Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testiyle Gebeliği Öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün itibariyle 2 gün gecikti. Amin inşallah
Regle yakın ilk ovu testini kaç gün kala yaptınız peki yani ilk koyu gördüğünüz günü soruyorum? Benim 3-5 gün var bugün yaptım iyice silikleşti yok gibi nerdeyse. Heralde yine olmadı...

Hamileyim canım bugün sabah ovulasyon testim kopkoyu çıktı gebelik tesi yaptım çift çizgi adetime de 5 gün kala öğrenmiş oldum :)
Oncelikle hayirli olsun Ovulasyonu ne zaman dan beri deniyorsunuz bende dusunuyorumda banada fikir olur bi rahatsızlığınız varmıydı ne zamandır hamilelik istiyordunuz cevaplarsanız çok memnun olurum.

Reglime 1-2 gün kala ovu testim en alttaki, bi önceki yaptığım çok çok silikti ışıkta zor görünüyordu. Sizce 14den 16ya koyulaşma var mı? Dün akıntı oldu krem renginde gün boyu, şuanda da acayip bel ağrısı ve regl olacak gibi kasık ağrım var. 2 testte de sıvı tüketimine aynı şekilde dikkat ettim

Eklentiler

• DSC_2161.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 43
  • DSC_2160.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 48
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah. Bende de tortu ve sol tarafta ağrı var bana unut oldunuz gkrunce sevindim :) ama progesteron beklenenden düşük çıktı hayırlısı yine de

Regle yakın ilk ovu testini kaç gün kala yaptınız peki yani ilk koyu gördüğünüz günü soruyorum? Benim 3-5 gün var bugün yaptım iyice silikleşti yok gibi nerdeyse. Heralde yine olmadı...
Yumurtlama tarihi erken olanlar bata birkac gün kala sonuç alabiliyor anladığım kadariyla. Ovulasyon geç olunca da bati beklemek gerekiyor sanirim anlamak için

Canım benimde adetim bir hafta varken ovülasyon testim bu şekilde gebelik var mıdır acaba

Eklentiler

• A5D1686D-6C83-45CE-A0EC-F3287E5A30DA.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah Siz yumurtlamayı çatladığı günü baz alarak mı yoksa ilk pik gördüğünüz günü baz alarak mı hesaplıyorsunuz ? çatlamadan hesaplarsam 10-11 gün oldu benim ve ne regl için ne başka bir şey için belirti yok . Sadece sol yumurtalığımda ara ara vuran sancı vardı şimdi o da yok.Sizde de olmamış belirtiler. Nerdeyse herkes göğüste falan hassasiyet yazınca kendimi hissiz gibi hissettim :)

Yumurtlamayı baz aldım bende hiç belirti olmayınca hamileliğe yormamıştım herkes göğüs akıntı falan yazıyordu bende akıntı yeni başladı göğüslerde şişkinlikte adetim 4-5 gün geçince başlamıştı

Canım benimde adetim bir hafta varken ovülasyon testim bu şekilde gebelik var mıdır acaba
Tam emin olamadım ama sanki daha koyu olması gerekiyor gibi isterseniz bi kaç gün bekleyip yapın yumurtlamanızı biliyorsanız sayarakta yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…