Kaç gününüz kalmıştı sizinBen daha test yapmadim korkuyorum cikmaz diye ama 4 gundur pik cikiyor bi iki gun daha bekleyip yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gününüz kalmıştı sizinBen daha test yapmadim korkuyorum cikmaz diye ama 4 gundur pik cikiyor bi iki gun daha bekleyip yapicam
Su an adetime 1 hafta var tamKaç gününüz kalmıştı sizin
Benimde pik kaldı bıraktım ovülasyon yapmayıSu an adetime 1 hafta var tam
Sizinki hamilelik gibi geldi bana insallah oyledir :) hamileyseniz yazin mutlaka bende yazarimBenimde pik kaldı bıraktım ovülasyon yapmayı
Ayy inşallah hamileyizdir tabi haber veririm sizde mutlaka habersiz bırakmayınSizinki hamilelik gibi geldi bana insallah oyledir :) hamileyseniz yazin mutlaka bende yazarim
İnşallah inşallahTestlerden umudum yok zaten ama rabbimden umudum sonsuz alıştım artık gözümden yaş bile damlayamıyor bir tek dualara sığındım inşallah olmuştur artık
Benimde şimdi daha iyi bel ağrım demek ki yerleşme ağrısıydı. Hiç böyle olmamıştı. inşallah hamilesindir sendeDemekki yerleşme ağrısı yaşadınız benimde 3-4 gün önce belim ve kasıklarım çok ağrısı şu an ağrım yok inşallah hamilelik haberimi bende size verebilirim
İnşallah gerek kalmaz tez zamanda doğal yoldan gebe kalırsınız. Allah yardımıcımız olsun hepimizin. Çok zor beklemek umut etmek…Testinizden anladım Türkiye de yaşamadığınızı hep umudu kesince oluyormuş zaten ama ben hala ısrarcı davranıyorum tedaviye başlayacağız bakalım 3 klomen 2 aşılama 1 tüpbebek hakkım var umarım hiç birine gerek kalmaz
İnşallah yaBenimde şimdi daha iyi bel ağrım demek ki yerleşme ağrısıydı. Hiç böyle olmamıştı. inşallah hamilesindir sende
Amin inşallah .Evet çok zor anca yaşayan anlarİnşallah gerek kalmaz tez zamanda doğal yoldan gebe kalırsınız. Allah yardımıcımız olsun hepimizin. Çok zor beklemek umut etmek…
Ben test yaptim cikmadi insallah sizin vardirAyy inşallah hamileyizdir tabi haber veririm sizde mutlaka habersiz bırakmayın
Bende umudumu kaybettim kesin yarın adet olucamBen test yaptim cikmadi insallah sizin vardir
Canım bir daha test yaptın mıneden umudunu kaybettinBende umudumu kaybettim kesin yarın adet olucam
Dün akşam ki testimCanım bir daha test yaptın mıneden umudunu kaybettin
Sürekli silik çıkıyor galibaDün akşam ki testim
Canım bir daha test yaptın mıneden umudunu kaybettin
Canım bir daha test yaptın mıneden umudunu kaybettin
Evet ya erken davranıyorum yada Birşey yok ama olsaydı koyulaşırdı diye düşünüyorum adet olmazsam eğer tekrar ederimSürekli silik çıkıyor galiba
Malesef oteki aya insallahBende umudumu kaybettim kesin yarın adet olucam
O da nasip inşallahMalesef oteki aya insallah
Kızlar benimkinide yorumlarmısınız adet bitiminden sonra 17 gündür yapıyorum ve adetime 11 gün var bir dahakiMaalesef umarım gerçek pozitifi birgün görürüz gördüğüm çizgi de gerçektir
Merhaba ben ilkkez yapıyorumda benimkilerinide yorumlarmısınız en sondaki tarih yazmayan bugün yaptımBen daha test yapmadim korkuyorum cikmaz diye ama 4 gundur pik cikiyor bi iki gun daha bekleyip yapicam