Yumurtlamadan sonra 11.gündüMerhaba yani yumurtlamanın kaçıncı günüydü ovulasyon negatif çıktığında benim bugün pikin 9.günüydü silik çıktı üzüldüm çok. Umudu kestim açıkçası bunu görünce biraz umut oldu
Ya öyle mi 11.gün ovulasyon negatifti yani bende umudu kesmeyim ozaman teşekkür ederim dönüş yaptığınız içinYumurtlamadan sonra 11.gündü
Rica ederim ne demek hatta bende ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı çok üzülmüştüm sonra kafamdan attım düşünceyi meğer hamileymişimYa öyle mi 11.gün ovulasyon negatifti yani bende umudu kesmeyim ozaman teşekkür ederim dönüş yaptığınız için
Peki yumurtlamanın kaçıncı günüydü gebelik testi yaptığınızda nasıl çıktı resmi var mı çok soru sordum hakkını helal et lütfenRica ederim ne demek hatta bende ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı çok üzülmüştüm sonra kafamdan attım düşünceyi meğer hamileymişim
Yumurtlamanın 13.günü öğrendim ben gebelik testinde çok silikti hatta yok denebilcek gibiydi ama ovulasyon testi çok koyuydu bu ovulasyon testiPeki yumurtlamanın kaçıncı günüydü gebelik testi yaptığınızda nasıl çıktı resmi var mı çok soru sordum hakkını helal et lütfen
Ayy darısı başımıza inşallah çok güzel bayılıyorum çift çizgilereYumurtlamanın 13.günü öğrendim ben gebelik testinde çok silikti hatta yok denebilcek gibiydi ama ovulasyon testi çok koyuydu bu ovulasyon testi
Benim de 3 gün var adetime iki gündür negatif çıkıyor ovulasyon testi.bugun yapmadım ama umutszlandimBu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce Ovülasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı eğer çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılmayın
Benim de bugün 10. Gün çatlama dan sonra o zaman umut varYumurtlamadan sonra 11.gündü
Adetinizin kaçıncı günü acaba yumurtlama için mi yapıyorsunuz testi gebelik için miKızlar benim testide bi yorumlasaniz
Yumurtlama testi canım adetin 10.gunuAdetinizin kaçıncı günü acaba yumurtlama için mi yapıyorsunuz testi gebelik için mi
Anladım canım tamam kacircam diye korkuyorum:)Daha pik olmamış test yapmaya devam
Sonucunuz nedir acaba gebe misinizKızlar bata 2 gün kala ovulasyon testim normal mi daha önceleri daha silikti
Bat günü pik yapto. Gebelik testim de silik çıktı. Bugün kan vermeye gitcem. İnsallah orda da kesinleşirse gebeyim galibaSonucunuz nedir acaba gebe misiniz
Regl gecikmesi oldu o zmn, hayırlı olsun darısı isteyenlere :)Bat günü pik yapto. Gebelik testim de silik çıktı. Bugün kan vermeye gitcem. İnsallah orda da kesinleşirse gebeyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?