Bugün itibariyle 2 gün gecikti. Amin inşallahRegl gecikmesi oldu o zmn, hayırlı olsun darısı isteyenlere :)
Regle yakın ilk ovu testini kaç gün kala yaptınız peki yani ilk koyu gördüğünüz günü soruyorum? Benim 3-5 gün var bugün yaptım iyice silikleşti yok gibi nerdeyse. Heralde yine olmadı...Bugün itibariyle 2 gün gecikti. Amin inşallah
Ben regl günü pik gördüm ilkRegle yakın ilk ovu testini kaç gün kala yaptınız peki yani ilk koyu gördüğünüz günü soruyorum? Benim 3-5 gün var bugün yaptım iyice silikleşti yok gibi nerdeyse. Heralde yine olmadı...
Yani şuan silik olması normal olabilir mi? O kadar silikleşti ki zor görünüyor resmen, yumurtlamadan sonra 2 güne bir yaptım koyulaşma olmadıBen regl günü pik gördüm ilk
Öncesinde sizinki de çok çok silik miydi kaç gün kala koyulaşmaya başladıBen regl günü pik gördüm ilk
Benim 2 gün kala yumurtlamaya yakın silik gibi çıkıyodu bat günüm pozitifti henüz sonucumu almadm ama bugün alcam inşallahÖncesinde sizinki de çok çok silik miydi kaç gün kala koyulaşmaya başladı
Oncelikle hayirli olsun Ovulasyonu ne zaman dan beri deniyorsunuz bende dusunuyorumda banada fikir olur bi rahatsızlığınız varmıydı ne zamandır hamilelik istiyordunuz cevaplarsanız çok memnun olurum.Hamileyim canım bugün sabah ovulasyon testim kopkoyu çıktı gebelik tesi yaptım çift çizgi adetime de 5 gün kala öğrenmiş oldum :)
Bende idrarda tortu oldu bide yumurtlamadan 3 gün sonra falan hiç geçmeyen sol kasık ağrısı vardı ama böle çok farklı ara ara gelen başka hiç belirtim olmadı ne akıntı ne başka bişey
Ama sen şuan yumurtlama belirtileri yaşıyorsun büyük ihtimal hiç kafaya takma sadece günleri değerlendir gerisi sabretmek ben yumurtlamanın 13.günü kanda öğrendim tam idrarda bile çıkmadı çok silikti
Yumurtlama tarihi erken olanlar bata birkac gün kala sonuç alabiliyor anladığım kadariyla. Ovulasyon geç olunca da bati beklemek gerekiyor sanirim anlamak içinRegle yakın ilk ovu testini kaç gün kala yaptınız peki yani ilk koyu gördüğünüz günü soruyorum? Benim 3-5 gün var bugün yaptım iyice silikleşti yok gibi nerdeyse. Heralde yine olmadı...
Canım benimde adetim bir hafta varken ovülasyon testim bu şekilde gebelik var mıdır acabaBence biraz bekle çok erken daha bi tanesini salı günü yap bakalım çıkıcak mı baktın yine aynı çıktı bi de cuma dene bu sefer gebelik testi de yaparsın emin olursunayy inşallah vardır çok heyecanlı
Tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahBende idrarda tortu oldu bide yumurtlamadan 3 gün sonra falan hiç geçmeyen sol kasık ağrısı vardı ama böle çok farklı ara ara gelen başka hiç belirtim olmadı ne akıntı ne başka bişey
Ama sen şuan yumurtlama belirtileri yaşıyorsun büyük ihtimal hiç kafaya takma sadece günleri değerlendir gerisi sabretmek ben yumurtlamanın 13.günü kanda öğrendim tam idrarda bile çıkmadı çok silikti
Yumurtlamayı baz aldım bende hiç belirti olmayınca hamileliğe yormamıştım herkes göğüs akıntı falan yazıyordu bende akıntı yeni başladı göğüslerde şişkinlikte adetim 4-5 gün geçince başlamıştıTebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahSiz yumurtlamayı çatladığı günü baz alarak mı yoksa ilk pik gördüğünüz günü baz alarak mı hesaplıyorsunuz ? çatlamadan hesaplarsam 10-11 gün oldu benim ve ne regl için ne başka bir şey için belirti yok . Sadece sol yumurtalığımda ara ara vuran sancı vardı şimdi o da yok.Sizde de olmamış belirtiler. Nerdeyse herkes göğüste falan hassasiyet yazınca kendimi hissiz gibi hissettim :)
Tam emin olamadım ama sanki daha koyu olması gerekiyor gibi isterseniz bi kaç gün bekleyip yapın yumurtlamanızı biliyorsanız sayarakta yapabilirsinizCanım benimde adetim bir hafta varken ovülasyon testim bu şekilde gebelik var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?