- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Haklısın olabilirsiniz ama benim dönemi hariç hep net negatiftiEvet ovu testi
Cok tesekkur ederim yaa Rabbim hayirlisiyla bi evlat nasip etsin bizedeHadi kolay gelsiin kuzuumm
cnm hayırlısı olsun hakkında inş beta da poz görürsünHaklısın olabilirsiniz ama benim dönemi hariç hep net negatifti
kesinlikle bak ben 2 defa korunmayı bıraktığım 2. ayda hamile kaldım hemde eşimin değerlerini bilmiyordum ama şmdi olmuyor tamamen stres ve tabi rabbim ol diyince olacakCok tesekkur ederim yaa Rabbim hayirlisiyla bi evlat nasip etsin bizedeetrafimda butun arkdslarim hamile kaldilar ben anlamadim gitti cok kafaya takiyorum diyemi tutturamiyoruz acaba dualarinizi eksik etmeyin nolur
LH PİKİNDEN 12-13 GÜN SONRA İLK İDRAR İLE ÇIKIYOR BETAHanimlar bugun ovulasyon sonrasi 7 . gun yani 1 hafta var reglime.. Sabah iliski sonrasi lavaboda kahverengi puturcukler geldi sonrada pecete de2 kuck damla pembe kan gordum.. Nerden bulasti bilemiyorum ama kahverengi olanlar puturluydu ve dagilmiyordu..yerlesme olabilir mi daha onceki gebeliklerimde olmadi biri normal biri dis gebelikti.. Testte ne zaman cikar sabah yaptigimda pek bisi yoktu..
Ya ben hep merakima yenik dustum ilk 2 ay merak ettim gebelik belirtileri nelerdir diye. Sonra burda okuduklarim,stres yapisim,cevre baskisi derken hepsi birbirine karisti ve hic kendimi hamile dahi dusunemiyorum okadr uzak geliyor bu fikir bana nedensekesinlikle bak ben 2 defa korunmayı bıraktığım 2. ayda hamile kaldım hemde eşimin değerlerini bilmiyordum ama şmdi olmuyor tamamen stres ve tabi rabbim ol diyince olacak
Aynen canm yillardr bu his bendede var cok korkuyorm bu duyguyu hic yasamaycm diyeAlsyıllarda bust: 44249994 .!.:Ya hiç y hep merakima yenik dustum ilk 2 ay merak ettim gebelik belirtileri nelerdir diye. Sonra burda okuduklarim,stres yapisim,cevre baskisi derken hepsi birbirine karisti ve hic kendimi hamile dahi dusunemiyorum okadr uzak geliyor bu fikir bana nedenseRabbim nasip eder en kisa zamanda insallah
Rabbim insallah bizlere de bizler gibi bekleyenlere de bu ay nasip ederde o guzel duyguyu yasariz hepimiz insallah yaAynen canm yillardr bu his bendede var cok korkuyorm bu duyguyu hic yasamaycm diye
cnm ilk bebek sanırım lütfen böyle düşünme ümidini asla kesme bak benim arkadaşıma senin türkiye şartlarında çocuğun olmz tüp bebek bile o derece, ama yılmadı 15 yıl uğraşmış şmdi ikzleri var 1 oğlan 1 kız demem o ki allah sabredene ve ümidini kesmeyene en güzelini nasip ediyor..hepinizin evladı olacak anne anne anne lafından bıkacaksınız hatta :) benim bir oğlum var hamd olsun rabbim size de yaşatsın..Ya ben hep merakima yenik dustum ilk 2 ay merak ettim gebelik belirtileri nelerdir diye. Sonra burda okuduklarim,stres yapisim,cevre baskisi derken hepsi birbirine karisti ve hic kendimi hamile dahi dusunemiyorum okadr uzak geliyor bu fikir bana nedenseRabbim nasip eder en kisa zamanda insallah
İnş canım ben kendimi ona bakarak umutlandırmıyorun zaten sadece niye bu şekilde olduğunu çok merak ettim yoksa en sağlıklısı kan testi bunlara göre umutlanmak olmaz hayırlısı artık bugün iğne olalı 14. Güne girdim hala ayni silik cizgi gebelik testinde bide erken gebelik testi üstelik niye böyle anlamadım umutlanmak istemiyorum şimdiden...cnm hayırlısı olsun hakkında inş beta da poz görürsün
yalnış bilmiyorsa iğneden 14 gün sonra regl olman lazımİnş canım ben kendimi ona bakarak umutlandırmıyorun zaten sadece niye bu şekilde olduğunu çok merak ettim yoksa en sağlıklısı kan testi bunlara göre umutlanmak olmaz hayırlısı artık bugün iğne olalı 14. Güne girdim hala ayni silik cizgi gebelik testinde bide erken gebelik testi üstelik niye böyle anlamadım umutlanmak istemiyorum şimdiden...
Evet öyleymış bugün yada yarın olmam lazım kasiklarda ağrı göğüslerde hassasiyet var ama daha gelen yok :)yalnış bilmiyorsa iğneden 14 gün sonra regl olman lazım
Inşallah canım Amin cümlemize ama bügün de normal silik çıktıhayırlısı olsun inş Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inş hamilesinizdir :)
Hayır ovulasyon testinde adetime 5 gün varGebelik testindemi silik çıktı ozaman allhn izniyle hamilesin
Inşallah canımYa kızlar valla beş yildr o bu derken bide ovu testi çıktı beynim durdu ya biz iyi yapak derken bence bi aradan fena şekilde beynimize o garibimde hormonlarimiza baskı uyguluyor bu ters tepecek yumurta buyusun diye gözüne bakarken stresten buyumuyecek sanki yanı eşimin tetsleri normal ovu testi yumurtlamada pozitf köyu çıktı değerlendirdikte hadi bakalm rabbm büyük hepimizin yar ve yardmcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?