi günde çatlar gibi
inş birbirimize dua edelimCok tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin. Rabbim bu mubarek gecede yuzumuze guler insallah
İnş ya cuma günü yapıcak doktor testi ama korkuyorum ignenin etkisi diye erken gebelik testi olduğu için daha belirgin olmasi gerekir diye düşünüyorumdevam etmez canım büyk ihtimal hamilesindir..
Bikac saat sonra testi tekrar yap at demistin cabim yaptim testi, ilk yaptigimla beraberler anlamadim gittiCanım bi test daha yap birkaç saat sonra onuda yükle
Inşallah canım bügün 2ci çizgi silik çıktı bu ne demek adetime 5 6 gün varErken daha canm belli olmaz belki ucgun önceki beraberlikte döllenme oldu belli olmaz ki daha insallh vardır
İnt te okuduğum kadarıyla silik de olsa pozitif demekmiş daha çok yeni olduğu için öyle çıkmıştır belkideInşallah canım bügün 2ci çizgi silik çıktı bu ne demek adetime 5 6 gün var
Ay cnm ağzın bal yesin inşallah inşallah hayırlısı yarında yapacağım atarım resmini bakarsınız lütfenİnt te okuduğum kadarıyla silik de olsa pozitif demekmiş daha çok yeni olduğu için öyle çıkmıştır belkide
hayırlısı olsun inş Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inş hamilesinizdir :)Ay cnm ağzın bal yesin inşallah inşallah hayırlısı yarında yapacağım atarım resmini bakarsınız lütfen
Canım yumurtlama olduğunda catladiginda böyle siliklesiyor yumurta beyazı kıvamında akinti da varsa bu gece yarın geceyi değerlendirinBikac saat sonra testi tekrar yap at demistin cabim yaptim testi, ilk yaptigimla beraberler anlamadim gitti
Ovulasyon testinden bi bahsediyorsunuzSevgili arkadaşlar gebelik durumunda iki çizgi aynı koyulukta oluyor veya yakın silik herzaman çıkar ve neg dir çünkü lh vucutta sürekli var
Gebelik testindemi silik çıktı ozaman allhn izniyle hamilesintestinden ost: 44238769 .!.:Inşallah canım bügün 2ci çizgi silik çıktı bu ne demek adetime 5 6 gün var
Nokta atisimi yaptim ben naptim anlamadim valla :) insallah ovu gunumdur ve tuttururuz bu ay cok tesekkur ederim yardimin icin. Yine ne olur ne olmaz diger regl donemime kadar devam edeyim ama teste dimi?Canım yumurtlama olduğunda catladiginda böyle siliklesiyor yumurta beyazı kıvamında akinti da varsa bu gece yarın geceyi değerlendirin
Evet ovu testiHayırlısıolsun inş hamilesinizdir bu mübarek gecede birbirimi
Ovulasyon testinden bi bahsediyorsunuz
Nokta atisimi yaptim ben naptim anlamadim valla :) insallah ovu gunumdur ve tuttururuz bu ay cok tesekkur ederim yardimin icin. Yine ne olur ne olmaz diger regl donemime kadar devam edeyim ama teste dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?