- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken daha canm belli olmaz belki ucgun önceki beraberlikte döllenme oldu belli olmaz ki daha insallh vardırBenim adetime 1hafta var kızlar bügün test yaptım negatifti
takılma ovu na negatif olup hamile olanlarda oluyorKızlar 25 26 sı gibi benim bat, bu akşam ovulasyon testi yaptım hamileysem erken tespit ederim diye ama baya negatifti hamile diil miyim şimdi yaa?
cnm ne yaptın sen sesin çıkmadıEvet canım ilk olacak inşallah
Canım benim bat yarın eğer yarın olmazsam öyle test yapayim diyiyim adet olacakmış gibi sancim var ve hayal kırıklığı olmasın artık diyecnm ne yaptın sen sesin çıkmadı
evet haklısın mübarek gün hakkında hayırlısı olsunCanım benim bat yarın eğer yarın olmazsam öyle test yapayim diyiyim adet olacakmış gibi sancim var ve hayal kırıklığı olmasın artık diye
Canım aslında ben de hiç hamilelik belirtisi yok buralara bakıyorum hep belirtiler hamile olanlarda ama bende hiç belirtide yok o yüzden heveslenemiyorumevet haklısın mübarek gün hakkında hayırlısı olsun
Merhaba kızlar bata 8 gün var geçen hafta yumurtlama oldu ve değerlendirdik eşimle. Bugün ovulasyon bu şekilde çıktı acaba daha da koyulasirmi bende heyecanlıyım ama Eki Görüntüle 1694032
cnm hakkında hayırlısı olsunEki Görüntüle 1724817 Merhaba arkadaşlar sizede yardimci olur diye yazıyorum geçen ay bu şekilde kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi yine adetime 8 gün var ve ovulasyon aşağıdaki gibi.umarim hepimiz bebislerimize kavusuruz.
teşekkür ederim. umarım öyledir. değilse de napalım kısmet.takılma ovu na negatif olup hamile olanlarda oluyor
devam etmez canım büyk ihtimal hamilesindir..İyi günler ben aranıza yeni katıldım ben çatlatma iğnesi olalı 12 güm oldu erken gebelik testinde hayalet gibi bi çizgi var ovulasyon testide yapıyorum onda belirgin çizgi var ignenin etkisi devam eder mi acaba
Canım bi test daha yap birkaç saat sonra onuda yükleKizlar yardimci olabilirmisiniz? Bugun ovu testine basladim ilk defa kullaniyorum 10.gun itibariyle baslayim dedim. Sizce bugun ovu gunum mu? İlk defa kullandigim icin bilemiyorum yardimci olun lutfen
Sivi tuketmemem gerekiyor dimi canim bi iki saat suresince? Ya ilk defa yaptigim icin cahilligime verin valla bir suru soru sorasim geliyor bu 7. Ayimiz olacak bebek istiyoruz. Reglim 1 hafta suruyor 8. 9. 10. gunler cogu zaman calisma yapmadigimiz oluyordu hemen yumurtlama olmaz diye acaba o yuzden mi bu zamana kadar tutturamadik bilemedim.Canım bi test daha yap birkaç saat sonra onuda yükle