Benimde erken gebelik testi silik çıkıyo sürekli iğne olalı 13 gün oldu hala onun etkisidir diye umut baglamiyorum hayırlı haberler alırız inş :)Inşallah canım Amin cümlemize ama bügün de normal silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde erken gebelik testi silik çıkıyo sürekli iğne olalı 13 gün oldu hala onun etkisidir diye umut baglamiyorum hayırlı haberler alırız inş :)Inşallah canım Amin cümlemize ama bügün de normal silik çıktı
Inşallah canım AminBenimde erken gebelik testi silik çıkıyo sürekli iğne olalı 13 gün oldu hala onun etkisidir diye umut baglamiyorum hayırlı haberler alırız inş :)
Silik ciksada hamilesindr canmBenimde erken gebelik testi silik çıkıyo sürekli iğne olalı 13 gün oldu hala onun etkisidir diye umut baglamiyorum hayırlı haberler alırız inş :)
İnş canım da erken gebelik testleri çok hassas dedikleri için onda da o kadar silik olunca şüpheye düştüm demek ki değer çok düşük dahaSi
Silik ciksada hamilesindr canm
Ya bide yumurtlama testi koyulasti yine anlamadım ben bu işi canım ya yumurtlama dönemi olamaz heralde yineİnş canım da erken gebelik testleri çok hassas dedikleri için onda da o kadar silik olunca şüpheye düştüm demek ki değer çok düşük daha
Tabiki canm dusuktr degern idrara karismamstr daha tam bize haber et mutlakaİnş canım da erken gebelik testleri çok hassas dedikleri için onda da o kadar silik olunca şüpheye düştüm demek ki değer çok düşük daha
Ederim inş canım cuma günü gidicem doktora dualarınızı eksik etmeyin artık gerci daha çok yeni düşünmeye başladık 2. Ay daha ama insan stres yapıyo hemen hayırlısı olsun inşTabiki canm dusuktr degern idrara karismamstr daha tam bize haber et mutlaka
Canim test yaptrdnmiEderim inş canım cuma günü gidicem doktora dualarınızı eksik etmeyin artık gerci daha çok yeni düşünmeye başladık 2. Ay daha ama insan stres yapıyo hemen hayırlısı olsun inş
Evet canım hamileyim Allah ın izniyle ovulasyon testi gösteriyor bence kesinlikle ☺☺Canim test yaptrdnmi
Ovulasyon testlwrini nezaman yapmış stn adetine kaç gün kala koyulukları nasildi yazan çok olduğu için unuttmBetestlerini nasıl ost: 44288971 .!.:Evet canım hamileyim Allah ın izniyle ovulasyon testi gösteriyor bence kesinlikle ☺☺
Daha dün akşam yaptım kontrolden daha koyuydu çizgi adetim düzensiz di son aylarda canım o yüzden tam tarif veremiyorumOvulasyon testlwrini nezaman yapmış stn adetine kaç gün kala koyulukları nasildi yazan çok olduğu için unuttm
Ayy cok oldu ama nasıl bi tedavi uygulanmıştı sana[/QUOTE][QUOçok oldu"Betem2013, post: 44288971, member: 724853"]Evet canım hamileyim Allah ın izniyle ovulasyon testi gösteriyor bence kesinlikle ☺☺
Ayy cok sevndm canm gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsn inşallah. Bu mübarek günde dua et bizlere de[/QUOTE] sağol canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş ☺[QUOçok se"Betem2013, post: 44288971, member: 724853"]Evet canım hamileyim Allah ın izniyle ovulasyon testi gösteriyor bence kesinlikle ☺☺
sağol canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş ☺[/QUOTE]Bsanslsn ca post: 44290555 .!.:Ra
Ayy cok sevndm canm gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsn inşallah. Bu mübarek günde dua et bizlere de
Ne kadar sanslisin canım ya ben beş yildr. Ugrasiyrm inanki kanda kaç çıktı değerin yumurtaların gelişsn diyemi verdi iigneyi adı ne canim[/QUOTE]sağol canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş ☺