Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün var adet tarihine bir de test markası laboquick çok kişi yanlış sonuç verdiğini söylüyor ama öf kafam çokkarışıkbulursun inş adet tarihin ne
laboquick üstünde beta yazıyormu3 gün var adet tarihine bir de test markası laboquick çok kişi yanlış sonuç verdiğini söylüyor ama öf kafam çokkarışık
Yumurtlama gününden 7 gün sonra 4 5 damla kahverengi leke geldi 11.gün bugunde test böyle ama boşa umitlenmek istemiyorum sonra çok zor oluyor3 gün var adet tarihine bir de test markası laboquick çok kişi yanlış sonuç verdiğini söylüyor ama öf kafam çokkarışık
Evet hcg testilaboquick üstünde beta yazıyormu
tamam sıkıntı yoktur ban in den aynı markanın gebelik testini aldım ve poz çıkdı sonra kan tahlili yaptırdım yokmuş..ama üstünde hcg yazmıyordu ve bana yanlış test denk gelmil ama hcg yazıyorsa sıkıntı yok birde stres yapma sakin ol yarın bulamazsan bile pazartes yaparsın allah gönlüne göre versinEvet hcg testi
Allah razı olsun canımsin çok teşekkür ederimtamam sıkıntı yoktur ban in den aynı markanın gebelik testini aldım ve poz çıkdı sonra kan tahlili yaptırdım yokmuş..ama üstünde hcg yazmıyordu ve bana yanlış test denk gelmil ama hcg yazıyorsa sıkıntı yok birde stres yapma sakin ol yarın bulamazsan bile pazartes yaparsın allah gönlüne göre versin
cnm ne yaptınAllah razı olsun canımsin çok teşekkür ederim
Canım selam bugün test yapamadım ana galıba dünkü yaptığım test bozuktu bugün baktım 2 çizgi bozulmuş dağılmış nette araştırdım laboquick marka testten herkes şikayetçi önce pozitif sonra negatif diyor öyle okuyunca benimde umudum kalmadı bugün de tüm gün Karnım ağrıdı 2 gün sonra regl aslında .benjm kafama takılan tek şey yumurtlama gününden 1 hafta sonra 4 5 damla kahverengi leke olması kafam çok karışık rüyalarıma bile girdicnm ne yaptın
evet normalde bunun için yerleşme kanaması derdim ama inanki başıma geldi..ovulasyondan 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu ama hamile değilimCanım selam bugün test yapamadım ana galıba dünkü yaptığım test bozuktu bugün baktım 2 çizgi bozulmuş dağılmış nette araştırdım laboquick marka testten herkes şikayetçi önce pozitif sonra negatif diyor öyle okuyunca benimde umudum kalmadı bugün de tüm gün Karnım ağrıdı 2 gün sonra regl aslında .benjm kafama takılan tek şey yumurtlama gününden 1 hafta sonra 4 5 damla kahverengi leke olması kafam çok karışık rüyalarıma bile girdi
Canım hiç olmadı benim şu ana kadar ovulasyon sonrası lekelenme ama leke oldu diye hamileyim diye umutlanamiyorum çünkü başka belirti yok herkes bir sürü belirti yazmış ama bende hiç bir şey yokevet normalde bunun için yerleşme kanaması derdim ama inanki başıma geldi..ovulasyondan 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu ama hamile değilim
belirtilere takılma benim iki hamileliğimde de hiçbir belrti yoktu o biraz beklentiden kaynaklanıyor..şöyle birşey var bel ağrısı oluyr yerleşirken okadar oa herkes hissetmiyorCanım hiç olmadı benim şu ana kadar ovulasyon sonrası lekelenme ama leke oldu diye hamileyim diye umutlanamiyorum çünkü başka belirti yok herkes bir sürü belirti yazmış ama bende hiç bir şey yok
Beklemekten başka çare yok bir kaç gün içinde belli olur en iyisi olumsuz düşünüp olumlu olunca sevinmek yoksa elimde olmadan üzülüyorumbelirtilere takılma benim iki hamileliğimde de hiçbir belrti yoktu o biraz beklentiden kaynaklanıyor..şöyle birşey var bel ağrısı oluyr yerleşirken okadar oa herkes hissetmiyor
inş hayırlı haberlerle gelirsin ilk bebek miBeklemekten başka çare yok bir kaç gün içinde belli olur en iyisi olumsuz düşünüp olumlu olunca sevinmek yoksa elimde olmadan üzülüyorum
Evet canım ilk olacak inşallahinş hayırlı haberlerle gelirsin ilk bebek mi
Aynen canm laboquick testlwri yumurtlama olanları bende sevmedm önce hemen cikmiyo sonra cikiyo sonra bi siliklesip dagiliyoYunbir007 .!.:Evet canım ilk olacak inşallah
Benimki hcg testiydi canım ovulasyon surelab kullandım aynı firma memnundum ama keşke o bozuk olsaydıAynen canm laboquick testlwri yumurtlama olanları bende sevmedm önce hemen cikmiyo sonra cikiyo sonra bi siliklesip dagiliyo
Benimki hcg testiydi canım ovulasyon surelab kullandım aynı firma memnundum ama keşke o bozuk olsaydı
Caniim ne yaptin test yaptinmi bir daha hadi yap ya bizede resm at insallh hamilesndrBenimki hcg testiydi canım ovulasyon surelab kullandım aynı firma memnundum ama keşke o bozuk olsaydı