Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testiyle Gebeliği Öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şuan adetimin ilk gününden sayarsak 22. Günündeyim çok enteresan geldi banada nu yumurtlama yani
Ayy amin inşallah sanada nasip olur Daha önce testte hiç görmediysen normal ama bazen geç yumurtlama olabiliyor

Adetin bittiğinden beri hiç test yapmadın mı eğer hiç yapmadıysan hamilede olabilirsin
Yok canım hiç yapmadım ilk defa dün ve bugün yaptım ayyy inşallahhhh dün erken gebelik yap diye tutturdu eşim daha 9 gün var dedim ama negatifti tabi

Bende adete bi gün varken çıktı ovulasyonda ama ben yumurtlamamı biliyodum ama sende de olabilir takip et sürekli çıkarsa normal gebelik testi yap inşallah vardır
Şuanda bir hafta var adetime 3 adet ovülasyon testim kaldı dayanamayıp hep yaparsam sence ne zaman yapmalıyım canım testi

Şuanda bir hafta var adetime 3 adet ovülasyon testim kaldı dayanamayıp hep yaparsam sence ne zaman yapmalıyım canım testi
Bence biraz bekle çok erken daha bi tanesini salı günü yap bakalım çıkıcak mı baktın yine aynı çıktı bi de cuma dene bu sefer gebelik testi de yaparsın emin olursun ayy inşallah vardır çok heyecanlı

Hayırlı olsun canım İnşAllah sağlıcakla alırsın kucağına. Bende adetime 1 hafta kala öğrenmiştim. Nasıl değerlendirdin peki bende hamile kalmak istiyorum çünkü
Sağol canım inşallah sağlıklıdır sanada tekrar nasip etsin.Ovulasyon testiyle kopkoyu gördüğüm gün bir kez değerlendirdim sonraki günler çatlama günü felan hiç ilişki olmadı tek ilişkiyle tutmuş bende şaşırdım

Canim bende bugün öğrendim hamile olduğumu aynı günler ikimizin:) benimde adete 5 gün var doktora ne zaman gideceksin kan vermeye
ayy çok sevindim aynı gunler olmasina benim adetim 1 Kasım-5 Kasım arasiydi eğer saglikliysa 1 aylık oluyoruz tam.Hafta içi perşembe cuma inşallah önce kan vermeye sonra ultrasona.Sende gidersen haber ver sonuçlarını

Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• BA77BE79-BB48-48A0-9E8B-BE1F2281639D.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 120
  • FDA1A344-2D7F-4A82-84C3-78835B18E91D.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 88
Tek ilişkiyle tutması şans işi ne kadar güzel bende tek ilişkiyle tutmaz sandım dün yaptığım ovülasyon testine dayanarak tekrar değerlendirmek istedim

Eklentiler

• IMG_20201129_025310.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım bazı kişiler böyle olunca gebelik olabiliyor demişlerdi bi test yap istersen inşallah hamişsinndirr

Dayanamadım dün gece yaptım hiç bişi içmedim bu şekilde çıktı geceyide değerlendirdim bakalım döet gözle bekliyorum çift olmasını

Eklentiler

• IMG_20201129_025310.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 122
Amin canım İnşAllah

Bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce Ovülasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı eğer çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılmayın
Merhaba yani yumurtlamanın kaçıncı günüydü ovulasyon negatif çıktığında benim bugün pikin 9.günüydü silik çıktı üzüldüm çok. Umudu kestim açıkçası bunu görünce biraz umut oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…