Ayy amin inşallah sanada nasip olurAyyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şuan adetimin ilk gününden sayarsak 22. Günündeyim çok enteresan geldi banada nu yumurtlama yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy amin inşallah sanada nasip olurAyyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şuan adetimin ilk gününden sayarsak 22. Günündeyim çok enteresan geldi banada nu yumurtlama yani![]()
Ayy amin inşallah sanada nasip olurDaha önce testte hiç görmediysen normal ama bazen geç yumurtlama olabiliyor
![]()
İlk defa test yaptım canım işte dün ve bugünAyy amin inşallah sanada nasip olurDaha önce testte hiç görmediysen normal ama bazen geç yumurtlama olabiliyor
![]()
Adetin bittiğinden beri hiç test yapmadın mı eğer hiç yapmadıysan hamilede olabilirsinİlk defa test yaptım canım işte dün ve bugün![]()
Yok canım hiç yapmadım ilk defa dün ve bugün yaptım ayyy inşallahhhh dün erken gebelik yap diye tutturdu eşim daha 9 gün var dedim ama negatifti tabiAdetin bittiğinden beri hiç test yapmadın mı eğer hiç yapmadıysan hamilede olabilirsin![]()
Olabiliyormu öyleeAdetin bittiğinden beri hiç test yapmadın mı eğer hiç yapmadıysan hamilede olabilirsin![]()
Bende adete bi gün varken çıktı ovulasyonda ama ben yumurtlamamı biliyodum ama sende de olabilir takip et sürekli çıkarsa normal gebelik testi yapOlabiliyormu öylee![]()
Şuanda bir hafta var adetime 3 adet ovülasyon testim kaldı dayanamayıp hep yaparsamBende adete bi gün varken çıktı ovulasyonda ama ben yumurtlamamı biliyodum ama sende de olabilir takip et sürekli çıkarsa normal gebelik testi yapinşallah vardır
Bence biraz bekle çok erken daha bi tanesini salı günü yap bakalım çıkıcak mı baktın yine aynı çıktı bi de cuma dene bu sefer gebelik testi de yaparsın emin olursunŞuanda bir hafta var adetime 3 adet ovülasyon testim kaldı dayanamayıp hep yaparsamsence ne zaman yapmalıyım canım testi
Sağol canım inşallah sağlıklıdır sanada tekrar nasip etsin.Ovulasyon testiyle kopkoyu gördüğüm gün bir kez değerlendirdim sonraki günler çatlama günü felan hiç ilişki olmadı tek ilişkiyle tutmuş bende şaşırdımHayırlı olsun canım İnşAllah sağlıcakla alırsın kucağına. Bende adetime 1 hafta kala öğrenmiştim. Nasıl değerlendirdin peki bende hamile kalmak istiyorum çünkü
ayy çok sevindim aynı gunler olmasina benim adetim 1 Kasım-5 Kasım arasiydi eğer saglikliysa 1 aylık oluyoruz tam.Hafta içi perşembe cuma inşallah önce kan vermeye sonra ultrasona.Sende gidersen haber ver sonuçlarınıCanim bende bugün öğrendim hamile olduğumu aynı günler ikimizin:) benimde adete 5 gün var doktora ne zaman gideceksin kan vermeye![]()
Tek ilişkiyle tutması şans işi ne kadar güzel bende tek ilişkiyle tutmaz sandım dün yaptığım ovülasyon testine dayanarak tekrar değerlendirmek istedimSağol canım inşallah sağlıklıdır sanada tekrar nasip etsin.Ovulasyon testiyle kopkoyu gördüğüm gün bir kez değerlendirdim sonraki günler çatlama günü felan hiç ilişki olmadı tek ilişkiyle tutmuş bende şaşırdım
Canım bazı kişiler böyle olunca gebelik olabiliyor demişlerdi bi test yap istersen inşallah hamişsinndirrKızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde bata şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Dayanamadım dün gece yaptım hiç bişi içmedim bu şekilde çıktı geceyide değerlendirdim bakalım döet gözle bekliyorum çift olmasınıBence biraz bekle çok erken daha bi tanesini salı günü yap bakalım çıkıcak mı baktın yine aynı çıktı bi de cuma dene bu sefer gebelik testi de yaparsın emin olursunayy inşallah vardır çok heyecanlı
![]()
Bi kaç saat sonra yaptım silik çıktı ovulasyon testim yapmadım o yüzdenCanım bazı kişiler böyle olunca gebelik olabiliyor demişlerdi bi test yap istersen inşallah hamişsinndirr![]()
Aynı şey bendede var kuzum bekleyelim görelim bakalım ama beklemek zor hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahBi kaç saat sonra yaptım silik çıktı ovulasyon testim yapmadım o yüzden
Amin canım İnşAllahSağol canım inşallah sağlıklıdır sanada tekrar nasip etsin.Ovulasyon testiyle kopkoyu gördüğüm gün bir kez değerlendirdim sonraki günler çatlama günü felan hiç ilişki olmadı tek ilişkiyle tutmuş bende şaşırdım
Merhaba yani yumurtlamanın kaçıncı günüydü ovulasyon negatif çıktığında benim bugün pikin 9.günüydü silik çıktı üzüldüm çok. Umudu kestim açıkçası bunu görünce biraz umut olduBu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce Ovülasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı eğer çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılmayın![]()
Hayırlı olsun :) hangi marka gebelik testi ile öğrendiniz bi de erken testlerden miydi ?Hamileyim canım bugün sabah ovulasyon testim kopkoyu çıktı gebelik tesi yaptım çift çizgi adetime de 5 gün kala öğrenmiş oldum :)